(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من یه اکانت ساختم وقتی میخوام وارد استور بشم این پیغام رو میده
this service is currently undergoing maintenance
این پیغام یعنی چی؟

معنی این پیغام یعنی سرویس در دست تعمیر است ولی متاسفانه از داخل ایران یه سری پورت ها رو بستن که نمیشه دیگه وارد استور شد و این پیغام به همین دلیل نمایش داده میشه.

راجب استور موردی که جالبه اینه که مستقیم وارد نمیشه ولی از توی بازیها برین استور وارد میشه!
الان من از داخل DMC وارد استور ولی فقط بخش مربوط به بازی میشم و میشه از محتویات ارایه شده واسه اون بازی استفاده کرد.
هر چی هست مربوط به همین نت خراب شدس که معلوم نیست چی سرش اوردن.
ربطی هم به اپدیت و سونی و ... نداره چون هر کی خارج از ایرانه بدون مشکل وصله.

دقیقا!وارد شدن که هیچی،من دموی کسلوانیا رو داشتم از دمو زدم آنلاک بازی رو خریدم!یکی دو تا دموی دیگه هم دارم که راحت میتونم برم تو صفحه ی استورشون!فکر کنم باید زودتر بخرمشون تا بلایی سر این روش نیومده:-(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

دوستان من یه مشکل خیلی عمیق دارم که نمیدونم چطوری باید حلش کنم ... ... کنسول رو دادم به یکی از دوستام برای انلاین تکن ... چون کنسول خودش بن شده بود ... رفت یه اکانت ساخت که فقط نام کاربری رو از خودم پرسید ... رفت کشور رو گذاشت دانمارک ... منم بی اطلاع از این موضوع از این اکانت استفاده کردم ... تا چند وقت پیش که ویتا خریدم و فهمیدم ای بابا چی به سرم اومده ...

الان میخوام psnکارت و پلاز بگیرم هیچ جوره گیرم نمیاد ... کسی راهکاری چیزی سراغ نداره برای من ... ؟؟؟ خیلی از بازی های پلاز که دنبالشون بودم داره محلتشون تموم میشه و من هنوز دربه درم .... عصابم داره خورد میشه

اگه بخوام یه اکانت جدید بسازم ... روی ps3 جواب میده ... میتونم سیو ها و تروفی هام رو بهش منتقل و سینک کنم ... قید تروفی های ویتا رو که باید به کل بزنم ... :((

نمیشه با توییت به مسئولی چیزی ... درخواست تغییر کشور توی محدوده ریجن 2 رو بدی ؟؟؟؟

دوستان من یه مشکل خیلی عمیق دارم که نمیدونم چطوری باید حلش کنم ... ... کنسول رو دادم به یکی از دوستام برای انلاین تکن ... چون کنسول خودش بن شده بود ... رفت یه اکانت ساخت که فقط نام کاربری رو از خودم پرسید ... رفت کشور رو گذاشت دانمارک ... منم بی اطلاع از این موضوع از این اکانت استفاده کردم ... تا چند وقت پیش که ویتا خریدم و فهمیدم ای بابا چی به سرم اومده ...

الان میخوام psnکارت و پلاز بگیرم هیچ جوره گیرم نمیاد ... کسی راهکاری چیزی سراغ نداره برای من ... ؟؟؟ خیلی از بازی های پلاز که دنبالشون بودم داره محلتشون تموم میشه و من هنوز دربه درم .... عصابم داره خورد میشه

اگه بخوام یه اکانت جدید بسازم ... روی ps3 جواب میده ... میتونم سیو ها و تروفی هام رو بهش منتقل و سینک کنم ... قید تروفی های ویتا رو که باید به کل بزنم ... :((

نمیشه با توییت به مسئولی چیزی ... درخواست تغییر کشور توی محدوده ریجن 2 رو بدی ؟؟؟؟

متاسفانه به هیچ عنوان نمیشه کشور انتخاب شده (در زمان درست کردن اکانت) رو تغییر داد.
اگه PS3تون اوریجینال باشه که نمی تونید تروفی های سینک شده با یک اکانت رو ، به یک اکانت جدید سینک کنید!
اگر هم کپی خور باشه بازم فکر نکنم بشه ، مگر اینکه با پروفایلی که توش تروفی گرفتید ، با هیچ اکانتی Sign in نکرده باشید.

متاسفانه به هیچ عنوان نمیشه کشور انتخاب شده (در زمان درست کردن اکانت) رو تغییر داد.
اگه PS3تون اوریجینال باشه که نمی تونید تروفی های سینک شده با یک اکانت رو ، به یک اکانت جدید سینک کنید!
اگر هم کپی خور باشه بازم فکر نکنم بشه ، مگر اینکه با پروفایلی که توش تروفی گرفتید ، با هیچ اکانتی Sign in نکرده باشید.

فکر کنم بشه ... چون دوستم که بن شده بود حتی میتونست این کار رو بکنه ...

نه راهی نداره مگه اینکه ار کارت اعتباری استفاده کنی
اگه کسی رو خارج داری یا خودت میتونی بگیری حله
اما راه دیگه ای نداره
چون فکر میکنم پی اس ان کاردهای دانمارک هم مثل مال سوئد که ما میگرفتیم کرون باشن و بعید میدونم ایران گیر بیاد
اینم عکس یکی از شاهکارای خودم :d
73551958931643737295.jpg

آخرین ویرایش:
راجب استور موردی که جالبه اینه که مستقیم وارد نمیشه ولی از توی بازیها برین استور وارد میشه!
الان من از داخل DMC وارد استور ولی فقط بخش مربوط به بازی میشم و میشه از محتویات ارایه شده واسه اون بازی استفاده کرد.
هر چی هست مربوط به همین نت خراب شدس که معلوم نیست چی سرش اوردن.
ربطی هم به اپدیت و سونی و ... نداره چون هر کی خارج از ایرانه بدون مشکل وصله.
آره منم از تویه گاد اسنشن وارد میشم مشکلی نداره سه سوت هم باز میشه

- - -ویرایش - - -

حالا هیچ راهی نداره که وارد بشم؟

با oc برو تو استور دانلودو خریدو هر کاری داری انجام بده بعد با کنسول ادامشو بگیر یا با کریو شیر کن واسه کنسول

- - -ویرایش - - -

فکر کنم بشه ... چون دوستم که بن شده بود حتی میتونست این کار رو بکنه ...

در مورد اکانت که همون طور که دوستمون گفت نمیشه ریجن رو عوض کرد ولی در مورد تروفی کنسول شما کپیه یا اوریج؟؟اگه اوریج باشه که نمیشه ولی کپی آره

نه راهی نداره مگه اینکه ار کارت اعتباری استفاده کنی
اگه کسی رو خارج داری یا خودت میتونی بگیری حله
اما راه دیگه ای نداره
چون فکر میکنم پی اس ان کاردهای دانمارک هم مثل مال سوئد که ما میگرفتیم کرون باشن و بعید میدونم ایران گیر بیاد
اینم عکس یکی از شاهکارای خودم :d
73551958931643737295.jpg

اره به کرون هستش ... خودمم یه جایی رو سراغ دارم که کارت های 200 و 400 کرونی رو با یورو میفروشه ... ولی حساب ارزی ندارم ... برادرم از اون ور میتونه برام بگیره ولی از این چیزا سر در نمیاره ... نمیتونم مطمئن باشم چیزی که میخوام رو بخره ... (الان یکی میاد میگه فروشنده ای ،‌ تبلیغات کردی پستم رو پاک میکنه ..از شوری ردش کردن)

این کارت ها رو خودت خریدی :-s؟؟؟ اگه میتونی برای ما هم بخر ... به قیمت خوبی ازت میخرم ... :d

در مورد اکانت که همون طور که دوستمون گفت نمیشه ریجن رو عوض کرد ولی در مورد تروفی کنسول شما کپیه یا اوریج؟؟اگه اوریج باشه که نمیشه ولی کپی آره

اره هنوز کپیه ... اتفاقا همین حول و حوش میخواستم اوریج خورش کنم ... دست نگه داشتم ...

اره هنوز کپیه ... اتفاقا همین حول و حوش میخواستم اوریج خورش کنم ... دست نگه داشتم ...

خوب واسه تروفی برو تویه مولیمن در file منیجر بعد روت ps3 تویه پوشه dev_hdd0 ،پوشه home تویه پوشه یوزر خودت(بر طبق منویه xmb پروفایلت چندمیه اینجا هم همونه)تروفیات رو منتقل کن به آیدی جدیدت(البته قبل از اینکه بخوای تروفیات رو ساین این کنی باید با آیدی جدید 1 بار بازی ها رو اجرا کنی)
سیو گیم هات رو هم میتونی منتقل کنی ولی باید ریساین بشه.
این تاپیک جایه مسائل کپی نیست سوالی داشتی بیا اینجا هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

BF3 دیگه کد آنلاین نمیخواد. آپدیتش کنی باید بتونی بازی کنی. دقیقاً مشکلت چیه؟

سلام
آقا من برای اولین بار بازی گذاشتم کد آتلاین خواست زدم و راستی یه آپدیت 2 گیگی هم داشت که دانلود کردم تموم شد
الان وقتی میرم تو مولتی میگه اکانتت فعال نیست

سلام
آقا من برای اولین بار بازی گذاشتم کد آتلاین خواست زدم و راستی یه آپدیت 2 گیگی هم داشت که دانلود کردم تموم شد
الان وقتی میرم تو مولتی میگه اکانتت فعال نیست

خب رفیق شما باید یه اکانت تویه اورجین(orgin)(در ضمن سایتش فییلتره )درست کنید و تویه بازی واردش کنید(از فیفا راحت تر میشه)بعد میتونید از مولتی این بازی لذت ببری

اقا من اخرین راه حل به نظر اسون به فکر رسیده .... فقط این یکی رو نگو نمیشه که من قید گیمینگ همین امشب میزنم

روی ps3 میشه چند تا یوزر ساخت درسته ؟؟؟؟؟

میتونم یه اکانت برای یوزر دوم بسازم ؟؟؟ و با اون خرید کنم ... بعد میتونم به اون یکی اکانت قرض بدم و دانلود کنم ... چون تا اونجا که یادمه عنوان دیجیتالی رو تا یه کاربر میشه غرض داد

اره به کرون هستش ... خودمم یه جایی رو سراغ دارم که کارت های 200 و 400 کرونی رو با یورو میفروشه ... ولی حساب ارزی ندارم ... برادرم از اون ور میتونه برام بگیره ولی از این چیزا سر در نمیاره ... نمیتونم مطمئن باشم چیزی که میخوام رو بخره ... (الان یکی میاد میگه فروشنده ای ،‌ تبلیغات کردی پستم رو پاک میکنه ..از شوری ردش کردن)

این کارت ها رو خودت خریدی :-s؟؟؟ اگه میتونی برای ما هم بخر ... به قیمت خوبی ازت میخرم ... :d

اون موقع من سوئد کار میکردم و از شعبه وب هلن تو سولنا میگرفتم
الان المان هستم وگرنه میگرفتم مشکلی نبود
روی کنسولتون تا 16 تا اکانت اگه اشتباه نکنم (در تعداد) میتونید بسازید و با هر اکانت هر چی بخرید روی 2 کنسول فعال میشه
فقط برای بازیهای ویتا جتما باید با همون اکانتی که خریدید بازی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or