(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام وقت بخیر همه
امروز سعی کردم تو ps app و وبسایت پلی استیشن وارد اکانتم بشم ولی هر دفعه ارور something went wrong مانع از ورودم میشه چجوری باید حلش کنم راهی هست آیا
همچنین رو پلی استیشن ۳ هم خواستم sign in شم میگه your password is no longer valid و باید یه پسورد جدید ست کنم ، هر پسوردی هم ست میکردم خطا میداد و قبول نمی کرد ، اینو کسی تجربه کرده ، میدونید چجوری باید این مشکلاتو حل کرد ؟

سلام وقت بخیر همه
امروز سعی کردم تو ps app و وبسایت پلی استیشن وارد اکانتم بشم ولی هر دفعه ارور something went wrong مانع از ورودم میشه چجوری باید حلش کنم راهی هست آیا
همچنین رو پلی استیشن ۳ هم خواستم sign in شم میگه your password is no longer valid و باید یه پسورد جدید ست کنم ، هر پسوردی هم ست میکردم خطا میداد و قبول نمی کرد ، اینو کسی تجربه کرده ، میدونید چجوری باید این مشکلاتو حل کرد ؟
برای پی اس تری باید دیوایس ستاپ پسورد ست کنید، وقتی کانکشن درست باشه، خودش رو کنسول لینک و کد میده که وارد اکانتتون در سایت سونی بشید و پسورد مخصوص پی اس تری رو ست کنید، اما چون شما نمیتونی وارد سایت بشی، پسورد پی اس تری هم نمیتونی درست کنی.

سایت شانسی هست، گاهی اگر رو کروم یک پنجره جدید باز کنید یا نیو پروفایل کنید، باز میشه، برای من چند بار شد، اما همیشگی نیست، رو اینترنت گوشی هم بهتر جواب میده هات اسپات رو پی سی یا لپ تاپ، حتی پی اس تری هم با همراه اول و ایرانسل بهتر متصل میشه اگر بشه...

میمونه گوشی، رو گوشی راهکارش این هست که اپ رو پاک کنید، دوباره نصب کنید، ریجن و دیت اند تایم زون گوشی رو مطابق با ریجن اکانت پلی استیشن ست کنید، وی پی ان (بهتر هست پولی باشه نه رایگان) رو هم بر اساس همین ریجن اکانت ست کنید، یعنی اگر اکانت امریکاست، ریجن و تایم زون گوشی و وی پی ان هم امریکا باشه، اون وقت میتونید وارد اپ رو گوشی بشید، من بار ها امتحان کردم و شده، گیر داره باید چند بار امتحان کنی ولی میشه...

دیگه غیر این، در حال حاضر همه مشکل وارد شدن داریم و کاری از دست کسی بر نمیاد، برای پی اس 5 هم اگر میخواید یکم کارتون ساده بشه، میتونید Pass Key ست کنید، من جزئیات این رو نمیدونم و از دوستان دیگر بپرسید اگر خواستید یا هوش مصنوعی...

سلام وقت بخیر همه
تو پست هام بگرد تو همین تاپیک راجع بش توضیح دادم قبلا چطوری وصل شی به psn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or