لاگین نمیشه فقط can't connect to server و timed out میگه
قدیم ما تو تاپیک دنبال چیزی بودیم صد صفحه رو میگشتیم.راه وصل شدن به اپ و سایت رو بارها این چند صفحه اخیر دوستان گفتن.نکته اش اینه که موقع ریکاوری گزینه passkey ست کردن میاد و اوکی میشه با گوشی.
timezone گوشی یا مثلا کامپیوترت را باید بذاری آمریکا .دهن منم سرویس شد چکار کنییییم؟
View attachment 346581
ممنون جواب دادی . الان با وی پی ان بلژیک وصلم و تایم زون ویندوز رو گداشتنم بلژیک ولی فایده نداشت حالا رو گوشی امتحان نکردم . البته ریجن اکانتم ترکیه هست .timezone گوشی یا مثلا کامپیوترت را باید بذاری آمریکا .
ترجیحا با تایم زون کشوری که با VPN بهش وصلی یکی باشه
خب تایم زون را ترکیه بگذار ببین اوکی میشه یا نه.ممنون جواب دادی . الان با وی پی ان بلژیک وصلم و تایم زون ویندوز رو گداشتنم بلژیک ولی فایده نداشت حالا رو گوشی امتحان نکردم . البته ریجن اکانتم ترکیه هست .
رو گوشیم هم وی پی ان هم تایم زون رو گذاشتم newyork و سعی کردم با ps ap وارد شم بازم فایده نداشت
نه نشد همه کارایی گفتی کردم نشدخب تایم زون را ترکیه بگذار ببین اوکی میشه یا نه.
البته با گوشی سعی کن قبلش اپ را یکبار clear cashe و clear data بزنی حتما
ریجن ترکیه فقط با کنسول میشه وارد شد با مرورگر نمیشه دوستان از طریق کنسول لاگین کنین با مرورگر وارد نمیشهنه نشد همه کارایی گفتی کردم نشد
اصلا موضوع ریجن نیست اصلا یک یوزرنیم الکی بزن asdqwraf@gmail.com, بعد پس بزن باز همین اررور میده لامصب ... من ریجن us هم دارم همینه .. دوستام در نقاط مختلف ایران همین مشکل رو دارن چرا ادیمن نمیذاره یه تاپیک برا این مشکل جدی بزنیم نمیدونمریجن ترکیه فقط با کنسول میشه وارد شد با مرورگر نمیشه دوستان از طریق کنسول لاگین کنین با مرورگر وارد نمیشه