سلام بله من دسترسی دارم .. استور فقط از طریق خود کنسول در دسترس هستش و برای خرید بازی هم باید حسابتون شارژ بشه و امکان خرید مستقیم بازی برای کسایی که حساب های بین المللی دارند برداشته شدهسلام دوستان. کسی به استور ps3 دسترسی داره؟ میشه الان وارد استور شد و خرید کرد. استور وب که اصلا دیگه بازیهای ps3 را نمیاره
قربان من تازه میخوام روی ps3 تو psn عضو بشم میتونم بپرسم منظورتون از حساب بین المللی چیه دقیقا؟سلام بله من دسترسی دارم .. استور فقط از طریق خود کنسول در دسترس هستش و برای خرید بازی هم باید حسابتون شارژ بشه و امکان خرید مستقیم بازی برای کسایی که حساب های بین المللی دارند برداشته شده
منظورم کسایی هستش که از پی پال یا مستر کارت و .. برای خرید از استور استفاده میکردن ( بچه های اونور آب )قربان من تازه میخوام روی ps3 تو psn عضو بشم میتونم بپرسم منظورتون از حساب بین المللی چیه دقیقا؟
دوست عزیز اگر برات مقدوره میشه به سوالای پست بالاییم جواب بدی برام مهمن میخوام اکانت بسازم روی ps3 بازم میگم اگر برات مقدورهمنظورم کسایی هستش که از پی پال یا مستر کارت و .. برای خرید از استور استفاده میکردن ( بچه های اونور آب )
تو استور PS3 بازیهای GOW تخفیف نخوردن توی این تخفیفات جدید؟سلام بله من دسترسی دارم .. استور فقط از طریق خود کنسول در دسترس هستش و برای خرید بازی هم باید حسابتون شارژ بشه و امکان خرید مستقیم بازی برای کسایی که حساب های بین المللی دارند برداشته شده
والا خیلی وقته گیمی تو استور تخفیف نمیخوره و اگه چیزیم خورده باشه واسه بازی هایی هستش که نسخه ps4 هم دارند (مثلا Resogun)تو استور PS3 بازیهای GOW تخفیف نخوردن توی این تخفیفات جدید؟
سلامبا سلام من چند تا سوال در مورد psn دارم
1 اگر من اکانت psn بسازم و از طریق store چند تا بازی به صورت قانونی بخرم و دانلود کنم بعد اگر کنسولم بن شه یه وقت بازم میتونم اون بازی هایی که خریدم و دانلودشون کردم رو اجرا کنم با دستگاه یا نه قفل میشن اونا هم؟
2 برای ساختن اکانت psn روی ps3 حتما باید روی اخرین فریمور رسمی بود؟ برای وارد شدن بهش چطور؟
3 اطلاعات email که موقع ثبت نام استفاده میشه برای چی به کار میرن؟ اخه من خودم ایمیل ندارم از ایمیل خواهرم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
4 این گیفت کارتایی که برای PS4 و PS5 تو بازار هست همینا که مبلغ دارن مثلا 10 دلاریو و 50 دلارین میشه برای PS3 هم استفاده کرد یا نه فقط مختص PS4 و PS5 هستن؟
5 PS3 اگر بن بشه میشه بازم باهاش اپدیت بازی ها رو دانلود کرد یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید
دستتون درد نکنه قربان ولی سوال من ماله خیلی وقت پیش بود جواب همشون رو تو اینترنت به دست اوردمسلام
پاسخ سوال های شما:
1. اطلاع دقیق ندارم چون تاحالا با بن شدن برخورد نکردم
2. بله برای اینکه آنلاین بشید و خرید کنید حتما باید آخرین فریمور نصب باشه
3. این ایمیل آدرس بسیار مهمه چون اگر پسورد رو فراموش کنید یا مشکلی برای اکانت پیش بیاد فقط به وسیله ایمیل میتونید نجاتش بدید.
4. بله با گیفت کارت میتونید حسابتون رو شارژ کنید و خرید کنید . فرقی بین کنسول نیست برای گیفت کارت فقط گیفت کارت مربوط به ریجن اکانت خودتون رو بخرید
5. خیر ممکن نیست، به طور کلی از اقدماتی که خطر بن شدن داره دوری کنید
Good luck
ps3 هنوز فعاله ولی خیلی کمم بازیایی که هنوز کار میکنن بتل 4 و cod ghost و black ops 3 و انگار crysis 3 جزو بازیایین که هنوز کار میکنن باز تو نت سرچ کنی لیست بازیای بیشتری رو میتونی دربیاری ولی در کل خیلی زیاد نیستن و خفن تریناشونم همیناست که من گفتمسرورای انلاین بازی کردن 360 و ps3 هنوز فعالند و میتونن انلاین بازی کنند کاربرا؟
کسی میتونی به سرورها وصل بشه
من که اصلا نتونستم اکانتمو وصل کنم