یه بار خواست این کار رو بکنه (فقط استور رو جمع کنه نه تروفی سینک) که انتقاد ها زیاد شد و عقب نشینی کردند،من فکر میکنم کم کم میخواد خدمات psn دیگه کاملا قطع کنه روی ps3
البته خیلی وقته میخواد این کارو بکنه ولی این اواخر خبراش بیشتر شده
البته دیگه وقتشم شده فکر کنم فقط ماها موندیم با ps3 بازی میکنیم
من و خیلی ها همین مشکل رو داریم. راه حلی من نتونستم پیدا کنم، چه با اینترنت مخابرات، چه با ایرانسل. از آپدیت اخیر به اینور اینشکلی شد برای من.سلام دوستان بالاخره کسی موفق شده تو این چند هفته اخیر از طریق ps3 به psn وصل شه ؟
نکته عجیب اینکه جدای از dns ها که عمل نمیکنه ، خود vpn رو هم شیر کردم همون پیام ارور
Connection with sony entertainment
network timed out میده !
اگه واقعا از طرف سونی قطع شده چرا تو صفحات خارجی خبری مبنی برقطعی سراسری psn تو ps3 ندیدم ؟!
این مشکل network time out ربطی به ps3 بودن هم نداره اصلا به سایت PSN نمیشه لاگین شد. شما تست کن ببین میتونی بری اینجا لاگین کنی؟خبر خوب
اب دستتونه رها کنید و برید یک وی چی ان l2tp بگیرید رو مودم ست کنید که مشکل PS3 رو حل میکنه، بعد 3 ماه الان انلاین شدم و حقیقتا انگار از زیر اب اومدم بالا و به اکسیژن رسیدم....
درست میگی عزیز، PS3 خیلی قبل این (از 2-3 ماه پیش) مشکل دار شده بود، هرچند اونجا هم دقیقا ارور تایمد اوت میداد، که خوشبختانه با وی پ ان l2tp مشکل حل شد، این صفحه و صفحات قبل رو ببینی خیلی ها رو PS3 مشکل داشتن... حتما هزاران نفر تو ایران همین الان هنوز مشکل دارند...این مشکل network time out ربطی به ps3 بودن هم نداره اصلا به سایت PSN نمیشه لاگین شد. شما تست کن ببین میتونی بری اینجا لاگین کنی؟ Latest | Official PlayStation™Store Finland
من الان ۶ ماهه نتونستم آنلاین شمخبر خوب
اب دستتونه رها کنید و برید یک وی چی ان l2tp بگیرید رو مودم ست کنید که مشکل PS3 رو حل میکنه، بعد 3 ماه الان انلاین شدم و حقیقتا انگار از زیر اب اومدم بالا و به اکسیژن رسیدم....
من به هر روشی تست کردم لاگین نمیشه که نمیشه...درست میگی عزیز، PS3 خیلی قبل این (از 2-3 ماه پیش) مشکل دار شده بود، هرچند اونجا هم دقیقا ارور تایمد اوت میداد، که خوشبختانه با وی پ ان l2tp مشکل حل شد، این صفحه و صفحات قبل رو ببینی خیلی ها رو PS3 مشکل داشتن... حتما هزاران نفر تو ایران همین الان هنوز مشکل دارند...
ولی این مشکل وارد شدن به اپ و سایت مال همین 10 15 20 روز اخیره، که متاسفانه با وی پ ان l2tp هم مشکلش حل نشده...
نمیدونم والا، من حتی چند تا بازی انلاین هم تست کردم مثل قبل بود و مشکلی نداشت، نت تایپ رو ولی یادم نیست،من الان ۶ ماهه نتونستم آنلاین شم
با شیر کردن وی پی ان کامپیوتر تونستم آنلاین شم اونم که nat 3 میده خروجی عملا بازی آنلاین باز نمیتونم جوین شم
راه حل چیه چجوری به psn وصل شم با nat 2
Nat تایپ شما تایپ ۲ هستش با این وی پی ان ؟نمیدونم والا، من حتی چند تا بازی انلاین هم تست کردم مثل قبل بود و مشکلی نداشت، نت تایپ رو ولی یادم نیست،
وی پی ان رو مودم زدم مستقیم....
ولی اولویت برام همین انلاین و سینک شدن تروفیه، همچنین از اپدیت اخیر فریم ور به این ور "باید" برای اجرای بازی های "فیزیکی" انلاین باشی تا لایسنس بلوری چک شه (بازی های دیجیتالی لایسنس همراه دیتاشون نصبه و نیاز به چک نداره و بدون اینترنت هم اجرا میشن)
برای همین انلاین شدن الان برای PS3 واجبه، چون نشی حتی بازی فیزیکی هم دیگه نمیتونی اجرا کنی (اینترنت اگه درست باشه، ساین این نباشی بازی اجرا میشه، اما به شرطی که اینترنت درست باشه و قابلیت ساین این داشته باشه)
خوشبختانه وی پی ان رو مودم، این مسائل رو کامل فیکس کرد....