بله،هنوز هم مولتی پلیر در کنسول PS3 رایگان هستش.!سلام وقت بخیر. من یه سوال داشتم. میخواستم بدونم هنوز هم آنلاین بازی کردن توی پلی 3 رایگانه یا مثل پلی 4 پولی شده؟
ممنون میشم جواب بدین
آخرین ویرایش:
بله،هنوز هم مولتی پلیر در کنسول PS3 رایگان هستش.!سلام وقت بخیر. من یه سوال داشتم. میخواستم بدونم هنوز هم آنلاین بازی کردن توی پلی 3 رایگانه یا مثل پلی 4 پولی شده؟
ممنون میشم جواب بدین
بله،هنوز هم مولتی پلیر در کنسول PS3 رایگان هستنش.!
این سوال رو توی بخش JailBreak بپرس.ممن
ممنون داداش. فقط یه سوال دیگه داشتم. من دستگاهم کپی خوره. میتونم دیسک اورجینال بگیرم و اصلا وارد مولتی من نشم و آنلاین بازی کنم؟ دستگاهم بن نمیشه؟
سلامسلام
من در PSN اکانت جدید میسازم و هر بار میخام دوباره رمز و آیدی اکانت رو بزنم میگه اشتباه است تا الان بیش از ۵ اکانت جدید ساختم و باز هم این ارور رو میده ک رمز من اشتباهه
وقتی بت کامبیوتر هم میرم توی سایت سونی و رمز وایدی رو میزنم درست در می آد ولی تو PS3 نه
ب نظر شما مشکلی در ثبت نام کردن من وجود داره ک اونو درست کنم
با تشکر از مدیر سایت
ببین یه برنامه هست که میخواد باهاش بیاد بالا و بخاطر همین کار نمیکنه و اون برنامه هیلتر هست برو ببین کدام برنامه بدردت نمیخوره پاک کن بره و دوباره امتحان کن ببین وصل میشه یا نهبعد دو سه ماه دوبار رفتم سراغ ps3 ولی هر کاری کردم با کابل بی کابل هر کاری کردم وصل نشد به نت و این ارور رو میداد
error 80710736
کسی میدونه چی کار باید بکنم؟!
برا من sign in میشه بعد 30 ثانیه دوباره میپره بیرون.نمیدونم مشکلش چیه..سلام رفقا
امروز خواستم ساین این کنم ولی همش تایم اوت داد مشکل چیه به نظرتون؟؟
(با پی اس فور همچین مشکلی ندارم و سریع داخل میشه)
خیلی بده خداییش از صبح تاحالا چهل بار امتحان کردم نشد که نشدبرا من sign in میشه بعد 30 ثانیه دوباره میپره بیرون.نمیدونم مشکلش چیه..
فکر میکنم اینترنتو دوباره یه بلایی سرش در آوردن دست کاری کردن.خیلی بده خداییش از صبح تاحالا چهل بار امتحان کردم نشد که نشد
برای منم چند روز پیش دقیقا همینطوری شده بود.دیشب اوکی بود ولی امروز اصلا ساین این نمیشه.با شیلتر شکن هم تست کردم اما جواب نداد.حتی تو ps message هم نمیتونم وصل شم.من مدیا سنتر هم disable کردم بازم نشد. sign in که میشم بعد چند ثانیه میپره بیرون sign out میشه یا میرم تو بازی اینجوری میشه..خواهشا دوستانی که راه حلی دارن بیان بگن ممنون میشم.