آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
من بتل3 دسنه دوم خریدم کد آنلاینشو زدم نمیره تو مولتی پلیر
با یه اکانت دیگه تست کردم جواب نداد چیکار کنم گیرکردم
دستگاهم اورجینال خوره
آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
دستگاهم اورجینال خوره
خب رفیق کد آنلاین فقط رویه 1 آیدی وارد میشه رویه دوتا آیدی که نمیتونی واردش کنی(منظورم اینه اون طرفی که دیسکو ازش گرفتی،واسه خودش اینو وارد کرده)باید یوزرو پسورد پروفایلشو ازش بگیری(یعنی بازی رو باید با پروفایل بهت تحویل میداد)
یا باید Online Pass بخری که بتونی با اکانت خورد بازی کنی
فکر نکنم به ***** ربطی داشته باشه,این مشکل برا من دقیقا بعد از آخرین آپدیت استور اینطوری شد,یعنی آپدیت که کردم دیگه نتونستم وارد استور شم.
یه بار همچین مشکلی پیش اومده بود که وارد استور نمیشدم,همینجا مطرح کردم که بچه ها گفتن استور رو پاک کن و دوباره نصب کن,همینکارو اون موقع کردم و مشکل برطرف شد.
ولی الانو نمی دونم جواب بده یا نه
الانم که آنلاین بودم یکی از دوستان تو استور بود,ولی یهو رفت و نتونستم ازش سوال بپرسم که چطوری وارد شده
فکر نکنم به ***** ربطی داشته باشه,این مشکل برا من دقیقا بعد از آخرین آپدیت استور اینطوری شد,یعنی آپدیت که کردم دیگه نتونستم وارد استور شم.
یه بار همچین مشکلی پیش اومده بود که وارد استور نمیشدم,همینجا مطرح کردم که بچه ها گفتن استور رو پاک کن و دوباره نصب کن,همینکارو اون موقع کردم و مشکل برطرف شد.
الانم که آنلاین بودم یکی از دوستان تو استور بود,ولی یهو رفت و نتونستم ازش سوال بپرسم که چطوری وارد شده
اگه طرفی که ازش دیسک رو خریدی انلاین پس رو نزده باشه که میتونی وارد کنی!آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
دستگاهم اورجینال خوره
نه رفیق این مشکل واسه همه هست(خیلی وقته الان)فکر نکنم به ***** ربطی داشته باشه,این مشکل برا من دقیقا بعد از آخرین آپدیت استور اینطوری شد,یعنی آپدیت که کردم دیگه نتونستم وارد استور شم.
اگه طرفی که ازش دیسک رو خریدی انلاین پس رو نزده باشه که میتونی وارد کنی!
اکا اگه اون استفاده کرده باشه که مطمعنا کرده باید بری بهش بگی ایمیل و پس او اکانتی که انلاین پس رو توش زده رو بهت بده
بعد تو بری تو امانتش و بعد دانلود لیستش و بعد انلاین پس رو دانلود کنی بعد بهش بگی دیگه با اکانتش کاری نداری میتونه پس رو عوض کنه
بعد از اون میتونی با اکانت خودت یا بقیه اکانت های تو کنسول باهاش بازی منی ( تا 5 اکانت تو کنسولت فعال میشه )
این روش درصورتی عملیه که اون طرف توی اکانتش فقط یه PS3 فعال داشته باشه که با مال تو بشه 2 تا درغیر اینصورت باید بری انلاین پس رو بخری
BF3 دیگه کد آنلاین نمیخواد. آپدیتش کنی باید بتونی بازی کنی. دقیقاً مشکلت چیه؟آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
دستگاهم اورجینال خوره