(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله دوستان از PC میشه راحت خرید کرد من همین الان dlc خریدم مشکل اینجاست که دوستان بعد خرید از pc باید به account management توی ps3 برن در قسمت Transaction management \Download list شاهد خریداشون باشن و از اونجا download کنن ...اگر کسی مشکل داشت link عکس هم هست......

آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
من بتل3 دسنه دوم خریدم کد آنلاینشو زدم نمیره تو مولتی پلیر
با یه اکانت دیگه تست کردم جواب نداد چیکار کنم گیرکردم
دستگاهم اورجینال خوره

آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
دستگاهم اورجینال خوره

خب رفیق کد آنلاین فقط رویه 1 آیدی وارد میشه رویه دوتا آیدی که نمیتونی واردش کنی(منظورم اینه اون طرفی که دیسکو ازش گرفتی،واسه خودش اینو وارد کرده)باید یوزرو پسورد پروفایلشو ازش بگیری(یعنی بازی رو باید با پروفایل بهت تحویل میداد)

آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
دستگاهم اورجینال خوره

خب رفیق کد آنلاین فقط رویه 1 آیدی وارد میشه رویه دوتا آیدی که نمیتونی واردش کنی(منظورم اینه اون طرفی که دیسکو ازش گرفتی،واسه خودش اینو وارد کرده)باید یوزرو پسورد پروفایلشو ازش بگیری(یعنی بازی رو باید با پروفایل بهت تحویل میداد)

یا باید Online Pass بخری که بتونی با اکانت خورد بازی کنی

فکر نکنم به ***** ربطی داشته باشه,این مشکل برا من دقیقا بعد از آخرین آپدیت استور اینطوری شد,یعنی آپدیت که کردم دیگه نتونستم وارد استور شم.
یه بار همچین مشکلی پیش اومده بود که وارد استور نمیشدم,همینجا مطرح کردم که بچه ها گفتن استور رو پاک کن و دوباره نصب کن,همینکارو اون موقع کردم و مشکل برطرف شد.
ولی الانو نمی دونم جواب بده یا نه
الانم که آنلاین بودم یکی از دوستان تو استور بود,ولی یهو رفت و نتونستم ازش سوال بپرسم که چطوری وارد شده

فکر نکنم به ***** ربطی داشته باشه,این مشکل برا من دقیقا بعد از آخرین آپدیت استور اینطوری شد,یعنی آپدیت که کردم دیگه نتونستم وارد استور شم.
یه بار همچین مشکلی پیش اومده بود که وارد استور نمیشدم,همینجا مطرح کردم که بچه ها گفتن استور رو پاک کن و دوباره نصب کن,همینکارو اون موقع کردم و مشکل برطرف شد.
الانم که آنلاین بودم یکی از دوستان تو استور بود,ولی یهو رفت و نتونستم ازش سوال بپرسم که چطوری وارد شده

من فکر کنم بیشتر از سه ماه شده بود که PS store ps3 رو اپدیت نزده بود م که تازگی ها هر وقت میرفتم مشکل پیدا میکرد این قضیه بعد از بسته شدن Wechat اتفاق افتاد... دو روز پیش که اپدیت زدم باز هم مشکل پیدا کرد... مطمئن باش مشکل از اپدیت نیستش

ربطی به آپدیت PS3 نداره ، چون با PS4 هم نمیشه رفت Store
واسه من حتی Account Information هم باز نمیشه تو PS4!
server error میده

آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
دستگاهم اورجینال خوره
اگه طرفی که ازش دیسک رو خریدی انلاین پس رو نزده باشه که میتونی وارد کنی!
اکا اگه اون استفاده کرده باشه که مطمعنا کرده باید بری بهش بگی ایمیل و پس او اکانتی که انلاین پس رو توش زده رو بهت بده
بعد تو بری تو امانتش و بعد دانلود لیستش و بعد انلاین پس رو دانلود کنی بعد بهش بگی دیگه با اکانتش کاری نداری میتونه پس رو عوض کنه
بعد از اون میتونی با اکانت خودت یا بقیه اکانت های تو کنسول باهاش بازی منی ( تا 5 اکانت تو کنسولت فعال میشه )
این روش درصورتی عملیه که اون طرف توی اکانتش فقط یه PS3 فعال داشته باشه که با مال تو بشه 2 تا درغیر اینصورت باید بری انلاین پس رو بخری

نه رفیق این مشکل واسه همه هست(خیلی وقته الان)
بعد دوستتون رو هم که دیدی تویه استوره در اصل نبوده زیر پروفایلش میزنه استور ولی بهش ارور داده(حالا ازش بپرس)(البته من پرسیدم این موضوع رو)

اگه طرفی که ازش دیسک رو خریدی انلاین پس رو نزده باشه که میتونی وارد کنی!
اکا اگه اون استفاده کرده باشه که مطمعنا کرده باید بری بهش بگی ایمیل و پس او اکانتی که انلاین پس رو توش زده رو بهت بده
بعد تو بری تو امانتش و بعد دانلود لیستش و بعد انلاین پس رو دانلود کنی بعد بهش بگی دیگه با اکانتش کاری نداری میتونه پس رو عوض کنه
بعد از اون میتونی با اکانت خودت یا بقیه اکانت های تو کنسول باهاش بازی منی ( تا 5 اکانت تو کنسولت فعال میشه )
این روش درصورتی عملیه که اون طرف توی اکانتش فقط یه PS3 فعال داشته باشه که با مال تو بشه 2 تا درغیر اینصورت باید بری انلاین پس رو بخری

سلام
دست درست موندم چیکار کنم

آقا سلام
یکی مشکل منو حل کنه
دستگاهم اورجینال خوره
BF3 دیگه کد آنلاین نمیخواد. آپدیتش کنی باید بتونی بازی کنی. دقیقاً مشکلت چیه؟

راجب استور موردی که جالبه اینه که مستقیم وارد نمیشه ولی از توی بازیها برین استور وارد میشه!
الان من از داخل DMC وارد استور ولی فقط بخش مربوط به بازی میشم و میشه از محتویات ارایه شده واسه اون بازی استفاده کرد.
هر چی هست مربوط به همین نت خراب شدس که معلوم نیست چی سرش اوردن.
ربطی هم به اپدیت و سونی و ... نداره چون هر کی خارج از ایرانه بدون مشکل وصله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or