بهترین سریعترین مطمئن ترین راه (زیبا جادار )با pc برو تو استور خرید رو انجام بده بعد با کنسول ادامش رو دانلود کنخوب الان چی کار کنیم؟چجوری از فیلطر رد شیم؟
این کار چطور ممکنه ؟ اخه چرا PS STORE ازارش به کسی نرسیده ..؟!؟!؟!
psn هم خیلی وقت قبل اینجوری شده بودنه بابا خیلی قبل وی چت این اینجوری شده
نه بابا خیلی قبل وی چت این اینجوری شده
بهترین سریعترین مطمئن ترین راه (زیبا جادار )با pc برو تو استور خرید رو انجام بده بعد با کنسول ادامش رو دانلود کن
نه رفیق خیلی از دوستان تویه همین تاپیک انجام دادن ،شده .شما صفحات قبل رو مطالعه بفرمامنم همین مشکل رو دارم... کم کم نسل Plasy station باز ها در ایران منقرض خواهد شد به خصوص این که PS4 هم به سختی هک خواهد شد شاید هم هرگز هک نشه... ولی ادم های مثل ما کارشون رو بلدن میدونن چطوری از محدودیت ها عبور کنن و بتونن به Ps store وصل بشن
باید منتظر ف-ی-ل-تر شدن سرور های بازی بود... فعلا ما در حد یک حرف ناسزا طرف بودیم ... کشیده و کتک خوری مونده
- - -ویرایش - - -
وقتی ps STORE پورتش blocke شده شما نمیتونی ادامه دانلود در Ps3 داشته باشی چون با ارور مواجه میشی... د یگه دانلود بازی از PSn به صرفه نیست باید دیسک رو خرید... تجربه نشون داده چیزی که -ف-ی-ل تر شده هیچ وقت دوباره unblocke نشده
منم همین مشکل رو دارم... کم کم نسل Plasy station باز ها در ایران منقرض خواهد شد به خصوص این که PS4 هم به سختی هک خواهد شد شاید هم هرگز هک نشه... ولی ادم های مثل ما کارشون رو بلدن میدونن چطوری از محدودیت ها عبور کنن و بتونن به Ps store وصل بشن
باید منتظر ف-ی-ل-تر شدن سرور های بازی بود... فعلا ما در حد یک حرف ناسزا طرف بودیم ... کشیده و کتک خوری مونده
- - -ویرایش - - -
وقتی ps STORE پورتش blocke شده شما نمیتونی ادامه دانلود در Ps3 داشته باشی چون با ارور مواجه میشی... د یگه دانلود بازی از PSn به صرفه نیست باید دیسک رو خرید... تجربه نشون داده چیزی که -ف-ی-ل تر شده هیچ وقت دوباره unblocke نشده
store باز شد :d اللته اگه کسی قبلا نگفته بود
خیر باز نیست من همون دیشب تست کردم بسته بود