(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه بابا خیلی قبل وی چت این اینجوری شده

خدا رو شکر وی چت ندارم .از اون ساعتی که داداشم تویه ویچت گفت یهو پریدم بیرون و دیگه وصل نمیشه از اون روز هم دیدم دوستان تویه این تاپیک پست گذاشتن که استور مشکل داره

آخرین ویرایش:
موافقم کاملا ....کسی با وزارت اطلاعات در ارتباط نیست این قضیه رو در میون بزاره ایا ..؟ :d من قول میدم خیلی مهربانانه با قضیه برخورد میکنن:|

- - -ویرایش - - -

من این مشکل رو نداشتم ابتدا فکر کردم چون چند account دارم تداخل IP داشته PSN قطم کرده ولی نه مث این که !!!!‌/:)

منم همین مشکل رو دارم... کم کم نسل Plasy station باز ها در ایران منقرض خواهد شد به خصوص این که PS4 هم به سختی هک خواهد شد شاید هم هرگز هک نشه... ولی ادم های مثل ما کارشون رو بلدن میدونن چطوری از محدودیت ها عبور کنن و بتونن به Ps store وصل بشن
باید منتظر ف-ی-ل-تر شدن سرور های بازی بود... فعلا ما در حد یک حرف ناسزا طرف بودیم ... کشیده و کتک خوری مونده

- - -ویرایش - - -

بهترین سریعترین مطمئن ترین راه (زیبا جادار :p)با pc برو تو استور خرید رو انجام بده بعد با کنسول ادامش رو دانلود کن

وقتی ps STORE پورتش blocke شده شما نمیتونی ادامه دانلود در Ps3 داشته باشی چون با ارور مواجه میشی... د یگه دانلود بازی از PSn به صرفه نیست باید دیسک رو خرید... تجربه نشون داده چیزی که -ف-ی-ل تر شده هیچ وقت دوباره unblocke نشده

وقتی ps STORE پورتش blocke شده شما نمیتونی ادامه دانلود در Ps3 داشته باشی چون با ارور مواجه میشی... د یگه دانلود بازی از PSn به صرفه نیست باید دیسک رو خرید... تجربه نشون داده چیزی که -ف-ی-ل تر شده هیچ وقت دوباره unblocke نشده[/QUOTE]

شما میتونی از Proxy استفاده کنی بعدم ما org بازی میکنیم پس نیازی به هک نیست......

منم همین مشکل رو دارم... کم کم نسل Plasy station باز ها در ایران منقرض خواهد شد به خصوص این که PS4 هم به سختی هک خواهد شد شاید هم هرگز هک نشه... ولی ادم های مثل ما کارشون رو بلدن میدونن چطوری از محدودیت ها عبور کنن و بتونن به Ps store وصل بشن
باید منتظر ف-ی-ل-تر شدن سرور های بازی بود... فعلا ما در حد یک حرف ناسزا طرف بودیم ... کشیده و کتک خوری مونده

- - -ویرایش - - -

وقتی ps STORE پورتش blocke شده شما نمیتونی ادامه دانلود در Ps3 داشته باشی چون با ارور مواجه میشی... د یگه دانلود بازی از PSn به صرفه نیست باید دیسک رو خرید... تجربه نشون داده چیزی که -ف-ی-ل تر شده هیچ وقت دوباره unblocke نشده
نه رفیق خیلی از دوستان تویه همین تاپیک انجام دادن ،شده .شما صفحات قبل رو مطالعه بفرما

- - -ویرایش - - -

من با پی سی خرید کردم رو دستگاه دانلود کردم مشکلی هم نداشتم.برای تست 2 تا هم دمو علاوه بر بازی دانلود کردم بدون مشکل ولی تو پلی استیشن نمیتونم وارد استور بشم.روشی که دوستمون گفتن فعلا جواب میده

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

خیر باز نیست من همون دیشب تست کردم بسته بود:((

PS3 store هم بسته ست و بسته می مونه من خودم هنوز PS4 نگرفتم کسی با p-r-o-xiy تست کرده؟ کسی تست کرده که ایا PS network failed نمیده و یا اینکه میتونه به راحتی با خود کنسول بر Youtube
باید به خود Sony ایمیل زد که برای اپدیت کنسول خودش میاد مثل موبایل یا گوشی های که میده یه بخشی رو داشته باشه برای وارد کردن V-P-N همونuser-pass.....که متاسفانه به کشور های جهان سومی زیاد توجه نمیکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or