(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون موقع من سوئد کار میکردم و از شعبه وب هلن تو سولنا میگرفتم
الان المان هستم وگرنه میگرفتم مشکلی نبود
روی کنسولتون تا 16 تا اکانت اگه اشتباه نکنم (در تعداد) میتونید بسازید و با هر اکانت هر چی بخرید روی 2 کنسول فعال میشه
فقط برای بازیهای ویتا جتما باید با همون اکانتی که خریدید بازی کنید

چه حیف شانس ندارم ... البته هر جا هستی شاد و خوشحال باشی .
تا اونجا که اخبار رو دنبال میکردم بازی های دیجیتالی که میخری رو با یه کاربر دیگه میتونی به اشتراک بزاری ... از این قابلیت شاید بتونم کمک بگیرم !!

سلام به همگی
بچه ها کارت پلاس بریتانیا با بقیه کشورهای اروپایی متفاوته؟
یا با هم یکین؟

اگه میخوای خرید کنی از PSN که آره معلومه متفاوته ، مال بریتانیا پوند هست ، مال اکثر کشورهای اروپایی یورو و بقیه واحد پول خودشون.
اگه منظورت بازی هایی که به صورت رایگان تو پلاس قرار داده میشه ، آره بازی های بریتانیا و بقیه کشورهای اروپایی باهم فرقی ندارند و به صورت همزمان قرار داده میشن.

دوستان من یه مشکل خیلی عمیق دارم که نمیدونم چطوری باید حلش کنم ... ... کنسول رو دادم به یکی از دوستام برای انلاین تکن ... چون کنسول خودش بن شده بود ... رفت یه اکانت ساخت که فقط نام کاربری رو از خودم پرسید ... رفت کشور رو گذاشت دانمارک ... منم بی اطلاع از این موضوع از این اکانت استفاده کردم ... تا چند وقت پیش که ویتا خریدم و فهمیدم ای بابا چی به سرم اومده ...

الان میخوام psnکارت و پلاز بگیرم هیچ جوره گیرم نمیاد ... کسی راهکاری چیزی سراغ نداره برای من ... ؟؟؟ خیلی از بازی های پلاز که دنبالشون بودم داره محلتشون تموم میشه و من هنوز دربه درم .... عصابم داره خورد میشه

اگه بخوام یه اکانت جدید بسازم ... روی ps3 جواب میده ... میتونم سیو ها و تروفی هام رو بهش منتقل و سینک کنم ... قید تروفی های ویتا رو که باید به کل بزنم ... :((

نمیشه با توییت به مسئولی چیزی ... درخواست تغییر کشور توی محدوده ریجن 2 رو بدی ؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

من به شما پیشنهاد میکنم اگه خیلی برا پروفایلتون زحمت کشیدید از کردیت کارت استفاده کنید یا میتونم برای شما یوزرتون رو شارژ کنم یا کردیت کارت مورد نظرتون رو تهیه کنم خودتون باقی عملیات رو اجرا کنید
.
اون طور که فهمیدم زیاد برا پروفایل زحمت منظورم هزینه ای پرداخت نکردید به نظرم پروفایل جدید usa بسازید که هم راحت تر باشید
باز میتونم دلاری سه تومن حسابتون رو شارژ کنم یا از امازون براتون تهیه کنم خودتون ردیم کنید
والله من تو زمینه کنسول هایه سونی زیاد مهارتی ندارم اگه xbox بود میتونستم کمکتون کنم(درمورد سیو ها)
نه عزیز نمیشه درخواست بدید ریجنه اکانتتونو عوض کنن این کار از محدوده کاستومر هاشون خارجه
چون هر ریجنی با ریجن دیگه از لحاظ دیتا هایه ارسالی به شما فرق میکنه

چه حیف شانس ندارم ... البته هر جا هستی شاد و خوشحال باشی .
تا اونجا که اخبار رو دنبال میکردم بازی های دیجیتالی که میخری رو با یه کاربر دیگه میتونی به اشتراک بزاری ... از این قابلیت شاید بتونم کمک بگیرم !!

از این قابلیت برای بازی های پلی3 میتونی کمک بگیری! اونم نه فقط رو یه پروفایل بلکه با تمام پروفایل هایی که رو دستگاهت ساختی میتونی بازیشون کنی! (اون انتقال به یک کاربر که گفتی برای انتقال از یک دستگاه به دستگاه دیگه هست وگرنه رو یه دستگاه میتونی با تمام پروفایل هات بازی کنی) اما برای ویتا باید حتما اکانت فعلی ویتات رو پاک کنی و این جدیده که میسازی رو روش فعال کنی تا بتونی رو ویتا هم ازش استفاده کنی

سلام دوست عزیز

من به شما پیشنهاد میکنم اگه خیلی برا پروفایلتون زحمت کشیدید از کردیت کارت استفاده کنید یا میتونم برای شما یوزرتون رو شارژ کنم یا کردیت کارت مورد نظرتون رو تهیه کنم خودتون باقی عملیات رو اجرا کنید
.
اون طور که فهمیدم زیاد برا پروفایل زحمت منظورم هزینه ای پرداخت نکردید به نظرم پروفایل جدید usa بسازید که هم راحت تر باشید
باز میتونم دلاری سه تومن حسابتون رو شارژ کنم یا از امازون براتون تهیه کنم خودتون ردیم کنید
والله من تو زمینه کنسول هایه سونی زیاد مهارتی ندارم اگه xbox بود میتونستم کمکتون کنم(درمورد سیو ها)
نه عزیز نمیشه درخواست بدید ریجنه اکانتتونو عوض کنن این کار از محدوده کاستومر هاشون خارجه
چون هر ریجنی با ریجن دیگه از لحاظ دیتا هایه ارسالی به شما فرق میکنه

اگه میتونید از امازون بخرید که فوق العاده است ... من رو خیلی خوشحال میکنید !!! حداقل این یک سال رو اینطور بگذرونیم تا ببینیم اینده چی میشه

از این قابلیت برای بازی های پلی3 میتونی کمک بگیری! اونم نه فقط رو یه پروفایل بلکه با تمام پروفایل هایی که رو دستگاهت ساختی میتونی بازیشون کنی! (اون انتقال به یک کاربر که گفتی برای انتقال از یک دستگاه به دستگاه دیگه هست وگرنه رو یه دستگاه میتونی با تمام پروفایل هات بازی کنی) اما برای ویتا باید حتما اکانت فعلی ویتات رو پاک کنی و این جدیده که میسازی رو روش فعال کنی تا بتونی رو ویتا هم ازش استفاده کنی

خوب انتقال به یه دستگاه دیگه یعنی نمیشه به ویتا انتقال داد ... ؟؟؟

اگه اینطوری باشه خوب پس هیچ جوره راه نداره نمیشه کاریش کرد ... من میخواستم از این 2 اکانته شدن جلوگیری کنم که مثل اینکه ممکن نیست ...

از قدیم گفتن یه ادم نادون سنگی رو توی چاه میاندازه که 1000 تا کارشناس هم نمیتونن درش بیارن ... :(( ...

خب رفیق شما باید یه اکانت تویه اورجین(orgin)(در ضمن سایتش فییلتره )درست کنید و تویه بازی واردش کنید(از فیفا راحت تر میشه)بعد میتونید از مولتی این بازی لذت ببری

خوب داداش اگه میشه یکم توضیح بده من تا حالا با شرکت EA اولین بازی که میگیرم
ممنون

برای باز شدن استور باید از ایشون تشکر کنیم http://forum.bazicenter.com/members/12980/

- - -ویرایش - - -

خوب داداش اگه میشه یکم توضیح بده من تا حالا با شرکت EA اولین بازی که میگیرم
ممنون

رفیق برای بازی های ea باید تویه سایت اورجین یه اکانت داشته باشی تا بتونی به سرور های ea کانکت شی.
برای اینکار شما با فییلتر شکن برو تو سایتش یه ایمیلو پیوردو میخواد اکانت رو که ساختی تویه بتل یا تویه فیفا میتونی اون ایمیلو پسورد رو وارد کنی تا بتونی به سروراش کانکت بشی اون موقع میتی چیپ بزنی:d

برای باز شدن استور باید از ایشون تشکر کنیم http://forum.bazicenter.com/members/12980/

- - -ویرایش - - -
رفیق برای بازی های ea باید تویه سایت اورجین یه اکانت داشته باشی تا بتونی به سرور های ea کانکت شی.
برای اینکار شما با فییلتر شکن برو تو سایتش یه ایمیلو پیوردو میخواد اکانت رو که ساختی تویه بتل یا تویه فیفا میتونی اون ایمیلو پسورد رو وارد کنی تا بتونی به سروراش کانکت بشی اون موقع میتی چیپ بزنی:d

من اکانتو ساختم احتیاجی به قند شکن نیست
خوب حالا ایمیل تایید فرستاده وقتی لینکو کپی میکنم تو آدرس می زنم این صفحه با این پیغام میاد:
Email Verification

Ah, it seems something went wrong, and we could not verify your email. Please try again!
اینم معنیسش :
ایمیل تأیید

آه، به نظر می رسد مشکلی پیش آمد، و ما می توانیم ایمیل خود را تأیید کنید. لطفا دوباره سعی کنید!
حالا چیکار کنم

من اکانتو ساختم احتیاجی به قند شکن نیست
خوب حالا ایمیل تایید فرستاده وقتی لینکو کپی میکنم تو آدرس می زنم این صفحه با این پیغام میاد:
Email Verification

Ah, it seems something went wrong, and we could not verify your email. Please try again!
اینم معنیسش :
ایمیل تأیید

آه، به نظر می رسد مشکلی پیش آمد، و ما می توانیم ایمیل خود را تأیید کنید. لطفا دوباره سعی کنید!
حالا چیکار کنم

رفیق این فعال سازی اکانت رو باید از فییلتر شکن باز کنی. تا جایی که من یادمه اورجین فییلتر بود

سلام بر دوستان و کاربران عزیز بازیسنتر

اگه من اکانتم رو که به کسی فروختم و اون از محتویات اکانت خوشش نیومده و چیزی از اون دانلود نکرده باشه و اکانت رو برای خودش دی اکتیو کرده باشه میشه باز هم این اکانت رو به دوست دیگری فروخت تا او از محتویاتش استفاده کنه یا نه ؟ با تشکر از شما

سلام بر دوستان و کاربران عزیز بازیسنتر

اگه من اکانتم رو که به کسی فروختم و اون از محتویات اکانت خوشش نیومده و چیزی از اون دانلود نکرده باشه و اکانت رو برای خودش دی اکتیو کرده باشه میشه باز هم این اکانت رو به دوست دیگری فروخت تا او از محتویاتش استفاده کنه یا نه ؟ با تشکر از شما
اگه جای خالی واسه اکتیو شدن داشته باشه آره میشه! درکل 2 تا PS3 روی هر اکانت میتونه اکتیو باشه ، اگر اون شخصی که بهش اکانت دادی دی-اکتیو کرده باشه میتونی به یکی دیگه بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or