سلام دوستان
با عرض تبریک از ازادی Ps store به ملت شریف گیمر پرورB.c :d
یک سوال ؟ کسی تو shop امارات میدونه Gta چجوری سرچ کنم بل از بسته شدن بود حالا نیست!!!!
وقتی توی استور میری اون بالا یه شکلی هست به شکله زربین روی اون کلیک کن و سرچ رو بزن و پیداش کن همین
این رو میدونم عزیز نبود امروز مطلع شدم بازی تو امارات ban شده باز ......!!!!!!
PSN سالم و بدون مشکل هست خوشبختانه و مشکل کانکت نداره.دوستان برای شما هم psn لاگین نمیشه امروز؟؟؟
اینترنت های وب
استور مشکلی نداره رفیقPSN سالم و بدون مشکل هست خوشبختانه و مشکل کانکت نداره.
مشکل مربوط به استور هنوز باقیس.
ای بابا این ویروس به اونجا هم رسیداستور مشکلی نداره رفیق
امروز هر کاری کردم نشد که نشد(نتونستم به سرور های ea و تلو کانکت بشم)
استور مشکلی نداره رفیق
امروز هر کاری کردم نشد که نشد(نتونستم به سرور های ea و تلو کانکت بشم)
من هم همینطور.....واسه من مشکلی نداره الان هم psn وصل شدم هم استور .. اکانتم هم امارات.
برای منو خیلی از دوستانم ،بسته بود ولی بعد از پست صفحه قبلم باز شده.البته شاید واسه isp شما هنوز باز نشده.(همون مساله فییلتر شدن منظورمه)مشکل مربوط به کانکت شدن به استور - مستقیم از طریق 3 و توسط ISP های داخلی - برای من هنوز باقیس و تا جایی می دونم خیلی از دوستام هم همچنان باقیس و حل نشده . ( در کل ، استور سالم و بدون مشکل هست برای ما امکان دسترسی وجود نداره )
اقایون اساتید
من بازی the last osusرو جدیدا میخوام انلاین بزنم دوباره میگه online passرو وارد کن هرچی کدو میزنم نمیگیره
در ضمن من اوایل online pass بازی رو چون رجیون2 هست رو ایدی که رجیون 2 بود زدم حالا به اشتباه اون اکانت رجیون 2 که online pass رو اولین بار وارد کردم رو پاک کردم حالا که میگه دوباره online pass رو بزن ایدی من رجیون 1ه
به نظر شما چون رو اکانت رجیون2 کدو زدم دیگه رو رجین 1 نمیگیره
راه حلی هست یا باید باید انلاین این بازی رو بیخیال شم![]()