(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید من یه سوال داشتم
من اگه بازیم ریجن 2 باشه ولی اکانت پی اس انم ریجن 1 باشه میتونم دی ال سی های بازی رو دانلود و استفاده کنم ؟
باید با یه اکانت ریجن 2 ،dlc ها رو دانلود کنی بعد با اون اکانت(ریجن 1 )بازی کنی

آخرین ویرایش:
ببخشید من یه سوال داشتم
من اگه بازیم ریجن 2 باشه ولی اکانت پی اس انم ریجن 1 باشه میتونم دی ال سی های بازی رو دانلود و استفاده کنم ؟

نه نمیتوانی بازی کنی شما باید بازیت هم ریجن 1 باشه تا بتوانی DLC ها رو بازی کنی این طوری میشه
نه اون جوری که شما میگید پولتون رو میاندازید زباله پس هواستون بیشتر باشه

دوستان چه طوری شماره حساب و جزییات رو به اکانت بدم؟

انها برای کارت ویزا هست و ما که نداریم پس ردش کن بره چیزه مهمی نیست
اگر شماره ویزا هم نزنی هم بهتره چون خودش اتوماتیک هی پلاس رو تمدید میکنه

این راه کار میکنه ؟؟
شما خودت تست کردی ؟

راستشو بخوا شخصا خودم این حرکتو نزدم ولی از دوستانم مستقیما شنیدم که همچین کاری کردن.یعنی ریجن اکانتش 1 بوده و ریجن بازیش2، بعد با یه اکانت ریجن 2 dlc ها رو دانلود کرده و با اون یکی اکانت بازی میکنه(the last of us)

- - -ویرایش - - -

نه نمیتوانی بازی کنی شما باید بازیت هم ریجن 1 باشه تا بتوانی DLC ها رو بازی کنی این طوری میشه
نه اون جوری که شما میگید پولتون رو میاندازید زباله پس هواستون بیشتر باشه

حسین جان حرفم اشتباست؟؟

این راه کار میکنه ؟؟
شما خودت تست کردی ؟
بله من خودم بارها امتحان کردم و اخرین DLC که خریدم ماله Dmc devil may cry بود که ریجن اکانتم یک بود بازی هم ریجن یک بود و کلا اجرا میشه
حسین جان حرفم اشتباست؟؟

دقت کن به نوشته های من دوستان رو بهتر راهنمایی کن
منم تعجب کردم دیدم این طوری نوشتی تو که خوب راهنمایی میکنی

دقت کن به نوشته های من دوستان رو بهتر راهنمایی کن
منم تعجب کردم دیدم این طوری نوشتی تو که خوب راهنمایی میکنی
یعنی اون راه شدنی نیست؟؟
من از دوستانم شنیدم همچینن کاری رو انجام دادن:|
یا شاید من اشتباه شنیده باشم

من یه سوالی داشتم نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه . من وقتی میخوام تروفی سینک کنم وسطش error میده یا واقتی میخوام انلاین شم هی error میده تا بالاخره زورکی انلاین شه . حالا موندم این مسئه مربوط به تایم اوته یا تنظیم مودم یا از ISP هست ؟ بعد من تست تایم اوت هم گرفتم تایم اوتم معمولیه . اگه کسی در این مورد اطلاع داری کمک کنه

راستشو بخوا شخصا خودم این حرکتو نزدم ولی از دوستانم مستقیما شنیدم که همچین کاری کردن.یعنی ریجن اکانتش 1 بوده و ریجن بازیش2، بعد با یه اکانت ریجن 2 dlc ها رو دانلود کرده و با اون یکی اکانت بازی میکنه(the last of us)

- - -ویرایش - - -

حسین جان حرفم اشتباست؟؟
دقیق نمیدونم سوالتون چیه ولی حرف ایشون درسته دیگه. دی ال سی با بازی هم ریجن باشه کافیه حالا رو هر اکانتی میتونید بازیش کنید. خودم برای تلو تست کردم

من یه سوالی داشتم نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه . من وقتی میخوام تروفی سینک کنم وسطش error میده یا واقتی میخوام انلاین شم هی error میده تا بالاخره زورکی انلاین شه . حالا موندم این مسئه مربوط به تایم اوته یا تنظیم مودم یا از ISP هست ؟ بعد من تست تایم اوت هم گرفتم تایم اوتم معمولیه . اگه کسی در این مورد اطلاع داری کمک کنه

یه چند باری امتجان کن تا بری این مشکل از اینترنتمونه متاسفانه
یا اگر نشد مودم رو خاموش روشن کن

دقیق نمیدونم سوالتون چیه ولی حرف ایشون درسته دیگه. دی ال سی با بازی هم ریجن باشه کافیه حالا رو هر اکانتی میتونید بازیش کنید. خودم برای تلو تست کردم
سوال یکی از دوستان تویه \ست ۸۸۲۴ : ببخشید من یه سوال داشتم
منم این جواب رو دادم: باید با یه اکانت ریجن 2 ،dlc ها رو دانلود کنی بعد با اون اکانت(ریجن 1 )بازی کنی
ولی آقا حسین با جواب من موافق نیست:|

سوال یکی از دوستان تویه \ست ۸۸۲۴ : ببخشید من یه سوال داشتم
منم این جواب رو دادم: باید با یه اکانت ریجن 2 ،dlc ها رو دانلود کنی بعد با اون اکانت(ریجن 1 )بازی کنی
ولی آقا حسین با جواب من موافق نیست:|

خب جواب شما درسته:d

خب جواب شما درسته:d

بابا نمیشه شما توجه کن بازیش ریجن 2 هست و اکانتش ریجن 1 هست و وقتی میخواد بره dlc دانلود کنه استورش وصل میشه به امریکا نه اروپا و در نتیجه نمیتوانه dlc بازی رو اجرا کنه اجرا نمیشه
از ما گفتن بود خودانید

بابا نمیشه شما توجه کن بازیش ریجن 2 هست و اکانتش ریجن 1 هست و وقتی میخواد بره dlc دانلود کنه استورش وصل میشه به امریکا نه اروپا و در نتیجه نمیتوانه dlc بازی رو اجرا کنه اجرا نمیشه
از ما گفتن بود خودانید

خوب رفیق منم نگفتم با همون یوزر ریجن 1 بره که .میتونه با یه یوزر ریجن 2 بره که به استور اروپا وصل بشه بعد dlc رو بگیره بعد بیاد با همون یوزر ریجن 1 لذت ببره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or