(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خدمت همه دوستان

یه سوال داتم. میخواستم ببینم با PS3 کپی خور هم میشه به PSN متصل شد و بازی کرد؟ کپی خور باید نرم افزاری باه یا سخت افزاری؟ به راحتی کار با XBOX و بازیهای برنرمکس هست یا نه؟

سلام خدمت همه دوستان

یه سوال داتم. میخواستم ببینم با PS3 کپی خور هم میشه به PSN متصل شد و بازی کرد؟ کپی خور باید نرم افزاری باه یا سخت افزاری؟ به راحتی کار با XBOX و بازیهای برنرمکس هست یا نه؟

سلام از اونم ساده تره و مجانی
سوالاتت رو اینجا بپرس هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان . من میخوام آنلاین بازی کنم pes2013 دستگاهم ورژنش 4.46 کپی خور . چطوری باید انلاین بازی کنم ؟

باید به 4.50 آپ بزنی(کاستوم فریمور)بعد بازی ور آپ کنی بعد هم آنلاین پس بازی رو نصب کنی سوالاتت رو هم تویه تاپیکی که داد بپرس

دوستان چرا من تو بازی مکس پین و کرایسیس 2 نمیتونم کسی رو پیدا کنم یعنی واقعا هیچ کس بازی نمیکنه؟
بازی های دیگه پیدا میشه پس مشکل از نت نیست؟
غیر از آنچارتد و کیلزون و بتل یه چند تا بازی که مولتی پلیر خوبی داشته باشند معرفی کنید

دوستان چرا من تو بازی مکس پین و کرایسیس 2 نمیتونم کسی رو پیدا کنم یعنی واقعا هیچ کس بازی نمیکنه؟
بازی های دیگه پیدا میشه پس مشکل از نت نیست؟
غیر از آنچارتد و کیلزون و بتل یه چند تا بازی که مولتی پلیر خوبی داشته باشند معرفی کنید

کرایسیس 3 هم خلوته چه برسه به 2.تویه 3 هر بار که رفتم بیشتر از 300 نفر ندیدم
مولتی پلیر حرفه ای میخوای فقط The Last Of Us

سلام خدمت بچه ها ی گل. چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
من تازه یه PS3 اورجینال خور خریدم و میخوام آنلاین بازی کنم و از استور خرید کنم

1- اکانت چه کشوری بسازم بهتره؟ US یا UK یا UAE؟

2- کنسولم ریجن 2 هست و بازی ها هم سعی میکنم ریجن 2 بگیرم. اگر اکانت US بسازم میتونم با این بازیها آنلاین بازی کنم و از استور خرید کنم؟

3- برای آنلاین بازی کردن مثل XBOX که باید گلد بگیرم اینجا هم حتما باید پلاس یا چیز مشابهی بگیرم؟

ممنون

سلام خدمت بچه ها ی گل. چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
من تازه یه PS3 اورجینال خور خریدم و میخوام آنلاین بازی کنم و از استور خرید کنم

1- اکانت چه کشوری بسازم بهتره؟ US یا UK یا UAE؟

2- کنسولم ریجن 2 هست و بازی ها هم سعی میکنم ریجن 2 بگیرم. اگر اکانت US بسازم میتونم با این بازیها آنلاین بازی کنم و از استور خرید کنم؟

3- برای آنلاین بازی کردن مثل XBOX که باید گلد بگیرم اینجا هم حتما باید پلاس یا چیز مشابهی بگیرم؟

ممنون

1-ریجن 1 و 2 فرق خاصی نداره بیشتر تویه اکانت پلاسش بازی های بهتری رو قرار میده(ریجن 1)
2-بله
3-نه برای اتصال به psn نیاز به چیزی نداره و مجانیه ولی میتونی پلاس رو هم بگیری که از مزایاش استفاده کنی(اجباری نیست)

بچه ها من نتم درسته کاملا

اما نمیدونم یه هفته ای است که نمی تونم درست حسابی sign in شم ، یا ارور sign out از psn میده یا وقتی هم sign in میشم تداوم نداره

با این که isp هم شاتل هست عوصش نکردم هیچیشو سرعتم هم بنظرم فرقی نکرده

conection میدم هم قسمت playstation network رو یا failed میده یا بعضی موقع ها رد میکنه

چیکار کنم ؟؟

بچه ها من نتم درسته کاملا

اما نمیدونم یه هفته ای است که نمی تونم درست حسابی sign in شم ، یا ارور sign out از psn میده یا وقتی هم sign in میشم تداوم نداره

با این که isp هم شاتل هست عوصش نکردم هیچیشو سرعتم هم بنظرم فرقی نکرده

conection میدم هم قسمت playstation network رو یا failed میده یا بعضی موقع ها رد میکنه

چیکار کنم ؟؟

هر چند باری که ارو میده(1 یا 2 بار)اینترنت کانکشن رو غیر فعال دوباره فعال کن بعد ساین این شو .

متوجه نشدم

مودم آف و آن کنم ؟؟ جواب نداد

این ایراد به isp بر میگرده .نه مودمو آفو آن نکن برای منم اینطوری میشه ولی یه چند باری که ارور میده اینترنت کانشن رو غیر فعال بعد فعال میکنم دوباره ساین میشم بعد زا چند بار درست میشه(ولی ایرادش به isp بر میگرده یه تماس باهاشون بگیر )

با درود.
اگه من یه بازی رو از استور بخرم مثلن با حجم 15 گیگ و مثلن بعد دانلود 1 گیگ بازی قطع بشه امکان ادامه دانلود وجود داره؟
تا چند بار اگه اتفاق بیوفته مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و اینکه من چند بار میتونم بازیو دانلود کنم؟(محدودیت داره مثلن برای چند بار دانلود)؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or