(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با درود.
اگه من یه بازی رو از استور بخرم مثلن با حجم 15 گیگ و مثلن بعد دانلود 1 گیگ بازی قطع بشه امکان ادامه دانلود وجود داره؟
تا چند بار اگه اتفاق بیوفته مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و اینکه من چند بار میتونم بازیو دانلود کنم؟(محدودیت داره مثلن برای چند بار دانلود)؟

لینکی که از استور خریداری میشه نه Expired میشه و این که قابلیت هر چند بار استاپ داره

با درود.
اگه من یه بازی رو از استور بخرم مثلن با حجم 15 گیگ و مثلن بعد دانلود 1 گیگ بازی قطع بشه امکان ادامه دانلود وجود داره؟
تا چند بار اگه اتفاق بیوفته مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و اینکه من چند بار میتونم بازیو دانلود کنم؟(محدودیت داره مثلن برای چند بار دانلود)؟
دورد بر تو
اگر یه دفعه قطع بشه بله دانلود خراب میشه مثلا اگر برق بره یا یکی اشتباهی بکشش امکان خراب شدنه فایل زیاده
سعی کن مواقعی بذاری برای دانلود که حتما مطمئنی که برق نمیره و بعد بذار برای دانلود

سلام دوستان . بنده مبتدی هستم . میخواستم بدونم بازی هایی که داخل شبکه psn گذاشته شده رو اگه بخریم لینک دانلود میده ؟ و احتیاجی به دیسک بازی نداره ؟

سلام دوستان . بنده مبتدی هستم . میخواستم بدونم بازی هایی که داخل شبکه psn گذاشته شده رو اگه بخریم لینک دانلود میده ؟ و احتیاجی به دیسک بازی نداره ؟
برای خرید بازی نیاز به psn کارت داری .آره دانلود میده،نه نیازی به دیسک نداره

ممنونم از پاسختون

- - -ویرایش - - -

سلام داداش . فقط یه سوال دیگه . بازی ها رو که دانلود میکنیم میتونیم از روی کنسول به هارد دیگه ای انتقال بدیم ؟ محدودیت زمانی نداره ؟ چه آفلاین و چه آنلاین

ممنونم از پاسختون

- - -ویرایش - - -

سلام داداش . فقط یه سوال دیگه . بازی ها رو که دانلود میکنیم میتونیم از روی کنسول به هارد دیگه ای انتقال بدیم ؟ محدودیت زمانی نداره ؟ چه آفلاین و چه آنلاین
بله بازی رو قبل از نصب می تونید به هارد خارجی انتقال بدید. غیر از بازی های پلاس بقیه محدودیت زمانی ندارن.

سلام مجدد دوستان
فرق psn کارت آمریکا و امارات چیه ؟
بنظرتون اینترنت نامحدود دارم دانلود کنم یا دیسک اوریج بازی رو بخرم ؟
psn کارت آمریکا مخصوص اکانت های آمریکاست که ریجن 1 حساب میشه و کارت های امارات مخصوص اکانت های اماراته که ریجن 2 حساب میشه. 2 تا استور هم خیلی تفاوت آنچنانی ندارن فقط قیمت بعضی از بازی ها با هم تفاوت داره.
با توجه به این که نت نامحدود داری خرید از استور خیلی بیشتر می صرفه چون میتونی با کسی اکانتت رو share کنی که خب قیمت نصف میشه.

سلام به همگی . من الان 3 روز مشکل پیدا کرده استورم ( بعد از 4 یا پنج بار زدن زورکی sign in میشه ولی میرم که توش عکسها نمیاد فقط نوشته ها میاد ) بعد از این که وارد pes13 میشم که انلاین بازی کنم دیسکانکت میشه از استور this is a dns error 80710102 میده ( تورو خدا کمک کنین )

سلام به همگی . من الان 3 روز مشکل پیدا کرده استورم ( بعد از 4 یا پنج بار زدن زورکی sign in میشه ولی میرم که توش عکسها نمیاد فقط نوشته ها میاد ) بعد از این که وارد pes13 میشم که انلاین بازی کنم دیسکانکت میشه از استور this is a dns error 80710102 میده ( تورو خدا کمک کنین )
ممکنه ایراد از isp باشه ولی این کارو تست کن .با کابل لن وصل شو(قبلش تویه تنظیمات مودمت وایرلس رو کلا غیر فعال کن)بعد ساین شو و برو تویه بازی اگه درست شد که هیچ اگه نشد یه دیوایس (مثل گوشی یا ل\ تا\ به وسیله وایرلس تداخل ip آدرس با کنسول شما داره(از خونه خودتون).دلیل دوم ایراد dns هستش که به isp برمیگرده و باید یه dns معتبر که جواب میده رو جایگزین کنید

سلام ، یه سوال در مورد دانلود DLC دارم ، من دستگام جیلبریک نیست ، میتونم DLC تلو رو بخرم و بعد ، از اون طریق دانلود با PC بزارم دانلود شه ؟ مشکلی پیش میاد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or