(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود دوستان.
میخام یه اکانت us بسازم اگه ممکنه یه مشخصات درست واسه ادرس بزارید.

تویه آدرس 1 : (مثلا street 267)
نیویور یه کالیفورنیا یا هر قسمتی رو که میزنی ،city رو هم همون بزن
پستال کد هم باید 5 رقم باشه.(تویه گوگل بزنی کد پستی مثلا خانه های نیویورک همینجوری برات میاره)مثلا 10529 (کلا هر چی بزنی رد میشه)

درود دوستان.
میخام یه اکانت us بسازم اگه ممکنه یه مشخصات درست واسه ادرس بزارید.
برید تو سایت fakenamegenerator.com . هر آدرسی که میده وارد کنید کار میکنه.
مثلا اینی که این زیره اون شماره آخر postal code و tx هم مخفف texas

2167 New York Avenue
Dallas, TX 75204

تویه آدرس 1 : (مثلا street 267)
نیویور یه کالیفورنیا یا هر قسمتی رو که میزنی ،city رو هم همون بزن
پستال کد هم باید 5 رقم باشه.(تویه گوگل بزنی کد پستی مثلا خانه های نیویورک همینجوری برات میاره)مثلا 10529 (کلا هر چی بزنی رد میشه)

برید تو سایت fakenamegenerator.com . هر آدرسی که میده وارد کنید کار میکنه.
مثلا اینی که این زیره اون شماره آخر postal code و tx هم مخفف texas

2167 New York Avenue
Dallas, TX 75204
ممنون دوستان اوکی شد.
به نسبت اکانت امارات استور امریکا خیلی خیلی قیمتهای بهتری داره تفاوت در حده 20 و 25 دلار!
الان psn کارتهاشم 30 تومن تو 50 دلاری فرقشه اینجا و بنظرم بهترین اکانت واسه خرید همین us باشه.

سلام.
من ی مشکل در play station store دارم.:(
مشکلم این بود که جدیدا هر وقت میرم توی store ی خورده مکث میکنه.
بعد ی متن مینویسه متنش رو یادم نیست.:thinking:
ولی فقط یادمه که میگه این سرور قطع شده.
بازم میگم متنش رو یادم نیست.
ولی اگه میخواید براتون بنویسم.

سلام.
من ی مشکل در play station store دارم.:(
مشکلم این بود که جدیدا هر وقت میرم توی store ی خورده مکث میکنه.
بعد ی متن مینویسه متنش رو یادم نیست.:thinking:
ولی فقط یادمه که میگه این سرور قطع شده.
بازم میگم متنش رو یادم نیست.
ولی اگه میخواید براتون بنویسم.

ارور مینتینس میداد .بخاطر فییلتر شدن بود که خیلی وقته به لطف یکی از دوستان برطرف شده

- - -ویرایش - - -

اقا با سلام:دی
ما دیشب رفتیم ی اکانت psnساختیم
حالا ی جوون مرد میاد بگه چطو باید انلاین بشه زد؟
الان مثلا کالافghostچطو میشه انلاین زد؟
تویه تاپیک جیل بریک دوستان جواب شما رو دادن

احسان جان چطور میتونم دوست دوستم رو اد کنم؟همچین امکانی نیست نه؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

آرمان جان رفیقمون تویه پست 8899 جوابت رو داد عزیز:)
(چرا میشه...وارد پروفایل دوستتون بری..پایین پروفایل..میتونی وارد فرند هاش بشی و ادد کنی...)

- - -ویرایش - - -

دوستان امارات جزو زیجن دو هستش ؟ یعنی از استور امارات خرید کنم دیسک هم ریجن دو باشه دی ال سی ها رو میاره یا نه ؟

آره....میاره...

آرمان جان رفیقمون تویه پست 8899 جوابت رو داد عزیز:)
(چرا میشه...وارد پروفایل دوستتون بری..پایین پروفایل..میتونی وارد فرند هاش بشی و ادد کنی...)

- - -ویرایش - - -

آره....میاره...

آخه کاری که اون رفیقمون گفت رو کردم نمیشد !
مطمئنی میشه ؟ شما خودت تا حالا این کارو کردی ؟
آخه زیر پروفابل دوستم که 4 تا گزینه داره که یکیش مقایسه تروفی یکیش مسیج دادن یکیش کل پیام ها و یکیش هم یه چیز دیگه بود یادم نیست ، گزینه ای که بتونی دوست هاش رو ببینی و اد کنی نداره که ؟؟؟؟

یه سوال مهم. من اکانتم us هستش و میدونم باید کارت PSN مربوط به us رو بگیرم. میخواستم ببینم با این کارت وقتی یه DLC دانلود کنم ریجن 1 دانلود میشه؟ و اگر بازیم ریجن 2 باشه دیگه نمیتونم اون DLC رو اجرا کنم؟ میشه در این زمینه راهنمایی بفرمایید دوستان

یه سوال مهم. من اکانتم us هستش و میدونم باید کارت PSN مربوط به us رو بگیرم. میخواستم ببینم با این کارت وقتی یه DLC دانلود کنم ریجن 1 دانلود میشه؟ و اگر بازیم ریجن 2 باشه دیگه نمیتونم اون DLC رو اجرا کنم؟ میشه در این زمینه راهنمایی بفرمایید دوستان
اگه بازیت ریجن 1 باشه آره دیگه dlc مربوط به اون بازی رو میتونی دانلود کنی.ولی اگه بازیت ریجنش 2 باشه باید با یه اکانت ریجن 2 ، dlc رو دانلود کنی بعد بعد با اکانت ریجن 1 بازی کنی

- - -ویرایش - - -

آخه کاری که اون رفیقمون گفت رو کردم نمیشد !
مطمئنی میشه ؟ شما خودت تا حالا این کارو کردی ؟
آخه زیر پروفابل دوستم که 4 تا گزینه داره که یکیش مقایسه تروفی یکیش مسیج دادن یکیش کل پیام ها و یکیش هم یه چیز دیگه بود یادم نیست ، گزینه ای که بتونی دوست هاش رو ببینی و اد کنی نداره که ؟؟؟؟
من خودم تست نکردم ولی فکر کنم منظورش اینه که باید وارد اکانت دوستت بشی(یعنی یوزر پسورد اکانت دوست رو ازش بگیری وارد اکانتش که بشی دوستاش رو بهت نمایش میده اونوقت میتونی ادشون کنی)
به خودش pm بده تا دقیق تر واست توضیح بده

اگه بازیت ریجن 1 باشه آره دیگه dlc مربوط به اون بازی رو میتونی دانلود کنی.ولی اگه بازیت ریجنش 2 باشه باید با یه اکانت ریجن 2 ، dlc رو دانلود کنی بعد بعد با اکانت ریجن 1 بازی کنی
یعنی میتونم روی کنسولم یه اکانت فرعی ریجن 2 هم داشته باشم برای همچین مواقعی ازش استفاده کنم؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or