(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ، یه سوال در مورد دانلود DLC دارم ، من دستگام جیلبریک نیست ، میتونم DLC تلو رو بخرم و بعد ، از اون طریق دانلود با PC بزارم دانلود شه ؟ مشکلی پیش میاد ؟
فک نکنم!
میگن ناوتی داگ یه روش واسش گزاشته که فقط باید با خود PS3 بگیری
من با برنامه PSN DOWNLOAD MANAGER امتحان کردم نشد!!

بچه من isp شاتل تهران پاسداران هست

می خوام به PS NETWORK وصل شم همش ارور SIGN OUT میده

نمیدونم چطوری این موضوع رو به پشتیبانیش اطلاع بدم ! آخه اکثرا در این حدا که نمیدونن اصلا پلی استیشن چیه :|

یه راهنمایی میکنید چیکار کنم ؟؟ سرعتم هم هیچ مشکلی نداره آخه​

بچه من isp شاتل تهران پاسداران هست

می خوام به PS NETWORK وصل شم همش ارور SIGN OUT میده

نمیدونم چطوری این موضوع رو به پشتیبانیش اطلاع بدم ! آخه اکثرا در این حدا که نمیدونن اصلا پلی استیشن چیه :|

یه راهنمایی میکنید چیکار کنم ؟؟ سرعتم هم هیچ مشکلی نداره آخه​

منم همینطوری شدم فکر کنم مشکل از خود psn هست :-s

مشکل از isp هاست.دیشب ساعت 3 مودم اتومات 3 بار پشت سر هم به فاصله زمانی 1 دقیقه ری استارت میشد.(معلوم نیست دارن چی کار میکنن)

حتی وقتی داری بازی می کنی هم یهو میاد بیرون یا اینکه دستگاه فریز می شه

دستگاه رو خراب نکنه حالا

دوستان من 4 سال لایو بازی میکردم ، الان از دیروز تازه اومدم PSN ، میخواستم بپرسم پینگ آدم رو توی بازی COD : GHOST و توی FIFA 14 کجا میزنه ؟؟؟
توی لایو COD موقعی که دکمه Select رو میزدی توی جدول کنار ID پلیر ها نشون میداد ولی توی PSN پیداش نکردم ؟؟؟
توی فیفا هم همون وقع انتخاب تیم نشون میداد

دوستان من 4 سال لایو بازی میکردم ، الان از دیروز تازه اومدم PSN ، میخواستم بپرسم پینگ آدم رو توی بازی COD : GHOST و توی FIFA 14 کجا میزنه ؟؟؟
توی لایو COD موقعی که دکمه Select رو میزدی توی جدول کنار ID پلیر ها نشون میداد ولی توی PSN پیداش نکردم ؟؟؟

درود، توی COD Ghosts نمایش نوار Latency حذف شده و مثل سری های قبل دیگه کنار ID نمایش داده نمی شه ، حداقل توی PSN و تا اون ماه های اول که بازی می کردم این مورد نبود و بعید هم می دونم اضافه شده باشه.
در مورد فیفا هم بسته به اون قسمتی که بازی می کنه داره ، بازی در Seseon بدون نمایش Ping و نوارش هست،در بخش هایی مثل Head2Head و Ultimate Team می تونی نوارش رو ببینی و کلا واضح نشون می ده،اگر هم به لابی های بخش آنلاین بری و وارد یکی از روم های بازی بشی می تونی سیستم چینش بازیکن ها ها رو بر اساس گزینه کیفیت کانکشن تنظیم کنی،اینجا دیگه دقیق کیفیت کانکشن خودتو می تونی مستقل از تاثیر Host و یا بازیکن فرد مقابل ببینی.

کلا ghost تو تمام کنسول ها چه xbox و چه ps نوار پینگ رو حذف کرده...که هم هوست معلوم نباشه و هم کسی برای لتنسی بالا ،دائم بازی رو لیو نده که به هم بخوره مچ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or