فکر کنم فروشگاه نیما سایت نداره ولی بهت شمارش رو میدم تازه توی سایت یه نفر با نام کاربری DC PC هست که میتونی از اون بپرسی داداشیdc رفتم تو سایتش نداشت ! از این فروشگاه نیما لینک دارید ؟
معذرت میخوام OUTFIT چیه؟DLC بازی اساسین 2 هست؟سلام
ببخشین چنتا سوال داشتم outfit ، بازی assassins creed 2 رو چه جوری باید بگیرم ؟؟
سوال دیگمم اینه که اینه که این فروشگاه نیما و dc کجاست ؟؟ فقط باید بگم کارت psn امارات میخوام ؟؟ قیمت و اعتبارش چه قدره ؟؟
فکر کنم فروشگاه نیما سایت نداره ولی بهت شمارش رو میدم تازه توی سایت یه نفر با نام کاربری DC PC هست که میتونی از اون بپرسی داداشی
معذرت میخوام OUTFIT چیه؟DLC بازی اساسین 2 هست؟
فروشگاه نیما در داخل توپخونه هست و dC رو نمیدونم؟اگه PSN CARD امارات میخوای اره دیگه باید بگی و 20 دلاریش رو من شنیدم میدند 24 و 50 دلاریش رو 60 تومن
امیر جان حالا اگه بخوایم اینبار تو امارات یا UAE یه اکانت جدید بسازیم، آدرس محل زندگی رو با توجه به امارات چی بزنیم ؟کشور UK و UAE و EU همه ریجن 2 هستند.و گفتم که قیمت uk خیلی زیاده بعدش قیمت EU و بعدش قیمت UAE
ببین توی اکانت امارات هر ادرسی بزنید قبول میکنه فقط اکانت امریکا هست که ادرس رو باید دقیق وارد کنی وگرنه برای امارات مثلا ادرس زیر رو هم بزنید قبول میکنهامیر جان حالا اگه بخوایم اینبار تو امارات یا UAE یه اکانت جدید بسازیم، آدرس محل زندگی رو با توجه به امارات چی بزنیم ؟
آقا من می خوام از پی اس ان فیلم دانلود کنم ( انگلیس ، نگید فیلم نداره که داره ) ولی می گه this contect cannot be accessed on your account
که میشه ارور 80029513
??
ببین من فقط از بازی های kz2 و lbpسر در میام اینها زیاد حجم نخورد نه به اناه متال گیرانلاین خلاصه میتوانی اینه را به راحتی بازی کنی به اسونی چون حجمی به اون صورت کم نمی کنه:dسلام
من یک سوال داشتم نمیدونم باید کجا بپرسم همین جا میپرسم اگر جاش این جا نبود بگید جاشو تغییر میدم .
میخواستم بذونم هر ساعت بازی online چه مقدار ترافیک لازم داره ؟؟ اگر به بازی بستگی داره این بازی هارو بگین : FIFA10 ، kz2 ، u2 ، LBP ، BFBC2
من میخواستم بدونم حدودا چقدر مصرف میکنه ؟ببین من فقط از بازی های kz2 و lbpسر در میام اینها زیاد حجم نخورد نه به اناه متال گیرانلاین خلاصه میتوانی اینه را به راحتی بازی کنی به اسونی چون حجمی به اون صورت کم نمی کنه:d
اگه 130 ساعت(13 روز و روزی 10 ساعت) بازی کرده باشی 4 گیگ خیلی عالیه چون یه چیزی تو حالت 30 مگابایت بر ساعت میشه که کاملا عادیه...(مثلا cod4 هم تقریبا 30 مگابایت بر ساعت دانلود داره)شاید من اشتباه میکنم ولی من حدود 13 روز از صبح ساعت 8 صبح تا ساعت 6 شب یه ضرب بازی bad company 2 رو انلاین میزدم و حدود 4 گیگ ازم گرفت.خوبه؟![]()
این که گفتید رو مطمئنید ؟؟؟ (تقریبا هم قبوله) بقیه ی بازی هاهم تقریبا همین قدره دیگه ؟؟؟اگه 130 ساعت(13 روز و روزی 10 ساعت) بازی کرده باشی 4 گیگ خیلی عالیه چون یه چیزی تو حالت 30 مگابایت بر ساعت میشه که کاملا عادیه...(مثلا cod4 هم تقریبا 30 مگابایت بر ساعت دانلود داره)
امیر چطوری 13 روز بازی کردی(روزی 10 ساعت که میشه کلا 130 ساعت!) بعدش تو خود psn چک می کنی می زنه 39 ساعت ؟ :d
اصلا خوبه رو امضاته :d
اگه 130 ساعت(13 روز و روزی 10 ساعت) بازی کرده باشی 4 گیگ خیلی عالیه چون یه چیزی تو حالت 30 مگابایت بر ساعت میشه که کاملا عادیه...(مثلا cod4 هم تقریبا 30 مگابایت بر ساعت دانلود داره)
امیر چطوری 13 روز بازی کردی(روزی 10 ساعت که میشه کلا 130 ساعت!) بعدش تو خود psn چک می کنی می زنه 39 ساعت ؟ :d
اصلا خوبه رو امضاته :d
سلام
من dlc بازی uncharted 2 گرفتم و بعد نصب کردم ولی وقتی می خوام این 2 تا map بازی کنم میگه باید همین dlc بخری
یعنی هیچ مپی اضافه نشده
در ضمن اکانتم واسه uk و بازیم ریجن 2
توروخدا کمک کنید