(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین دوست عزیز شما لطف کن اون متن بزرگی که نوشتم و توی همین صفحه هست رو بخون خوب رات همه چی روشن میشه ببین شما دقت کن که کشور UK و UAE و EU همه ریجن 2 هستند.و گفتم که قیمت uk خیلی زیاده بعدش قیمت EU و بعدش قیمت UAE
شما EU هم بگیری اشکالی نداره کارت امارات هم فروشگاه نیما و DC میفروشه
dc رفتم تو سایتش نداشت ! از این فروشگاه نیما لینک دارید ؟

سلام
ببخشین چنتا سوال داشتم outfit ، بازی assassins creed 2 رو چه جوری باید بگیرم ؟؟
سوال دیگمم اینه که اینه که این فروشگاه نیما و dc کجاست ؟؟ فقط باید بگم کارت psn امارات میخوام ؟؟ قیمت و اعتبارش چه قدره ؟؟
ضمناً region من US هستش !!!

آخرین ویرایش:
dc رفتم تو سایتش نداشت ! از این فروشگاه نیما لینک دارید ؟
فکر کنم فروشگاه نیما سایت نداره ولی بهت شمارش رو میدم تازه توی سایت یه نفر با نام کاربری DC PC هست که میتونی از اون بپرسی داداشی

سلام
ببخشین چنتا سوال داشتم outfit ، بازی assassins creed 2 رو چه جوری باید بگیرم ؟؟
سوال دیگمم اینه که اینه که این فروشگاه نیما و dc کجاست ؟؟ فقط باید بگم کارت psn امارات میخوام ؟؟ قیمت و اعتبارش چه قدره ؟؟
معذرت میخوام OUTFIT چیه؟DLC بازی اساسین 2 هست؟
فروشگاه نیما در داخل توپخونه هست و dC رو نمیدونم؟اگه PSN CARD امارات میخوای اره دیگه باید بگی و 20 دلاریش رو من شنیدم میدند 24 و 50 دلاریش رو 60 تومن

فکر کنم فروشگاه نیما سایت نداره ولی بهت شمارش رو میدم تازه توی سایت یه نفر با نام کاربری DC PC هست که میتونی از اون بپرسی داداشی

معذرت میخوام OUTFIT چیه؟DLC بازی اساسین 2 هست؟
فروشگاه نیما در داخل توپخونه هست و dC رو نمیدونم؟اگه PSN CARD امارات میخوای اره دیگه باید بگی و 20 دلاریش رو من شنیدم میدند 24 و 50 دلاریش رو 60 تومن

منظورم لباس ezio هستش !!!

امیر جان حالا اگه بخوایم اینبار تو امارات یا UAE یه اکانت جدید بسازیم، آدرس محل زندگی رو با توجه به امارات چی بزنیم ؟
ببین توی اکانت امارات هر ادرسی بزنید قبول میکنه فقط اکانت امریکا هست که ادرس رو باید دقیق وارد کنی وگرنه برای امارات مثلا ادرس زیر رو هم بزنید قبول میکنه

Address America:
1895-1907 60th Place E

این ادرس رو فقط 2 تا از عدد هاش رو تغییر دارم همین چون توی چند تا سایت دیگه هم این رو گذاشته بودند و از این ادرس هزاران نفر حتی خودم هم استفاده کردیم ولی گفتم بزارم اینجا و 2 تا از عدداش رو عوض کنم نترس مشکلی پیش نمیاد البته تا حالا که نیومده خدا کنه نیاد به هر حال باز کسایی که ادرس دارند بزارند ممنون میشم

آقا من می خوام از پی اس ان فیلم دانلود کنم ( انگلیس ، نگید فیلم نداره که داره ) ولی می گه this contect cannot be accessed on your account

که میشه ارور 80029513

??

برای خرید فیلم ip شما رو چک می کنن، اگه ip مربوط به UK نباشه اجازه خرید ندارید.

سلام
من یک سوال داشتم نمیدونم باید کجا بپرسم همین جا میپرسم اگر جاش این جا نبود بگید جاشو تغییر میدم .
میخواستم بذونم هر ساعت بازی online چه مقدار ترافیک لازم داره ؟؟ اگر به بازی بستگی داره این بازی هارو بگین : FIFA10 ، kz2 ، u2 ، LBP ، BFBC2

سلام
من یک سوال داشتم نمیدونم باید کجا بپرسم همین جا میپرسم اگر جاش این جا نبود بگید جاشو تغییر میدم .
میخواستم بذونم هر ساعت بازی online چه مقدار ترافیک لازم داره ؟؟ اگر به بازی بستگی داره این بازی هارو بگین : FIFA10 ، kz2 ، u2 ، LBP ، BFBC2
ببین من فقط از بازی های kz2 و lbpسر در میام اینها زیاد حجم نخورد نه به اناه متال گیرانلاین خلاصه میتوانی اینه را به راحتی بازی کنی به اسونی چون حجمی به اون صورت کم نمی کنه:d

ببین من فقط از بازی های kz2 و lbpسر در میام اینها زیاد حجم نخورد نه به اناه متال گیرانلاین خلاصه میتوانی اینه را به راحتی بازی کنی به اسونی چون حجمی به اون صورت کم نمی کنه:d
من میخواستم بدونم حدودا چقدر مصرف میکنه ؟

!

شاید من اشتباه میکنم ولی من حدود 13 روز از صبح ساعت 8 صبح تا ساعت 6 شب یه ضرب بازی bad company 2 رو انلاین میزدم و حدود 4 گیگ ازم گرفت.خوبه؟:-s
اگه 130 ساعت(13 روز و روزی 10 ساعت) بازی کرده باشی 4 گیگ خیلی عالیه چون یه چیزی تو حالت 30 مگابایت بر ساعت میشه که کاملا عادیه...(مثلا cod4 هم تقریبا 30 مگابایت بر ساعت دانلود داره)
امیر چطوری 13 روز بازی کردی(روزی 10 ساعت که میشه کلا 130 ساعت!) بعدش تو خود psn چک می کنی می زنه 39 ساعت ؟ :d
اصلا خوبه رو امضاته :d

اگه 130 ساعت(13 روز و روزی 10 ساعت) بازی کرده باشی 4 گیگ خیلی عالیه چون یه چیزی تو حالت 30 مگابایت بر ساعت میشه که کاملا عادیه...(مثلا cod4 هم تقریبا 30 مگابایت بر ساعت دانلود داره)
امیر چطوری 13 روز بازی کردی(روزی 10 ساعت که میشه کلا 130 ساعت!) بعدش تو خود psn چک می کنی می زنه 39 ساعت ؟ :d
اصلا خوبه رو امضاته :d
این که گفتید رو مطمئنید ؟؟؟ (تقریبا هم قبوله) بقیه ی بازی هاهم تقریبا همین قدره دیگه ؟؟؟
آخه من 20 روز قبل 9 گیگ ترافیک خریدم ولی تموم شده . به خاطر همین گفتم نکنه به خاطر u2 باشه . پس مشکل از اون نیست که ؟؟

سلام

من dlc بازی uncharted 2 گرفتم و بعد نصب کردم ولی وقتی می خوام این 2 تا map بازی کنم میگه باید همین dlc بخری

یعنی هیچ مپی اضافه نشده
در ضمن اکانتم واسه uk و بازیم ریجن 2

توروخدا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or