نه آقا بن چیه .این قضیه آبدیت 4.50 داستانی شده واسه خودش.ولی به محض اینکه ریلز بشه واسه شما هم پیغام آبدیت میاد.ببینم مگه با کبرا کپی خور نکردی؟؟ ولی جای بسی تعجبه الان دیگه همه آبدیت 4.50 رو دریافت کردنسلام دوستان کسی هست هنوز آپدیت 4.5 واسه نیومده باشه ؟! من هنوز با 4.46 می تونم وصل شم کنسولمم ریجن 2 سوپر اسلیم هم هستش نمی دونم چیکار کنم یهو بنم نکنند!!
من چهار،پنج روزه نمیتونم برم توی استور چه استور ریجن 1 چه 2 ، میزنه در حال تعمیره ! شما میتونید وارد بشین ؟
نه بابا کپی خور نکردم فقط اورجینال بازی می کنم!!نه آقا بن چیه .این قضیه آبدیت 4.50 داستانی شده واسه خودش.ولی به محض اینکه ریلز بشه واسه شما هم پیغام آبدیت میاد.ببینم مگه با کبرا کپی خور نکردی؟؟ ولی جای بسی تعجبه الان دیگه همه آبدیت 4.50 رو دریافت کردن:-b
ای آقا !نه مشکلی نداره من همین دیروز تویه استور بودم
نه بابا کپی خور نکردم فقط اورجینال بازی می کنم!!
ای آقا !واسه من قاطی کرده همش درحال تعمیره چیکار کنم حالا من !
ای آقا !واسه من قاطی کرده همش درحال تعمیره چیکار کنم حالا من !
برای منم تقریبا یک هفته ای می شه که این مشکل وجود داره !ای آقا !واسه من قاطی کرده همش درحال تعمیره چیکار کنم حالا من !
میزنه در حال تعمیره دیگه ، ارور نمیدهچه اروری میده؟؟
مگه پاک هم میشه ! من نمیدونستم ، چجوری پاکش کنم من جایی ندیدم بشه پاکش کرد !یکبار پاک کن و بعد نصب کن ببین درست میشه یا نه
میزنه در حال تعمیره دیگه ، ارور نمیده
مگه پاک هم میشه ! من نمیدونستم ، چجوری پاکش کنم من جایی ندیدم بشه پاکش کرد !![]()
بن شدن در اثر یک سری کار های غیر اصولی که رفقای کپی خور نباید اونا رو انجام بدن ،اتفاق میوفته.معمولا اگه اون موارد رو رعایت نکنی سونی بعد از 14 روز شما رو در اثر اون حرکت بن میکنه.(موارد بن نشدن رو در این تاپیک بار ها نوشتم هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*)دوستان یه سوال داشتم
اگه بن بشیم همون لحظه سونی به ما اخطار میده و نمیتونیم psn بریم .یا اینکه اخطار میده و بعد از مدتی بن میکنه؟
نه واسه من تعمیری نداده راحت میره و مشکلی نداره.یک بار آبدیتش رو حذف و دوباره آپدیتش کن اگه نشد با یه پروفایل آنلاین دیگه تست کندیگه واقعا دلم داره واسه استور قدیم تنگ میشهواسه شما هم اینقدر ارور میده که در دست تعمیر میباشد ؟ اینقدر دلیتو دانلود کردم که دیگه
![]()