سلام
یکی میتونه بهترین تنظیماتی که برای وصل شدن به PSN هست رو به من بگه ؟ DNS و این چیزا...
وایمکس مبین نت)
مرسی
این تنظیمات تویه لینک مودم(تنظیمات مودم)وجود داره از رویه همون تویه کاستوم ps3 هم وارد کنید(با لن)سلام
یکی میتونه بهترین تنظیماتی که برای وصل شدن به PSN هست رو به من بگه ؟ DNS و این چیزا...
وایمکس مبین نت)
مرسی
خوب برای ساخت رجیون 2 کدوم کشور رو انتخاب کنم؟؟ یک ادرس کامل میتونید بدید !..
Trophie ها توی هر 2 اکانت ثبت میشه؟؟
از نظر انلاین بازی کردن فرقی هم میکنه که چه رجیونی باشی؟؟ منظورم واسه پینگ بهتر هستش..
منم 4تا ایمیل و پسورد امتحان کردم همشم واقعی ولی باز میگه اشتباهه!ایمیل باید واقعی باشه.از خوب100 تا 260 بد نیست
ایمیل باید واقعی باشه.از خوب100 تا 260 بد نیستمن هر چی میخوام اکانت بسازم هر ایمیلی میزنم مینویسه اشتباهه،کسی میدونه مشکل چیه؟
برای آنلاین بازی کردن تستی که تو سایت speedtest میگیرم پینگش باید چقدر باشه مثلا تا لندن،تا بتونم بدون لگ بازی کنم؟
سلام.
دوتا سوال؛اگه وسط دانلود از psn ارور بده(يه علامت تعجب قرمز) مشكلي براي فايل به وجود مياد؟٧-٨ باري ارور داد واسه من ،
بعد اگه يه بازي رو (مثل gta v) يكي با pc دانلود كنه و فايل سالم باشه،اون فايل رو تو چنتا ديويدي تقسيم كنه،بعد من از طريق برنامه helper انتقال بدم فايل رو بازي اجرا ميشه؟چون فايل رو رو چنتا ديوي دي تقسيم كرده مطمئن نيستم مي پرسم،راستي هر دو رجين يك هستيم يني هم اكانتي كه ماله اين فايل هست هم اكانت خودم،ولي چون اكانت ها مون يكي نيست واسه انلاين مشكلي كه به وجود نمياد؟
توروخدا حتما جواب بدين ضروريه ممنون
من هر چی میخوام اکانت بسازم هر ایمیلی میزنم مینویسه اشتباهه،کسی میدونه مشکل چیه؟
برای آنلاین بازی کردن تستی که تو سایت speedtest میگیرم پینگش باید چقدر باشه مثلا تا لندن،تا بتونم بدون لگ بازی کنم؟
منم 4تا ایمیل و پسورد امتحان کردم همشم واقعی ولی باز میگه اشتباهه!
دوستان توی یک یوزر میشه با 2 تا ایدی PSN وصل شد یا هر یوزر فقط 1 اکانت رو قبول میکنه واسه LOgin ( منظورم همزمان نبود )
چون من 2 تا ایدی ساختم اما اکانت فقط ایدی اولیه رو قبول میکنه و وصل میشه واسه دومیه ارور میده
درضمن ایدی دوم رو از سایت ساختم
سلام ببخشید من مبتدی هستم. میخواستم بدونم خرید از PSN مثل خرید از XBOX live مشکل ip و تحریم رو نداره؟ چون از نمیشه از xbox liveبا ای پی ایران خرید کرد. در مورد PSN چطور؟
خیلی ممنون.
من هر چی میخوام اکانت بسازم هر ایمیلی میزنم مینویسه اشتباهه،کسی میدونه مشکل چیه؟
منم 4تا ایمیل و پسورد امتحان کردم همشم واقعی ولی باز میگه اشتباهه!
نه به خاطر این نبود(مگه مرض دارم سنمو از چیزی که هست کمتر بزنم:d) اون موقع که من ایمیلامو ساختم میتونستی رمزش رو فقط عدد بزاری و لازم نبود مثل الان حروف و غیره هم قاطیش کنی و با راهنمایی این دوستمون رفتم یه ایمیل دیگه ساختم و مشکلم حل شد.شما به احتمال زیاد سنتون کمتر از 18 وارد کردید برگردید تو او صفحه که سن رو وارد میکنید و بالای 18 وارد کنید.
ببين بايد پسورد رو طبق قوانين رمز هاي psn بزني تا جايي كه يادم مياد بايد توش عدد و غيره هم ميذاشتي و از اين حرفها همون كنار نوشته
صفحه قبل این سوال رو کردم بی جواب موند یکی جواب بده ممنون