(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی اگه با ps3 جیلبریک dlc و چیزهای دیگه با ایدی خودم بگیرم بن میشم؟

اون dlc و چیز های دیگه رو بگیر به جزء free to play

- - -ویرایش - - -

من از دیروز نمیتونم وارد استور بشم همش ارور زیرو میده
this service is currently undergoing maintenance
دستگاه شما اورجیناله؟؟

سلام دوستان
کنسول من خام (اوریج) هست . با تنظیمات اوتوماتیک از Network Setting وصل کنسول رو به نت وصل کردم با مودم وایرلس ZyXEL P-660HW ولی در آخرِ تستی که انجام میده جلوی Upnp میزنه not available در حالیکه تنظیمات Upnp در مودم فعال هست ! و همچنین یک ارور 80029020 میده که نمیدونم برا چیه !
ارتباط برقرار میشه و میتونم sign in شم حتی وارد قسمت انلاین killzone 3 هم میشم (بازی میکنم) ولی ارتباط زیاد قطع میشه و ارور کانکشن میده ! میدونم یه جای کار میلنگه کمک کنید ! از پینگ و اینا هم نیست ! (در ضمن یه اکس باکس360 جیتگ هم توسط کابل به روتر وصله و از اون برای سیستم لینک استفاده میکنم و بدون مشکل باهاش بازی میکنم)

آخرین ویرایش:
نه کپیه
از کد هایی که سونی تویه پیام هایی براتون فرستاده استفاده کردی؟؟همون کد هایی که میگه تویه استور فلان دلار رو بهت میدیم این مسیجو به تمام دوستات بفرست؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
کنسول من خام (اوریج) هست . با تنظیمات اوتوماتیک از Network Setting وصل کنسول رو به نت وصل کردم با مودم وایرلس ZyXEL P-660HW ولی در آخرِ تستی که انجام میده جلوی Upnp میزنه not available در حالیکه تنظیمات Upnp در مودم فعال هست ! و همچنین یک ارور 80029020 میده که نمیدونم برا چیه !
ارتباط برقرار میشه و میتونم sign in شم حتی وارد قسمت انلاین killzone 3 هم میشم (بازی میکنم) ولی ارتباط زیاد قطع میشه و ارور کانکشن میده ! میدونم یه جای کار میلنگه کمک کنید ! از پینگ و اینا هم نیست ! (در ضمن یه اکس باکس360 جیتگ هم توسط کابل به روتر وصله و از اون برای سیستم لینک استفاده میکنم و بدون مشکل باهاش بازی میکنم)
تنظیماتی که انجام دادین رویه وایرلسه یا کابل لن؟(یعنی با کابل وصل میشی یا واایرلس)؟؟

دوستان مارو خفه نموديد !!!

اينجا بخش بحث درباره PSN هست ولي به صورت اوريج !
ما هر چي ميخونيم ملت رو كمك كنيم از اون اول تا اخر نوشته ريباگ 4.4.6 نوشته كپي نوشته فلان نوشته بيثار !

حالا ما ريپورت نمي كنيم شما رعايت كنيد ديگه بريد توي همون بخش جيلربريك

با کابل لن وصل شو مشکلت جل میشه

مچکرم دوستم ، روش تنظیمات دستی رو انجام دادم و Primary DNS و Secondary DNS وارد کردم و مقدار MTU رو از تنظیمات مودم پیدا کردم و وارد کردم و بقیه مراحل رو رفتم و بدون ارور وصل شدم ^_^ همچنین دیگه جلوی uPnP نوشت Available . (وایرلس)

مچکرم دوستم ، روش تنظیمات دستی رو انجام دادم و Primary DNS و Secondary DNS وارد کردم و مقدار MTU رو از تنظیمات مودم پیدا کردم و وارد کردم و بقیه مراحل رو رفتم و بدون ارور وصل شدم ^_^ همچنین دیگه جلوی uPnP نوشت Available . (وایرلس)
اینا رو میخواستم تو گام بعدی بهت بگم.حالا که خودت انجامش دادی،همین کارارو رویه کابل لن انجام بده ،چون سرعتت میاد بالاتر (پینگت میاد پایین)

اینا رو میخواستم تو گام بعدی بهت بگم.حالا که خودت انجامش دادی،همین کارارو رویه کابل لن انجام بده ،چون سرعتت میاد بالاتر (پینگت میاد پایین)

من اکس باکس 360 جیتگ دارم که اونم با کابل لن وصله به روتر ! PS3 هم با کابل وصل بشه تداخل پیدا نمیکنن ؟

(همینجوری گفتم یه تست کانکشن بزنم ، دوباره uPnP رو Not Available داد :( وایرلس وصل شدم)

آخرین ویرایش:
من اکس باکس 360 جیتگ دارم که اونم با کابل لن وصله به روتر ! PS3 هم با کابل وصل بشه تداخل پیدا نمیکنن ؟

(همینجوری گفتم یه تست کانکشن بزنم ، دوباره uPnP رو Not Available داد :( وایرلس وصل شدم)

نه داداش تداخلی نداره اتفاقا منم مثل شما هر دو کنسول رو دارم و هر دوشون رو با لن وصل میکن .در کل شما هر کدوم از دستگاه ها رو روشن کنید و به آنلاینش وصل بشید اون لن فعال میشه .حتی اگه هر دوشون رو با هم آنلاین کنید بازم مشکلی پیش نمیاد.تویه تنظیماتت مودمت کلا وایرلس رو دیسیبل کن

نه داداش تداخلی نداره اتفاقا منم مثل شما هر دو کنسول رو دارم و هر دوشون رو با لن وصل میکن .در کل شما هر کدوم از دستگاه ها رو روشن کنید و به آنلاینش وصل بشید اون لن فعال میشه .حتی اگه هر دوشون رو با هم آنلاین کنید بازم مشکلی پیش نمیاد.تویه تنظیماتت مودمت کلا وایرلس رو دیسیبل کن

نمیشه دیزیبل کنم عاخه با وسایل دیگه با وای فای کار دارم !

ای بابا اعصابم دیگه داره خورد میشه
به زور ساین این میشه دستگاهم
از هر 10 بار که میزنم 9 دفعشو نمیشه ، البته بیتر اوقات کلاً نمیشه ، دستگاهم اورجیناله ، یکی به دادم برسه
An error has occurred. You have been sibned out of playStation Network

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or