(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا اعصابم دیگه داره خورد میشه
به زور ساین این میشه دستگاهم
از هر 10 بار که میزنم 9 دفعشو نمیشه ، البته بیتر اوقات کلاً نمیشه ، دستگاهم اورجیناله ، یکی به دادم برسه
An error has occurred. You have been sibned out of playStation Network

وایرلس مودم رو کلا غیر فعال کن .قبل از اینک بخوای sing in بشی 1 بار تست کانکشن بزن .

وایرلس مودم رو کلا غیر فعال کن .قبل از اینک بخوای sing in بشی 1 بار تست کانکشن بزن .
من با wired وصل میشم
خب چطوری وایرلس رو غیر فعال کنم؟
تو کانکشن تست هم میزنه failed ولی اینترنت کانکشن و اون بالایش درسته
عجیب اینه فقط با اون پروفایل اینطوریه

من با wired وصل میشم
خب چطوری وایرلس رو غیر فعال کنم؟
تو کانکشن تست هم میزنه failed ولی اینترنت کانکشن و اون بالایش درسته
عجیب اینه فقط با اون پروفایل اینطوریه
از طریق کامپیوتر تو تنظیمات مودمت (در ip لینک مودم) وایرلس رو غیر فعال کن.تنظیمات کنسولت رو اتوماتیکه؟؟

دوستان من اکانتم US هست بعد اگه رجیون بازیم 2 یا 3 باشه ( فک کنم رجیون 1 US هستش ) برای خرید DLC های اون بازی به مشکل نمیخورم؟؟
ساده تر بگم باید بازیم هم ریجیون اکانتم باشه که بتونم از استور DLC هارو بخرم و دانلود کنم؟؟ یا فرقی نمیکنه؟؟

دوستان من اکانتم US هست بعد اگه رجیون بازیم 2 یا 3 باشه ( فک کنم رجیون 1 US هستش ) برای خرید DLC های اون بازی به مشکل نمیخورم؟؟
ساده تر بگم باید بازیم هم ریجیون اکانتم باشه که بتونم از استور DLC هارو بخرم و دانلود کنم؟؟ یا فرقی نمیکنه؟؟
برای خرید DLC ها و موارد مشابه باید ریجن اکانت شما با ریجن بازی یکی باشه و تفاوت نداشته باشه ، ساده تر اکانت شما ریجن 1 هست اگر قصد خرید DLC بازی رو داری باید بازیت هم ریجن 1 باشه ، مطابق با اکانت.

سلام . من میخوام به اینترنت وصل بشم اما اینترنت من به صورت bridge هست که برای کانکت شدن به یوزر پسوورد نیاز داره ، با PS3 راهی هست که بشه کانکت شد ؟

دوستان یه سوال نمیدونم ربط به تاپیک داره یانه شرمنده

Psn کارت 50 دلاری هم وجود داره؟؟
اره هست عزیز

- - -ویرایش - - -

سلام . من میخوام به اینترنت وصل بشم اما اینترنت من به صورت bridge هست که برای کانکت شدن به یوزر پسوورد نیاز داره ، با PS3 راهی هست که بشه کانکت شد ؟
اره میتونید باید تنظیمات روی ppoe بزارید بعد یوزر پسورد وارد کنید

این Playstation Store چه مرگش شده ؟! چرا وصل نمیشه ؟
2 دقیقه میخوام یه لینک بگیرم ! اعصابمو خورد کرده ....
مال من اینطوریه یا کلا قطعه ؟

دوستان اگه بخوام اکانتم رو ریجیون 2 کنم باید ادرس کدوم شهر و کشور رو بدم؟؟ رجیون 1 بهتره یا 2؟؟

شما نمیتونید ریجن اکانتتون رو تغییر بدید موقع ساختن اکانت بنا به کشوری که انتخاب میکنید ریجن بهتون میده
1برای آمریکا هستش 2 برای اروپا و خاور میانه برای ما ایرانی ها بهتره 2 ساخته بشه
ولی میتونید یه یوزر دیگه تو کنسول بسازید و اکانت ریجن 1 رو هم بهش بدید اینجوری از مزیت های 2 تا استور میتونید استفاده کنید

شما نمیتونید ریجن اکانتتون رو تغییر بدید موقع ساختن اکانت بنا به کشوری که انتخاب میکنید ریجن بهتون میده
1برای آمریکا هستش 2 برای اروپا و خاور میانه برای ما ایرانی ها بهتره 2 ساخته بشه
ولی میتونید یه یوزر دیگه تو کنسول بسازید و اکانت ریجن 1 رو هم بهش بدید اینجوری از مزیت های 2 تا استور میتونید استفاده کنید

خوب برای ساخت رجیون 2 کدوم کشور رو انتخاب کنم؟؟ یک ادرس کامل میتونید بدید !..
Trophie ها توی هر 2 اکانت ثبت میشه؟؟
از نظر انلاین بازی کردن فرقی هم میکنه که چه رجیونی باشی؟؟ منظورم واسه پینگ بهتر هستش..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or