(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه لطف کنید کلا بگید چجوری میشه بازی های پولی رو از psn دانلود کرد ؟ کلا از پایه لطف میکنید مختصر توضیح بدید ؟
و اینکه کلا به صرفه هست برا ما تو ایارن یا همون نسخه فیزیکی ؟

میشه لطف کنید کلا بگید چجوری میشه بازی های پولی رو از psn دانلود کرد ؟ کلا از پایه لطف میکنید مختصر توضیح بدید ؟
و اینکه کلا به صرفه هست برا ما تو ایارن یا همون نسخه فیزیکی ؟

چیز خاصی نداره،میتونید کارت های پولی PSN رو بخرید و وارد اکانتتون کنید،بعد با توجه به اعتبار اکانت میتونید بازی خرید کنید و حالا یا از طریق PC یا خود PS3 دان کنید..................
به نظر خودمم اصلا به صرفه نیست با توجه به این اینترنت و وضعیت ارز و این داستانا،همون فیزیکی خیلی بهتر و کم دردسر هستش..............
تازه خود بازی هم جلوی چشمت هست و لذتشم میبری:d

چیز خاصی نداره،میتونید کارت های پولی PSN رو بخرید و وارد اکانتتون کنید،بعد با توجه به اعتبار اکانت میتونید بازی خرید کنید و حالا یا از طریق PC یا خود PS3 دان کنید..................
به نظر خودمم اصلا به صرفه نیست با توجه به این اینترنت و وضعیت ارز و این داستانا،همون فیزیکی خیلی بهتر و کم دردسر هستش..............
تازه خود بازی هم جلوی چشمت هست و لذتشم میبری:d

الان قیمت ها چجوریه ؟ کارت های psn چند نوعه ؟ قیمت نداری شما ؟

سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
دستگاه من جدیدا خیلی میزنه disconnect from media center بالا سمت راستش (یهگزینه جدید تو قسمت ویدئو هام اومده که اسم کامپیوترمو زده و تو عکسش نوشته Cyberlink )
و خیلی هم از playstation network، sign out میشم
هم سرعت نتم بالاست و هم سیگنال وایرلسم همیشه بالای بالاست
خیلی خیلی ممنون میشم جوابمو بدین تا مشکلم بر طرف شه چون تا میرم online بازی کنم سریع sing out میشه از playsation network

الان قیمت ها چجوریه ؟ کارت های psn چند نوعه ؟ قیمت نداری شما ؟

2 نوع اصلي پوند و دلار US داريم البته يورو و دلار امارات و هنگ كنگ هم هست كه كم اند و فايده ندارند
قيمت ها هم بين كاسب تا كاسب فرق داره اما از 35 تومن شروع ميشه تا 200 تومن

سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
دستگاه من جدیدا خیلی میزنه disconnect from media center بالا سمت راستش (یهگزینه جدید تو قسمت ویدئو هام اومده که اسم کامپیوترمو زده و تو عکسش نوشته Cyberlink )
و خیلی هم از playstation network، sign out میشم
هم سرعت نتم بالاست و هم سیگنال وایرلسم همیشه بالای بالاست
خیلی خیلی ممنون میشم جوابمو بدین تا مشکلم بر طرف شه چون تا میرم online بازی کنم سریع sing out میشه از playsation network

مشكل يا از مودم اصلي ايته يا از مودم PS3 ايت
يه بار كابلي وصل كن ببين چه جوري ميشه يا از وايرلس براي يه سيستم ديگه استفاده كن ببين هي قطع و وصلي ريز ميز داري يا نه
اگر بتوني با يه PS3 ديگه امتحان كني و بكي كه كامل ميشه مشكلت رو فهميد

سلام من برای اولین باره که اکانت ساختم الان که میخوام ساین بشم این ارور رو میده 8002a224 درضمن تا حالا اصلا وصل نشده بود کنسولم به اینترنت تا بن بشه مشکل از چیه ؟ اخرین فریمور ریباگ روش نصبه

سلام من برای اولین باره که اکانت ساختم الان که میخوام ساین بشم این ارور رو میده 8002a224 درضمن تا حالا اصلا وصل نشده بود کنسولم به اینترنت تا بن بشه مشکل از چیه ؟ اخرین فریمور ریباگ روش نصبه
دوست عزیز شما مشکلت رو اینجا مطرح کن هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور* .در ضمن متن ارور رو بنویس کدش یادم نیست(البته تویه اون تاپیک بنویس)

کدام بازیهای خوب واسه آنلاین هستند که پس کد نیاز ندارند؟ یک سری رو بگین

سری های کال آف دیوتی،اویل ها،به تازگی تمامی بازی های EA ،ولی در کل برای دستگا های کپی، هیچ محدودیتی واسه بازی های pass online وجود نداره.چون به راحتی آنلان پسشون گیر میاد

سلام
آپدیت جدید امومده؟
الان میخاستم وصل شم پیغام آپدیت میده,چکار کنم؟

اسپوف 4.50 !!

- - -ویرایش - - -

دوستان امروز تونستن MW2 رو بازی کنن؟ دستگاه رو اپدیت کردم و بعد دیگه تو بازی به هیچ سروری وصل نمیشه.؟؟؟
فکر نمیکنم کسی دیگه این بازی رو بازی کنه با وجود نسخه بعدیش

دوستان چرا Synce کردن تروفیا زمان زیادی میبره و اینکه اکثر مواقع وسط Synce ارور میده و قطع میشه !! :|
ارور دادنش ممکنه از نت باشه یا ممکنه سرور های سونی شلوغ باشه.ولی برای منو شما که کپی خوریم ساین کردن تروفی خطر بن داره(دارم تست میکنم که بن میکنه یا نه)

سلام من هر کارم می کنم به playstation story وصل نمیشه اخرین فریمور هم 4.50 هست قبلان وصل میشد 2 هفتش وصل نمیشه ولی اکانت psn وصل میشه و دستگاهم تا حالا هم کپی خور نبوده !! حتی به playstation home راحت وصل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or