I_LOVE_IRAN
کاربر سایت
تو که کپی داری دیگه نمی ارزه پلاس بشی !سلام من می تونم به ps plus برم..
کنسولم کپی خوره
بعد یه سری گفتن اگه می خوای بنت نکن تروفی هاتو سینک نکن...اصن سینک کردن تروفی چیه چه فایده داره؟
ps home چی اونو می تونم برم؟تو که کپی داری دیگه نمی ارزه پلاس بشی !
تروفی فقط برای کل کل با رفیقاته و فقط جنبه نمایشی داره.سینک میکنی تو سرور تا اپلود بشن همه ببینن چیا رو گرفتی ....
همین اکانت ها فعلی منتقل میشن رو ps4....جای نگرانی نیستعزيزان ميخواستم بپرسم اكانتهاى الان ما كه روى PS3 هستش روى PSN تو دستگاه PS4 هم قبول ميكنه يا رو PS4 بايد اكانت جديد بسازيم؟ ممنون
ps home چی اونو می تونم برم؟
از چه نظر نمی ارزه؟
دوستان من ،یه اکانت 10 دلاری امارات، یکی از دوستانم واسه پروفایلش میخواد چه طوری میتونه تهیه کنه از تو ایران.
دوستان سلام یه سوال کسی میدونه بازی white knight chronicls 2به کد آنلاین نیاز داره یا نه؟؟
سلام
من یه مشکل اساسی دارم
توی تنطیمات مودم upnp رو فعال کردم اما تو ps3 که دارم upnp رو میزنه not available
چی کار کنم؟
مودمم زیکسل و ps3 کپی خور نیست
- - -ویرایش - - -
راستی یه مرد میخوام کامل برام نحوه دو تایی خریدن رو بگه راستی gta رو میخوام با یکی بگیرم گیر نمیارم
مرسی خیلی لطف کردیفكر كنم مربوط به ISP بشه !
شما يه يوزر ديگه ميسازي توي همون صفحه و خط اول XMB
بعد ميري داخلش و يك اكانت ديگه ميسازي حالا اكانت رو اگر ميخواي شارژ كني كاري كني انجام بده !
بعد بيا بيرون به دوستت بگو يه يوزر ديگه بسازه بره داخلش و اين بار وقتي خواست SIN UP كنه اون پايين گزينه ( من يك اكانت دارم - ترجمه فارسي:d-) رو بزنه و ايميل و پسوردي كه شما باش همون اكانت مزبور رو ساختي رو وارد كنه !
اينطوري اكانت بين دو نفر شير ميشه و در حال حاضر شير كردن سقف اش دو نفره !
بعد فقط حواستون باشه با هم توي اكانت نريد
any problem ?
سلام.من وقتی میخوام یه سری بازی ها رو انلاین بازی کنم، وقتی که رو sign inn کلیک میکنم، توی ثانیه های اخر یه صفحه میاره که برای اپدیت بازیه.وقتی من cancel رو میزنم از psn خارج میشه و نمیتونم بازی کنم تا وقتی که اونو دانلود کنم. میخواستم ببسنم راهی هست که بدون اپدیت بازی انلاسن بازی کرد؟ ps3 جیلبریک شده ورژن 4.46 Rebug.
مرسی
یعنی هیچ راهی برای انلاین بازی کردن بدون اپدیت بازی نیست؟ اخه اپدیت بازی payday 2 دو گیگه!ببین داداش آبدیت دستگاه یه قضیه است که شما اونو داری(یعنی آخرین آبدیت آنلاین 4.46 رو)ولی واسه آنلاین بازی هم یه آبدیت نیاز داره که اونو هم باید آبدیت کنی .این آبدیت مشکلی واسه کنسول نداره و واسه آنلاین بازی کردن اون بازی ضروریه.حالا هم میتونی با خود کنسول دانلود کنی هم با کامپیوتر توسط برنامهps3 game data که ای دی بازیت رو به برنامه میدی و بعدش آبدیت بازی رو به صورت یه فایل pkg به شما میده که از تویه اینستال پکیج فایل میتونی نصب و از بازی لذت ببری
یعنی هیچ راهی برای انلاین بازی کردن بدون اپدیت بازی نیست؟ اخه اپدیت بازی payday 2 دو گیگه!