(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من فقط 3 ماهه که پلی استیشن اورجینال خریدم!!! و اورجینال بازی میکنم
شنیده بودم که چنین مواردی هم گاهی پیش میاد ولی اینکه واسه خودم هم پیش بیاد باورم نمیشد !!
آره ساعت حضور داده و یه کد هم داده
راستش نسخه اول این بازی رو روی pc یکی از دوستانم دیدم و از گرافیکش اصلا خوشم نیومد!!!
برم ببینم چی میشه!!!

داداش اگه دانلودش نمیکنی کدش رو بده به من تا بگیرم بزارم واسه رفقایه کپی خور (از جمله خودم)ممنون میشم

- - -ویرایش - - -

ای لعنت به اینترنت ایران که دهن ما رو . . .. .
چی بگم !!!
آره کد داده بود وارد psn شدم و داره دانلود میکنه
اگه دستگاه تا صبح دووم بیاره )x

اگه نتونستی (تا دوشنبه )حدود 5 ساعت قبل از دوشنبه کد رو به من بده تا من دانلودش کنم و بازی رو آپلود کنم واسه رفقایه دیگه.با تشکر

داداش اگه دانلودش نمیکنی کدش رو بده به من تا بگیرم بزارم واسه رفقایه کپی خور (از جمله خودم)ممنون میشم

- - -ویرایش - - -

اگه نتونستی (تا دوشنبه )حدود 5 ساعت قبل از دوشنبه کد رو به من بده تا من دانلودش کنم و بازی رو آپلود کنم واسه رفقایه دیگه.با تشکر
راستش توی توضیحاتش نوشته که کد فقط یکبار کار میکنه منم یکبار کد رو زدم
اما اگر بشه چشم کد رو پ.خ میکنم

با 4 تا پروفایل مختلف و کانکشن های مختلف و لن و وایرلس و .... کلا دیگه بیخیال استور شدم ببینم در اینده چه اتفاقی می افته !

دوست من تا چند ساعت پیش برای من هم تویه استور نمیرفت و همون پیغام رو میداد .این کارو کردم همین الان وصل شدم دوباره
شما یه بار مودمت رو ری استارت کن (کلا)بعد یه بار کانکشن تست رو بزن و برو تویه استور ،باید مشکلی نداشته باشه وگرنه من میدونم با استور :boxing:چی کار کنم

دوست من تا چند ساعت پیش برای من هم تویه استور نمیرفت و همون پیغام رو میداد .این کارو کردم همین الان وصل شدم دوباره
شما یه بار مودمت رو ری استارت کن (کلا)بعد یه بار کانکشن تست رو بزن و برو تویه استور ،باید مشکلی نداشته باشه وگرنه من میدونم با استور :boxing:چی کار کنم

رفیق این روش هم پاسخ نداد !

راستش توی توضیحاتش نوشته که کد فقط یکبار کار میکنه منم یکبار کد رو زدم
اما اگر بشه چشم کد رو پ.خ میکنم
داداش دستت درد نکنه یکی از دوستان کد رو بهم داد.دانلودش و همین الان هم داره آبدیت میشه

- - -ویرایش - - -

رفیق این روش هم پاسخ نداد !
خدا شاهده از همون موقع که پست قبلی رو دادم تا همین الان که ساعت 6:9 دقیقه است داشتم DARK SOULS II رو به صورت مستقیم از استور دانلود میکردم .دیگه فکرم به جایی نمیرسه~x(

دیشب ساعت 4 اینا بعد 10 روز تونستم به استور وصل بشم ! هم اروپا و هم امریکا ! هیچ کاری هم نکردم . الان دوباره تست کردم نرفت ! نمی دونم مشکل از چیه دیگه واقعا ! الان اون بقیه دوستانی که می گفتن وصل نمی شن مشکلشون حل شده یا همونجوری هستن هنوز ؟

دیشب ساعت 4 اینا بعد 10 روز تونستم به استور وصل بشم ! هم اروپا و هم امریکا ! هیچ کاری هم نکردم . الان دوباره تست کردم نرفت ! نمی دونم مشکل از چیه دیگه واقعا ! الان اون بقیه دوستانی که می گفتن وصل نمی شن مشکلشون حل شده یا همونجوری هستن هنوز ؟

سلام
من سرویس نت رو به 6 مگ ارتقا دادم و درست شد

سلام
من سرویس نت رو به 6 مگ ارتقا دادم و درست شد
من الان دوباره وصل شدم ! فکر کنم مشکل داره حل می شه کم کم ! فقط از ترسم دیگه نمیام بیرون تا خریدی که می خوامو انجام بدم زودتر :دی کسی نمی دونه 16 پوندی ار کجا می شه گیر اورد ؟ فوری می خوام !

من الان دوباره وصل شدم ! فکر کنم مشکل داره حل می شه کم کم ! فقط از ترسم دیگه نمیام بیرون تا خریدی که می خوامو انجام بدم زودتر :دی کسی نمی دونه 16 پوندی ار کجا می شه گیر اورد ؟ فوری می خوام !
تویه بازار سنتر نگاهی بنداز

سلام من میخام به psn وصل شم ولی میگه اول باید سیستمت رو آپدیت کنی در صورتیکه سیستم من 4.46 ریباگ هست - میشه راهنمایی کنین - همه تنیظیمات رو درست انجام دادم

سلام من میخام به psn وصل شم ولی میگه اول باید سیستمت رو آپدیت کنی در صورتیکه سیستم من 4.46 ریباگ هست - میشه راهنمایی کنین - همه تنیظیمات رو درست انجام دادم

آبدیت آنلاین 4.50 است ولی کاستوم فریمور مطمءن هنوز نیومده .اگه میخواین وصل بشید باید از اسپوف 4.50 استفاده کنی .این اسپوف مطمئنه جلوگیری از BAN شدن شما توسط سونی(به همراه Unban) با SEN Enabler

دوستان من از مخابرات اینترنت میگیرم راحت به لایو وصل میشم ولی به psn وصل نمیشه تست کانکشن هم که میزنم به psn وصل نمیشه باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟ اخه با موبین نت راحت وصل میشه ولی با مخابرات نمیشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or