(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من از مخابرات اینترنت میگیرم راحت به لایو وصل میشم ولی به psn وصل نمیشه تست کانکشن هم که میزنم به psn وصل نمیشه باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟ اخه با موبین نت راحت وصل میشه ولی با مخابرات نمیشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نتای مخابرات بخاری ازشون بلند نمیشه و قابل اعتماد نیستند دلیل اصلی ممکنه این باشه که اینترنتش شلوغه و پهنای باندشون کمه
ولی شما تو internet setting ماله ps3 رو easy بزار اگه وصل نشد مشکل از نت هست

دوستان من از مخابرات اینترنت میگیرم راحت به لایو وصل میشم ولی به psn وصل نمیشه تست کانکشن هم که میزنم به psn وصل نمیشه باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟ اخه با موبین نت راحت وصل میشه ولی با مخابرات نمیشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
شما تویه تنظیمات مودم نگاه کن و تمامی مشخصات کانفیگ مودم رو تویه کاستوم لن در کنسول وارد کن حتما درست میشه من خودم دارم از 1 مگ مخابرات استفاده میکنم خدا رو شکر هیچ مشکلی هم نداره تازه پینگش هم خیلی بهتر از این شرکت خصوصیاست(فقط سرعت دانلودش ضعیفه)

- - -ویرایش - - -

آواتار psn حسابمون رو چجوری میشه تغییر داد ؟
در ستون پلی استیشن نتورک/اکانت منیجر/اکانت اینفورمیشن/در آخر رویه آواتار انتخاب کن از این جا میتونی آواتارات رو عوض کنی

دوستان من میخوام از ایکس باکس لایو کوچ کنم پلی استیشن نتورک.خواستم بدونم فرق زیادی که نداره؟مثلا من با بازی کپی میرفتم اینم همون طوره!؟

نوشته شده توسط salar_dariush;2898047 [COLOR="silver":
- - -ویرایش - - -[/COLOR]

در ستون پلی استیشن نتورک/اکانت منیجر/اکانت اینفورمیشن/در آخر رویه آواتار انتخاب کن از این جا میتونی آواتارات رو عوض کنی

اگه امکانش هست لینکشو بزارید چون ندیدم

دوستان من میخوام از ایکس باکس لایو کوچ کنم پلی استیشن نتورک.خواستم بدونم فرق زیادی که نداره؟مثلا من با بازی کپی میرفتم اینم همون طوره!؟

با بازی کپی میتونید بازی کنید اما ریسکش بالاس و امکان بن شدنتون خیلی زیاده............

بله دوست من میتونید بازی کنید .فقط چندتا مورد رو باید رعایت کنید که بن نشید

اگه امکانش هست لینکشو بزارید چون ندیدم

دوست من لینک چیو بزارم؟؟
مسیر دادم که از کجا میتونید آواتارتون رو عوض کنید .تویه منوی xmb یا منویه اصلی طبق همون مسیری که دادم(اول باید sing in)کنی تا اون گزینه رو ببینی

Last edited by a moderator:
بالاخره واسه ما هم آپدیت اومدش!!

- - -ویرایش - - -

دوسته عزیز شما dns های مخابرات رو از روی مودم قسمت status بردار تو قسمت manul داخل ps3 وارد کن mtu هم روی 1480 بزار 100% وصل می شه!!

من هاردم فرمت شده و تمام یوزرام پاک شدن ، چطوری میتونم از PSN ID قبلی خودم استفاده کنم؟ (سالمه و بن نشده )
اصلا میشه ؟ یا هر یوزری باید ID خودشو داشته باشه ؟

من هاردم فرمت شده و تمام یوزرام پاک شدن ، چطوری میتونم از PSN ID قبلی خودم استفاده کنم؟ (سالمه و بن نشده )
اصلا میشه ؟ یا هر یوزری باید ID خودشو داشته باشه ؟

هر PS ID روی دوتا پروفایل اکتیو میشه،شما میتونی یه پروفایل جدید بسازی و PS ID تون رو روش Sign In کنی،مشکلی پیش نمیاد.....................

من تو سایت سونی ثبت نام کردم و میخوام تو PSN با همین اکانت Sign-In شم ولی وقتی میزنم Sign-In شه یه ارور میده و میگه باید اطلاعاتتو تو sonyentertainmentnetwork.com تکمیل کنی و فکر کنم اطلاعات مربوط به Billing رو میگه. حالا اونجا چه اطلاعاتی رو وارد کنم؟

دوستان من الان چند بار ساین این شدم دیدم لیست دوستام نمیاد و میگه من دوستی ندارم و باید ادد کنم!!!!!!!!
مشکل از کجاست؟!

مشکل از نت میتونه باشه مشکل از دستگاه هم میتونه باشه همین الان یه بار کنسولو خاموش کن دوباره روشن کنی sing in کنی درست میشه
البته این قضیه بیشتر برمیگرده با سرور های سونی
- - -ویرایش - - -

من تو سایت سونی ثبت نام کردم و میخوام تو PSN با همین اکانت Sign-In شم ولی وقتی میزنم Sign-In شه یه ارور میده و میگه باید اطلاعاتتو تو sonyentertainmentnetwork.com تکمیل کنی و فکر کنم اطلاعات مربوط به Billing رو میگه. حالا اونجا چه اطلاعاتی رو وارد کنم؟
بستگی داره که اکانتتون چه ریجنی میخواین باشه .پس باید آدرسی از همون منطقه رو بهش بدین.اگه میخوای اروپا بزنی اینو بهش بده: vallencia 285رو در قسمت آدرس بده .شهر رو هم لندن یا پاریس .پستال کد رو هم رند بده مثلا 50006 یا 90003 حالا درست یادم نیست شاید اینجوری باشه 5006 یا 9003.ولی شاه کلیدش اینه 33491:d

بستگی داره که اکانتتون چه ریجنی میخواین باشه .پس باید آدرسی از همون منطقه رو بهش بدین.اگه میخوای اروپا بزنی اینو بهش بده: vallencia 285رو در قسمت آدرس بده .شهر رو هم لندن یا پاریس .پستال کد رو هم رند بده مثلا 50006 یا 90003 حالا درست یادم نیست شاید اینجوری باشه 5006 یا 9003.ولی شاه کلیدش اینه 33491:d
ممنون از راهنمایی. فقط یه سوال. چه فرقی داره کدوم ریجن رو بزنم؟ من الان هیچ پلی استیشنی ندارم فقط میخوام اکانتمو از الان واسه PS4 بسازم اگه اطلاعات اضافی داشته باشین برای من واقعا متشکر میشم. چون اصلا بر اینکه اکانت PSN چجوری کار میکنه وارد نیستم.

ممنون از راهنمایی. فقط یه سوال. چه فرقی داره کدوم ریجن رو بزنم؟ من الان هیچ پلی استیشنی ندارم فقط میخوام اکانتمو از الان واسه PS4 بسازم اگه اطلاعات اضافی داشته باشین برای من واقعا متشکر میشم. چون اصلا بر اینکه اکانت PSN چجوری کار میکنه وارد نیستم.

همین مساله ریجن کلی داستان داره.باید برین تویه تاپیک ps4 ببینین که کدوم به صرفه تره کدوم بهتره.از این تاپیک PlayStation Plus شروع کن

دوستان من میخام ببینم میشه قیمت DLC ها و بازی های STORE رو از تو سایت خود PLAYSTATION یا سایت های دیگه نگاه کرد یا باید حتما از خود PS3 وصل بشیم و ببینیم؟
اگه جایی هست آدرسشم بدید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or