(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من میخام ببینم میشه قیمت DLC ها و بازی های STORE رو از تو سایت خود PLAYSTATION یا سایت های دیگه نگاه کرد یا باید حتما از خود PS3 وصل بشیم و ببینیم؟
اگه جایی هست آدرسشم بدید
ممنون

نه آقا میشه،از PC هم میشه :
فروشگاه

با اکانتتون ساین ان کنید،با توجه به رجین و بقیه داستانا همه چی رو میتونید حتی بخرید./

سلام من یه اکانت قبلا ساختم ولی الان رمزش و باقی اطلاعاتی که وارد کردم یادم رفته راهی داره برگردونمش در ضمن نزدیکه 40 دلار هم توش هست

سلام من یه اکانت قبلا ساختم ولی الان رمزش و باقی اطلاعاتی که وارد کردم یادم رفته راهی داره برگردونمش در ضمن نزدیکه 40 دلار هم توش هست

تنها راهش اینه که یه ایمیل بزنی به سونی تا یه سری سوالهای امینتی میپرسه و بعدش حل میشه

یک عدد سوال! :دی
با وایمکس میشه به PSN وصل شد؟
قبلا از دوستی شنیده بودم که یک سری تنظیمات و اینا میخواد که خیلی دردسر داشت! :دی ( حداقل برای من تنبل داره:-" ) حالا جدا از تین تنظیمات که باهاش کنار میام، اصلا اوضاع پینگش چطوره؟
حجم و اینا هم فکر کنم بازی زیاد میگیره، دانلود شبانه و اینا هم هست برای وایمکس یا باید خودکشی کنم و فکر دانلود از PSN رو از سرم بیرون کنم؟ :|

قبلا از دوستی شنیده بودم که یک سری تنظیمات و اینا میخواد که خیلی دردسر داشت! :دی ( حداقل برای من تنبل داره:-" ) حالا جدا از تین تنظیمات که باهاش کنار میام، اصلا اوضاع پینگش چطوره؟
حجم و اینا هم فکر کنم بازی زیاد میگیره، دانلود شبانه و اینا هم هست برای وایمکس یا باید خودکشی کنم و فکر دانلود از PSN رو از سرم بیرون کنم؟ :|
بله میشه وصل شد.
حجم زیادی کم نمیکنه برای بازی کردن ولی دانلود مسلما بله.اون تنظیمات هم تویه تنظیمات مودم میتونید در بیارین و تویه کاستوم لن یا وایرلس وارد کنید

من با وایمکس ایرانسل وصل میشم به PSN از مبین نتم استفاده کردم قبلا
پینگ در پاره ای از اوقات افتضاح در پاره ای از اوقاتم خووب
اما کلا وایمکس وسیله مناسبی واسه بازی اینترنتی نیست! :d پینگش خیلی افتضاح تر از ADSL هست
واسه دانلود بستگی به سرعتت داره من حجمم نامحدوده توو کل شبانه روز دانلود میکنم :d

دوستان این 10 دلاری که سونی جایزه میده بعد از اینکه 50 دلار خرید کردی چجوریه؟
یعنی 50 دلار رو کلا تموم کردی 10 دلار شارژ میشه خود به خود؟

دوستان این 10 دلاری که سونی جایزه میده بعد از اینکه 50 دلار خرید کردی چجوریه؟
یعنی 50 دلار رو کلا تموم کردی 10 دلار شارژ میشه خود به خود؟

اره ! امروز يا فردا هم اخرين مهلت اين مدل خريده
50 دلار خريد رو 8 نوامبر 10 دلار جايزه ميده البته پلاس يك ساله كه 49.99 هم باشه رو جايزه ميده :d

دوستان بنده از سرویس پارس انلاین استفاده می کنم.در اتصال به استیم یا سرور های EA هیچ مشکلی ندارم و به راحتی وصل میشم و پینگم هم به صورت معقول بین 100-150 هست.اما خب متاسفانه مثل اینکه این سرویس دهنده از لایو پشتیبانی نمی کنه یا حالا به هر دلیلی نمیشه لایو وصل شد.می خوام بدونم همچین مشکلی برای PSN هم وجود داره و افرادی که پارس انلاین دارن نمی تونن از PSN بهره ببرن؟اگر اره میشه از دوستان خواهش کنم سرویس دهنده ی مناسب شهر اهواز (به جزء مخابرات البته:دی) پیشنهاد کنین که نه با لایو مشکل داشته باشه نه با PSN ؟ممنون میشم.

تو استور امریکا این DEAD island تخفیف خورده بود خریدمش یعنی به عمرم بازی به اشغالی این نکردم
گفتم بگم کسایی که بازی نکردنش گول 10 دلار بودنش رو نخورن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or