(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان من مودمو چندبار روشن خاموش کنم مشکلم حل میشه؟؟
شما اول یه زنگ بزن پشتیبانی ببین مشکل از اونا نیست
بعد از اون باید این موارد رو توجه کنی
از تنظیمات مودم سکندری و پریمایری dns رو به کاستوم لن ps3 وارد کنی
تاجایی که امکانش هست کابل لن اتصال به ps3 کوتاه باشه
تا جایی که امکان داره سیم تلفن به مودم کوتاه باشه و همچنین کابل برق کنار سیم تلفن نباشه
حتما از اسپلیتر استفاده کن که جلئیه نویز ها رو بگبره (البته تا حدودی)
این موارد پینگت رو پایین میاره برای بهتر شدن

الان من مودمو چندبار روشن خاموش کنم مشکلم حل میشه؟؟

عزیز بحث سر خاموش و روشن کردن نیست بحث سر عوض شدن ip . شما اگر نتت مخابرات این کارو بکن و هر دفعه توی speedtest پینگتو چک کن هر وقت زیر 170 شد دیگه اینکارو نکن من ps3 با وایرلس وصل میکنم هیچ کار دیگه ای هم نمیکنم نه اسپلیتر نه تنظیمات مودم سکندری و پریمایری dns هیچی فقط مودم توی تنظیمات با وایرلس کانکت می کنم همین(راستی هی مودم خاموش روشن نکنی خراب شه مودمو نترکونی:d کابل adsl هم جدا کنی دوباره وصل کنی مثل همونه)

سلام بچه ها چند روز پیش رفتم اکانت ساختم واسه انلاین زدن

ولی وقتی یوزر و پسوورد رو میزنم که وارد PSN بشم این ارور رو میده کلا کلافه شدم یکی جواب مارو بده لطفا ممنون:(اینترنتم مخابرات 1 مگ)

An error has oncurred.you have been signed out of psn
(80710B23

پایه و ریشه ارور Signed out of psn کلا بر می گرده به وضعیت Ping Time و وضعیت Time Out ها در Ping گرفتن.این یکی از مطرح ترین ارورهای psn برای ما هست انصافا و ارتباط مستقیم با کیفیت اینترنت و محدودیت هاش داره.پهنای باند موثر هست خیلی زیاد ولی با توجه به وضعیت اشتراک گذاریش بهتر مستقیم برید سراغ Ping و چک کردنش ( از داخل خود مودم یا از CMD سعی کنید پینگ بگیرید و به نظرم بی خیال Speed test و غیره بشید) - باز کردن صفحه های HTTPS هایی مثل Gmail و یا امثال اینا هم حتی می تونه بگه وضعیت در چه حدی هستش.

تنظیمات خاصی هم کلا مخابرات اجازه نمی ده داخل مودم پیاده بشه ، کانکشن که از نوع PPPOE باشه و NAT Type هم حتما حتما فعال باشه و Firewall هم خاموش باشه .

توی PS3 هم تنظیمات رو Easy انتخاب نکنید ، به صورت Custom انجام بدید ، DNS ها رو از داخل مودم ، همون صفحه اصلیش ببینید و دقیقا وارد PS3 کنید ( اکثرا هم DNS ها ثابت هستند و تنظیم کردنشون خیلی خیلی بهتر از اتوماتیک گذاشتن اونها هست ) ، MTU مخابرات هم اکثرا 1492 تنظیم میشه ولی اگر اتومات هم بزاری مشکلی نداره ، Nat Type هم حتما چک کن Failed نزنه و روی 2 یا 1 فعال باشه .( تست کانکشن توی PS3 هم خیلی کمک می کنه )

عزیز بحث سر خاموش و روشن کردن نیست بحث سر عوض شدن ip . شما اگر نتت مخابرات این کارو بکن و هر دفعه توی speedtest پینگتو چک کن هر وقت زیر 170 شد دیگه اینکارو نکن من ps3 با وایرلس وصل میکنم هیچ کار دیگه ای هم نمیکنم نه اسپلیتر نه تنظیمات مودم سکندری و پریمایری dns هیچی فقط مودم توی تنظیمات با وایرلس کانکت می کنم همین(راستی هی مودم خاموش روشن نکنی خراب شه مودمو نترکونی:d کابل adsl هم جدا کنی دوباره وصل کنی مثل همونه)
با کابل لن وصل شو پینگت پایینتر میاد

دوستان من اون زمانی که ps3 داشتم account psn داشتم ولی حالا پسوردش یادم نمیاد ... راهی هست براش ؟ تو بخش forgot ur password تاریخ تولد هم میخواد که من یه چیز الکی وارد کرده بودم!

الان من یه اکانت رو PS3 هست که با یه ID تو پی اس ان SIGN شده الان هر کاری میکنم با هیچ ID دیگه ای نمیتونم وارد PSN بشم و فقط باید با همون ID که قبلا SIGN شدم برم
راه حلی غیر از پاک کردن اکانت هست؟چون نمیخوام سیو بازیام و تروفی هامو از دست بدم؟

دوستان من اون زمانی که ps3 داشتم account psn داشتم ولی حالا پسوردش یادم نمیاد ... راهی هست براش ؟ تو بخش forgot ur password تاریخ تولد هم میخواد که من یه چیز الکی وارد کرده بودم!
تویه یکی از پست های آقا حسین دیدم که نوشته بود باید از طریق ایمیل با سونی مکاتبه کنی اونا هم چندتا سوال ازت میپرسن و پسوردت رو بهت میگن

- - -ویرایش - - -

الان من یه اکانت رو PS3 هست که با یه ID تو پی اس ان SIGN شده الان هر کاری میکنم با هیچ ID دیگه ای نمیتونم وارد PSN بشم و فقط باید با همون ID که قبلا SIGN شدم برم
راه حلی غیر از پاک کردن اکانت هست؟چون نمیخوام سیو بازیام و تروفی هامو از دست بدم؟
این دیگه چه مدلشه؟؟
یعنی اگه یه پروفایل جدید بسازی نمیتونی با اون به psn وصل شی؟؟
ps3 همزمان میتونه 4 تا پروفایل آنلاین داشته باشه و با هر کدوم که خواستی میتونی ساین بشی .اکانتت مشکلی نداره؟؟در حین ساین این ارورو میده؟؟ارورش چیه؟؟

این دیگه چه مدلشه؟؟
یعنی اگه یه پروفایل جدید بسازی نمیتونی با اون به psn وصل شی؟؟
ps3 همزمان میتونه 4 تا پروفایل آنلاین داشته باشه و با هر کدوم که خواستی میتونی ساین بشی .اکانتت مشکلی نداره؟؟در حین ساین این ارورو میده؟؟ارورش چیه؟؟

هیچ ارور خاصی نمیده فقط میگه you cant sing in use another account
چنتا اکانت دیگه هم امتحان کردم نشد

هیچ ارور خاصی نمیده فقط میگه you cant sing in use another account
چنتا اکانت دیگه هم امتحان کردم نشد
ایمیل اکانتی که باهاش کانکت میشی و اون پیغام رو میده رو ، چک کردی؟؟
شاید ایمیلت از پایگاه یاهو یا هرچی که هست(منظورم جیمیل یا هوتمایله) مسدود شده

سلام بر دوستان.یه سوالی داشتم شاید جاش اینجا نباشه.من یه gta v ریجن 3 دارم تو بازی لگ و تایم اوت زیاده اکانتمم UK هست اگه بازیه ریجن 2 باشه لگ کمتری دارم؟یا هیچ ربطی به ریجن بازی نداره؟ممنون میشم جوابمو بدید.با تشکر

سلام بر دوستان.یه سوالی داشتم شاید جاش اینجا نباشه.من یه gta v ریجن 3 دارم تو بازی لگ و تایم اوت زیاده اکانتمم UK هست اگه بازیه ریجن 2 باشه لگ کمتری دارم؟یا هیچ ربطی به ریجن بازی نداره؟ممنون میشم جوابمو بدید.با تشکر

اگر برای انلاینه این که یه چیزیه عادی هست و اگر نه برای انلاین نیست و توی بازی این جوری میشه بله باید نگران شد
بعد دستگاهتون چیه؟

دوستان من تاحالا آنلاین بازی نکردم میخواستم بدونم آموزشی نیست که چطوری عضو psn بشم؟
پلاس چیه؟
و سوال آخر اینکه پول پلاس رو چجوری باید پرداخت کنم.کلت چطوری میتونم یه اطلاعات جامع پیدا کنم که مثلا چندوقت دیگه که ps4 خریدم مثلا fifa14 را آنلاین بازی کنم

160 gb Ps3 یعنی ریجن بازیا تو انلین بازی کردن تاثیر نداره؟
چرا داره تاثیر داره دوست من ولی ریجن اکانتتون تاثیر نداره;)

دوستان من تاحالا آنلاین بازی نکردم میخواستم بدونم آموزشی نیست که چطوری عضو psn بشم؟
پلاس چیه؟
و سوال آخر اینکه پول پلاس رو چجوری باید پرداخت کنم.کلت چطوری میتونم یه اطلاعات جامع پیدا کنم که مثلا چندوقت دیگه که ps4 خریدم مثلا fifa14 را آنلاین بازی کنم
سلام
خیلی اسونه خیلی زیاد ولی وقتی خواستی ایدی بسازی یه چند تا نکته رو رعایت کن برای اینده ات که دچار مشکلات نشی و ترجبه های خودم و دیگران رو در اختیارت میذارم
1- وقتی میخواهی ایدی بسازی میگه زیر 18 سالته یا بالای 18 سالته شما بزن بالای 18 سال چون تاثیر داره توی انلاین بازی کرد و خرید توی فروشگاه psn
2- وقتی میخواهی کشور رو انتخاب کنی فعلا بهترین کشوری که میشه گفت خوبه تا الان لندن هست یعنی منطقه اروپا شما انگلیس و بعد شهر رو لندن بزن برای پلاس خوب چیزی
3- تاریخ تولدتو که میزنی حتما حتما حتما یادت باشه چی میزنی چون اگر یه روزی یادت رفت پسوردتو و برای ریکاوری پسورد به تاریخ تولد احتیاج داره و حتما هم یه ایمل واقعی بهش بده
اینا نکات مهم بودن و ترجبه خودم و دیگران حتما به شون توجه کن
برای خریدن پلاس هم خیلی راحته همین سایت های ایرانی خودمون میفروشن خوب البته قیمت ها تا حدودی بالا پایین دارن ولی از هیچی بهتره
اینم تاپیک راهنمایی ساختن ایدی
[h=3]آموزش تصویری ساخت اکانت در Playstation Networkبرای PS3 و[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or