شما اول یه زنگ بزن پشتیبانی ببین مشکل از اونا نیستالان من مودمو چندبار روشن خاموش کنم مشکلم حل میشه؟؟
الان من مودمو چندبار روشن خاموش کنم مشکلم حل میشه؟؟
سلام بچه ها چند روز پیش رفتم اکانت ساختم واسه انلاین زدن
ولی وقتی یوزر و پسوورد رو میزنم که وارد PSN بشم این ارور رو میده کلا کلافه شدم یکی جواب مارو بده لطفا ممنوناینترنتم مخابرات 1 مگ)
An error has oncurred.you have been signed out of psn (80710B23
با کابل لن وصل شو پینگت پایینتر میادعزیز بحث سر خاموش و روشن کردن نیست بحث سر عوض شدن ip . شما اگر نتت مخابرات این کارو بکن و هر دفعه توی speedtest پینگتو چک کن هر وقت زیر 170 شد دیگه اینکارو نکن من ps3 با وایرلس وصل میکنم هیچ کار دیگه ای هم نمیکنم نه اسپلیتر نه تنظیمات مودم سکندری و پریمایری dns هیچی فقط مودم توی تنظیمات با وایرلس کانکت می کنم همین(راستی هی مودم خاموش روشن نکنی خراب شه مودمو نترکونی:d کابل adsl هم جدا کنی دوباره وصل کنی مثل همونه)
تویه یکی از پست های آقا حسین دیدم که نوشته بود باید از طریق ایمیل با سونی مکاتبه کنی اونا هم چندتا سوال ازت میپرسن و پسوردت رو بهت میگندوستان من اون زمانی که ps3 داشتم account psn داشتم ولی حالا پسوردش یادم نمیاد ... راهی هست براش ؟ تو بخش forgot ur password تاریخ تولد هم میخواد که من یه چیز الکی وارد کرده بودم!
این دیگه چه مدلشه؟؟الان من یه اکانت رو PS3 هست که با یه ID تو پی اس ان SIGN شده الان هر کاری میکنم با هیچ ID دیگه ای نمیتونم وارد PSN بشم و فقط باید با همون ID که قبلا SIGN شدم برم
راه حلی غیر از پاک کردن اکانت هست؟چون نمیخوام سیو بازیام و تروفی هامو از دست بدم؟
این دیگه چه مدلشه؟؟
یعنی اگه یه پروفایل جدید بسازی نمیتونی با اون به psn وصل شی؟؟
ps3 همزمان میتونه 4 تا پروفایل آنلاین داشته باشه و با هر کدوم که خواستی میتونی ساین بشی .اکانتت مشکلی نداره؟؟در حین ساین این ارورو میده؟؟ارورش چیه؟؟
ایمیل اکانتی که باهاش کانکت میشی و اون پیغام رو میده رو ، چک کردی؟؟هیچ ارور خاصی نمیده فقط میگه you cant sing in use another account
چنتا اکانت دیگه هم امتحان کردم نشد
سلام بر دوستان.یه سوالی داشتم شاید جاش اینجا نباشه.من یه gta v ریجن 3 دارم تو بازی لگ و تایم اوت زیاده اکانتمم UK هست اگه بازیه ریجن 2 باشه لگ کمتری دارم؟یا هیچ ربطی به ریجن بازی نداره؟ممنون میشم جوابمو بدید.با تشکر
160 gb Ps3 یعنی ریجن بازیا تو انلین بازی کردن تاثیر نداره؟اگر برای انلاینه این که یه چیزیه عادی هست و اگر نه برای انلاین نیست و توی بازی این جوری میشه بله باید نگران شد
بعد دستگاهتون چیه؟
چرا داره تاثیر داره دوست من ولی ریجن اکانتتون تاثیر نداره160 gb Ps3 یعنی ریجن بازیا تو انلین بازی کردن تاثیر نداره؟
سلامدوستان من تاحالا آنلاین بازی نکردم میخواستم بدونم آموزشی نیست که چطوری عضو psn بشم؟
پلاس چیه؟
و سوال آخر اینکه پول پلاس رو چجوری باید پرداخت کنم.کلت چطوری میتونم یه اطلاعات جامع پیدا کنم که مثلا چندوقت دیگه که ps4 خریدم مثلا fifa14 را آنلاین بازی کنم