(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب مثل اینکه مشکل برخی اکانت های اروپا که تو هفته قبل پیش اومد و سونی پسورد هاشون رو رسیت کرد برای دلایل امنیتی، این مشکل بیخ پیدا کرده و سونی یکسری از یوزرهای آمریکا رو هم پسوردشون رو ریست کرده! اکیدا توصیه میکنم اگر تاریخ تولدی موقع ایجاد اکانت وارد کردید رو یادتون نیست خودتون برید پسوردتون رو عوض کنید تا سونی ریست نکنه براتون چون در اون صورت باید یک هفته ای با ساپورتشون سر و کله بزنید تا جوابتون رو بدن. در ضمن اگر پسوردتون عوض بشه و شما تاریخ تولد هم نداشته باشید و هیچ خریدی هم از استور نداشته باشید بازگردوندن اکانت توسط سونی هم غیر ممکن میشه و باید اکانت جدید بسازید پس عجله کنید و اگر دچار این مشکل نشدید همین الان پسوردهاتون رو عوض کنید

دیشب هم یکی از دوستان من اینطوری شده بود ،فکر کرده بود اکانتش رو هک کردن:d

دوستان می تونید الان بهترین DNS رو بگید چی هستش البته میدونم خوب و بد نداره و مربوط به مودم میشه ولی می خوام , اعدادش رو بدونم ـو سیوشون کنم , دیگه از یادم نره .

دوستان می تونید الان بهترین DNS رو بگید چی هستش البته میدونم خوب و بد نداره و مربوط به مودم میشه ولی می خوام , اعدادش رو بدونم ـو سیوشون کنم , دیگه از یادم نره .

خب شما dns دیگه ای غیر از اونی که تویه تنظیمات مودمت هست رو وارد کنی ارورر میده
تویه تنظیمات مودمت نگاه کن، همونا رو تویه کاستوم لن کنسول وارد کن

دوستان من ميخوام انلاين بازى كنم،پلاس هم دارم ولى نميدونم چجورى بازى كنم،ميشه ي راهنمايي جامع كنيد؟
شما دیسک بازی رو میزاری توی دستگاه
میری توی بازی
بیشتر بازی ها یه بخش دارن به اسم Multiplayer یا Online
مود مورد نظر رو انتخاب میکنی و میری بازی میکنی !

Sent from my iPhone 5s

معمولا DNS گوگل بدرد ميخوره اما گاهي اوقات سرعت دانلود رو مياره پايين.
8.8.8.8
8.8.4.4
يكي ديگه داره يادم نيست.

شما دیسک بازی رو میزاری توی دستگاه
میری توی بازی
بیشتر بازی ها یه بخش دارن به اسم Multiplayer یا Online
مود مورد نظر رو انتخاب میکنی و میری بازی میکنی !

Sent from my iPhone 5s

من با ps4 میخوام بازی کنم.میخوام بدونم این پلاس که میگن چیه چون من ی هفت روز دارم هم یه یک ماه

Sent from my C6903 using Tapatalk

دوستان دو سه روزی هست نمیتونم وارد ps store بشم.وبا این پیغام روبرو میشم اكانت اروپا رو دارم
this service is currently undergoing maintenance
دوستان خوهشا راهنمايي كنيد:((

- - -ویرایش - - -

دوستان دو سه روزی هست نمیتونم وارد ps store بشم.وبا این پیغام روبرو میشم اكانت اروپا رو دارم

- - -ویرایش - - -

نت مشکل داره چند وقته اصلا معلوم نیست سر آی اس پی ها چی اومده؟

زدن پسورد اکانت من رو ریست کردن.:|:|
متاسفانه به Date of Birth هم دسترسی ندارم.:|
Live chat support اشون هم که از دیروز تعطیله.:|:|:|

از تویه خود ps3 فورگت پسورد رو بزنی جواب میده(فقط به تاریخ تولدی که زدی نیاز داری(اگه یادت باشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or