(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان دو سه روزی هست نمیتونم وارد ps store بشم.وبا این پیغام روبرو میشم اكانت اروپا رو دارم
this service is currently undergoing maintenance
دوستان خوهشا راهنمايي كنيد:((

دوستان دو سه روزی هست نمیتونم وارد ps store بشم.وبا این پیغام روبرو میشم اكانت اروپا رو دارم
this service is currently undergoing maintenance

هم آی اس پی ها به مشکل خوردن هم اونور دارن سرویس psn رو تغییراتی توش اعمال میکنن صبر کنیم بهتره

من انروز اومدم وارد psn بشم اما رو please wait وايميسته:((:((

- - -ویرایش - - -

چجورى فعال كنم؟

اون please wait فکر کنم به خاطر اینه که اینترنت ضعیفه(فکر کنم اینترنت ما برای ps4زیاد جوابگو نیست) در یه وقت خلوت امتحان کن مثلا صبح زود(پیشنهاد میکنم اگه مشکل مالی نداری یه 2 مگ بگیری حداقلش)
برای فعال کردن اون هم باید بری تویه اکانتت که اونم اول باید ساین این بشی بعد تو قسمت redme code همون کدی رو که رویه کارت نوشته وارد میکنیو فعال میشه

اون please wait فکر کنم به خاطر اینه که اینترنت ضعیفه(فکر کنم اینترنت ما برای ps4زیاد جوابگو نیست) در یه وقت خلوت امتحان کن مثلا صبح زود(پیشنهاد میکنم اگه مشکل مالی نداری یه 2 مگ بگیری حداقلش)
برای فعال کردن اون هم باید بری تویه اکانتت که اونم اول باید ساین این بشی بعد تو قسمت redme code همون کدی رو که رویه کارت نوشته وارد میکنیو فعال میشه
میزنم ولی باز چندتا جای دیگه هم باید کد و عدد بزنی اما نمیدونم چیو بزنم

دوستان این قضیه ریست پسورد فکر کنم خیلی جدیه اره؟ حالا تا ما پسوردمون ریست نشده این تاریخ تولد از کجا ببینیم چون من همینجور 1تاریخ بالای 18 دادم الانم یادم نیست چند بود حالا تا زمانی که سونی پسوردم ریست نکرده از کجا باید تاریخی که وارد کردم گیر بیارم اصلا راهی هست؟

دوستان این قضیه ریست پسورد فکر کنم خیلی جدیه اره؟ حالا تا ما پسوردمون ریست نشده این تاریخ تولد از کجا ببینیم چون من همینجور 1تاریخ بالای 18 دادم الانم یادم نیست چند بود حالا تا زمانی که سونی پسوردم ریست نکرده از کجا باید تاریخی که وارد کردم گیر بیارم اصلا راهی هست؟

تویه اینفورمیشن اکانتت ،پسوردت رو وارد کن مشخصاتی رو که وارد کردی نوشته (فکر کنم)

خب شبکه پلی استیشن مثل اینکه مشکلات جدی ای داره! چه ریجن یک چه ریجن 2 اعلام شده که هیچ کدی قابل وارد کردن نیست چه کد پول باشه چه کد پلاس باشه و ... !
تا مشکل حل بشه کد هاتون رو وارد نکنید که شاید بعدا به مشکل بخورید. البته قابلیت های دیگه PSN در دسترس هست

تویه اینفورمیشن اکانتت ،پسوردت رو وارد کن مشخصاتی رو که وارد کردی نوشته (فکر کنم)

سالار اونجا هم نبود دیگه من همه کار کردم همه جا گشتم حالا تنها راهی که برام مونده هک سرور اطلاعات یا همون اینفورمیشن کاربرای psn:d چطوره پایه ای بریم بترکونیم یا نه:d یا برم این پسوردم عوض کنم

سالار اونجا هم نبود دیگه من همه کار کردم همه جا گشتم حالا تنها راهی که برام مونده هک سرور اطلاعات یا همون اینفورمیشن کاربرای psn:d چطوره پایه ای بریم بترکونیم یا نه:d یا برم این پسوردم عوض کنم

تاریخ تولد رو نمشه جایی دید. اما ماه و روز رو میشه فهمید چون به خاطر تولد در اون تاریخ mail برات میفرسته .سالش رو دیگه باید حدس بزنی:d

باز دم آقا صادق گرم راه درست رو گفت وگرنه الان تویه باز داشت بودیم:d;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or