(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا چرا خودتون رو اذیت میکنید. سونی 2 روز پیش اعلام کرد مشکلات فنی تو PSN رخ داده و خیلی ها هم نمیتونن ساین این کنن و یه سری از امکانات شبکه هم قطع شده بود که فکر کنم خبرشو همینجا گذاشتم! الان هم دارن روش کار میکنن. یکمی صبر کنید تا مشکلات کاملا برطرف بشه اتفاق خاصی هم برای isp ها پیش نیومده که یهو همشون مشکل پیدا کنند

با pc میره ولی با پلی3 نمیره دوستان یکمی تحمل کنید تا درست یشه همیشه ما همین اوضاع رو داریم این چیزها کلا عادی هست بعداز شش سال پلی3 داشتن دیگه برای من عادی شده

الان همينطوى رفتم يه سر بزنم استور ديدم Flash Sale زده واسه بازى 2k NBA 14 بدون اينكه هيچى تو us ps Blog بگن يا جايى اعلام كنن خلاصه حواستون باشه دوستانى كه US هستن هرروز استور رو واسه flash sale چك كنن ! :|

استور ما که منهدم شده از دیروز!
دقیقا وقتی این Flash Sale های عالی شروع شده استور ما پریده و رفته در دست فیکس کردن:| این اتفاق اونم الانش روی اعصاب رفته بد.
دوستان کسی دقیق می دونه کی رو به راه می شه؟

استور ما که منهدم شده از دیروز!
دقیقا وقتی این Flash Sale های عالی شروع شده استور ما پریده و رفته در دست فیکس کردن:| این اتفاق اونم الانش روی اعصاب رفته بد.
دوستان کسی دقیق می دونه کی رو به راه می شه؟
Store ها كه سالمن:d UK كه وارد ميشد.
با pc برو، شايد مشكل از نت هست.

Store ها سالمن:d با pc برو.
اگر توي ps3 نميشه يك بار از اول استور رو دانلود كن نشد مشكل از نت هست.

مرسی.
والا تا یکشنبه صحیح و سالم بود، از دیروز رفته مرخصی!
نت که بعید هست،نت هیچ فرقی نکرده خوشبختانه،با دو تا ISP هم تست کردم بازم نشد...

مرسی.
والا تا یکشنبه صحیح و سالم بود، از دیروز رفته مرخصی!
نت که بعید هست،نت هیچ فرقی نکرده خوشبختانه،با دو تا ISP هم تست کردم بازم نشد...
من US رو تست نكردم اكثرا مثل اينكه استور US مشكل داريد ١٠٠ درصد از سرور هاي سوني هست:d
ولي ريجن ٢ مشكل نداره

دقیقن 1 هفتس استور من قعطعه ... اکانتمم ریجن2 و اماراته .. با pc میشه وصل شد ولی ps3 نه. ربطی به نت ما نداره مشکل از خوده سونی .. راجب اپدیت هم بازیها هم حدوده 2 هفته من نتونستم اپدیت های سنگین حدوده 500 مگ و اینا انجام بدم ولی 5 روزی هست که مشکلی نیست و میشه انجام داد.

من الان زنگ زدم بهشون گفت مشکلی نداره مثله اینکه مشکل از ایرانه راهی نداره آی پی رو عوض کرد و کانکت شد؟
مثله چیز بی عن؟
من اکانتم مال آمریکاست ولی چون کنسول ریجن دوه گفت من نمیتونم کمکت کنم.

عزيز با برنامه PS3 Proxy اينترنت بده به دستگاه بعد يه V,P,N قوى مثل Nextvpn يا openvpn رو روشن كن تمومه.

عزيز با برنامه PS3 Proxy اينترنت بده به دستگاه بعد يه V,P,N قوى مثل Nextvpn يا openvpn رو روشن كن تمومه.

یعنی میشه از این طریق یه هیلتر شکن رو دستگاه گذاشت و بدون مشکل استفاده کرد اگر این جوری بشه که خیلی عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or