یعنی میشه از این طریق یه هیلتر شکن رو دستگاه گذاشت و بدون مشکل استفاده کرد اگر این جوری بشه که خیلی عالیه
مودمو خاموش روشن کن تست کانکشن بزن (همه شون باید با موفقیت اوکی بده مخصوصا نت تایپ)،یه چند بار ساین این کنی وصل میشه این روزا PSN مشکل دارهسلام دوستان؛
من تازه اکانت ساختم. برای اولین بار میخوام ساین شم.
با این ارور مواجهه میشم
http://imtransfer.im4mobile.com/uploads/777613860217345572/Screenshot_2013-12-03-01-22-47.png
آیا به خاطر مشکل psn هست که تازگی ها رخ داده یا مربوط به چیز دیگست؟
امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم ولی اگر می خواهید در PS3 استور های مختلف رو ببینید باید اکانت مربوط به همون کشور رو بسازید که برای UK می تونه انگلیس فرانسه اوکراین و برای US می تونه امریکا باشد و ژاپن و کره هم جدان .بچه ها من از طریق PC میرم استور ... دفعه اول که رفتم ازم پرسید چه ریجنی میخوای استورش بیاد که من استور UK انگلیس رو انتخاب کردم ... اما الان میخوام برم استور آمریکا ولی هر دفعه که میرم استور انگلیس میاد
کلا چطوری میشه بین استورها سوئیچ کرد و رفت یه استور دیگه؟؟؟
متوجه جمله ام نشدی علیرضا جانامیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم ولی اگر می خواهید در PS3 استور های مختلف رو ببینید باید اکانت مربوط به همون کشور رو بسازید که برای UK می تونه انگلیس فرانسه اوکراین و برای US می تونه امریکا باشد و ژاپن و کره هم جدان .
متوجه جمله ام نشدی علیرضا جان
من با PS3 مشکلی ندارم ( البته الان نمیره تو استور ) ... من با PC میرم استور ولی دفعه اول ازم سئوال کرد که کدوم استور میخوای بری و منم اون موقع زدم انگلیس و کارمم انجام دادم ... الان میخوام برم تو استور آمریکا ولی وقتی وارد سایت میشم دیگه ازم سئوال نمیکنه کدوم استور میخوای بری و مستقیم میره تو همون انگلیس
مشکل من اینه ( نمیدونم چطوری باید استور رو عوض کنم )
همچین کاری ممکن نیستمن میخوام استور اکانتمو عوض کنم میشه همچین کاری؟
برا منم همینجوری بود تا چند وقت پیش که خواستم برم دوباره ازم پرسید چه استوری میخواهید! نمیدونم چطور سوییچ میشه کرد ولی تو هر استوری که رفتی تو اون آدرسش بگرد ببین جایی میشه Us یا EU چیزی اضافه کرد یا نه! من الان چند بار تست کردم نشد! یا میتونی اکانت ها ریجن ها مختلفی که داری رو بزنی تا استور مربوطه بیاد
جالبه الان هم از سایت US هم از سایت UK رفتم تو استور ولی هر دوتا وارد یه استور شدن! استور UK !!
عزيز با برنامه PS3 Proxy اينترنت بده به دستگاه بعد يه V,P,N قوى مثل Nextvpn يا openvpn رو روشن كن تمومه.