(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی میشه از این طریق یه هیلتر شکن رو دستگاه گذاشت و بدون مشکل استفاده کرد اگر این جوری بشه که خیلی عالیه

شما برنامه PS3 Proxy رو تو همين سايت هست دانلود كن و نصب كن و اينترنت به PS3 يا PS4 بده.
بعد از سايت مثلاً vpnmakers چيزپى اِن بخر بعد همه مدلش رو تو PC نصب كن مانند Nextvpn و پراكسى و كرويوو و Sstp و L2tp و PPTP بعد هر دفعه بعد از اينكه با PS3Proxy اينترنت دادى به دستگاه يكى از چيزپى اِن هارو كه سرعتش بالاتره روشن كن بعداً وارد PSN شو ميتونى فيلم و سريالهاى روز رو هم بگيرى اگه اكانتت USA باشه

یک سئوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

من یک اکانت امارات دارم ، الان یکی از دوستان کارت پلاس انگلیس دارد. (میگه خوش قیمت میده واسه همین میخواهم بخرم ازش )
من میتونم از این استفاده کنم؟ یا باید یک اکانت جدید بسازم ؟
اگر میشود استفاده کرد، باید آدرس پروفایل را تغییر بدهم یا خیر؟

در مورد کارت های شارژ پوند چطور؟

سلام دوستان؛
من تازه اکانت ساختم. برای اولین بار میخوام ساین شم.
با این ارور مواجهه میشم
http://imtransfer.im4mobile.com/uploads/777613860217345572/Screenshot_2013-12-03-01-22-47.png
آیا به خاطر مشکل psn هست که تازگی ها رخ داده یا مربوط به چیز دیگست؟
مودمو خاموش روشن کن تست کانکشن بزن (همه شون باید با موفقیت اوکی بده مخصوصا نت تایپ)،یه چند بار ساین این کنی وصل میشه این روزا PSN مشکل داره

بچه ها من از طریق PC میرم استور ... دفعه اول که رفتم ازم پرسید چه ریجنی میخوای استورش بیاد که من استور UK انگلیس رو انتخاب کردم ... اما الان میخوام برم استور آمریکا ولی هر دفعه که میرم استور انگلیس میاد
کلا چطوری میشه بین استورها سوئیچ کرد و رفت یه استور دیگه؟؟؟

بچه ها من از طریق PC میرم استور ... دفعه اول که رفتم ازم پرسید چه ریجنی میخوای استورش بیاد که من استور UK انگلیس رو انتخاب کردم ... اما الان میخوام برم استور آمریکا ولی هر دفعه که میرم استور انگلیس میاد
کلا چطوری میشه بین استورها سوئیچ کرد و رفت یه استور دیگه؟؟؟
امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم ولی اگر می خواهید در PS3 استور های مختلف رو ببینید باید اکانت مربوط به همون کشور رو بسازید که برای UK می تونه انگلیس فرانسه اوکراین و برای US می تونه امریکا باشد و ژاپن و کره هم جدان .

امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم ولی اگر می خواهید در PS3 استور های مختلف رو ببینید باید اکانت مربوط به همون کشور رو بسازید که برای UK می تونه انگلیس فرانسه اوکراین و برای US می تونه امریکا باشد و ژاپن و کره هم جدان .
متوجه جمله ام نشدی علیرضا جان
من با PS3 مشکلی ندارم ( البته الان نمیره تو استور ) ... من با PC میرم استور ولی دفعه اول ازم سئوال کرد که کدوم استور میخوای بری و منم اون موقع زدم انگلیس و کارمم انجام دادم ... الان میخوام برم تو استور آمریکا ولی وقتی وارد سایت میشم دیگه ازم سئوال نمیکنه کدوم استور میخوای بری و مستقیم میره تو همون انگلیس
مشکل من اینه ( نمیدونم چطوری باید استور رو عوض کنم )

متوجه جمله ام نشدی علیرضا جان
من با PS3 مشکلی ندارم ( البته الان نمیره تو استور ) ... من با PC میرم استور ولی دفعه اول ازم سئوال کرد که کدوم استور میخوای بری و منم اون موقع زدم انگلیس و کارمم انجام دادم ... الان میخوام برم تو استور آمریکا ولی وقتی وارد سایت میشم دیگه ازم سئوال نمیکنه کدوم استور میخوای بری و مستقیم میره تو همون انگلیس
مشکل من اینه ( نمیدونم چطوری باید استور رو عوض کنم )

برا منم همینجوری بود تا چند وقت پیش که خواستم برم دوباره ازم پرسید چه استوری میخواهید! نمیدونم چطور سوییچ میشه کرد ولی تو هر استوری که رفتی تو اون آدرسش بگرد ببین جایی میشه Us یا EU چیزی اضافه کرد یا نه! من الان چند بار تست کردم نشد! یا میتونی اکانت ها ریجن ها مختلفی که داری رو بزنی تا استور مربوطه بیاد

جالبه الان هم از سایت US هم از سایت UK رفتم تو استور ولی هر دوتا وارد یه استور شدن! استور UK !!
من میخوام استور اکانتمو عوض کنم میشه همچین کاری؟
همچین کاری ممکن نیست

آخرین ویرایش:
برا منم همینجوری بود تا چند وقت پیش که خواستم برم دوباره ازم پرسید چه استوری میخواهید! نمیدونم چطور سوییچ میشه کرد ولی تو هر استوری که رفتی تو اون آدرسش بگرد ببین جایی میشه Us یا EU چیزی اضافه کرد یا نه! من الان چند بار تست کردم نشد! یا میتونی اکانت ها ریجن ها مختلفی که داری رو بزنی تا استور مربوطه بیاد

جالبه الان هم از سایت US هم از سایت UK رفتم تو استور ولی هر دوتا وارد یه استور شدن! استور UK !!

مرتضی هر راهی که به ذهنم میرسید انجام دادم ( از دستکاری کردن آدرس سایت تا زدن اکانتهای مختلف ) ولی بازم استور UK میاد ... حتی یه جا هستش که میشه کشور رو عوض کرد ولی وقتی میزنی که بره تو استور باز فرقی نمیکنه
فکر کنم این یه ضعف هستش که فعلا تو سیستم استور از طریق PC وجود داره
البته احمد گفت اگه با Fire Fox میری کش مرورگر رو پاک کن درست میشه و تا وارد میشی ازت سئوال میکنه که کدوم کشور رو میخوای

من همین الان این کار رو کردم و ازم پرسید و منم آمریکا رو انتخاب کردم

عزيز با برنامه PS3 Proxy اينترنت بده به دستگاه بعد يه V,P,N قوى مثل Nextvpn يا openvpn رو روشن كن تمومه.

سلام
مرسی از جوابتون
دستگاه من جیلبریک نشده میتونم استفاده کنم؟
میشه بهم لینک بدید نتونستم پیدا کنم

شد!!!!!!
تونستی با اون برنامه کانکت شم الان این ارور رو میده
An error occurred with playstation store . Close and restart the application. Press the PS button to quit the application

Last edited by a moderator:
دوستان من هم با اکانت US هم با اکانت EU میزنم وارد Store بشه این ارور رو میده "this service is currently undergoing maintenance" "این سرویس در حال حاضر تحت تعمیر و نگهداری"
آیا واقعا در دست تعمیر هستش یا رفتیم تو تحــــریم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or