(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من هم با اکانت US هم با اکانت EU میزنم وارد Store بشه این ارور رو میده "this service is currently undergoing maintenance" "این سرویس در حال حاضر تحت تعمیر و نگهداری"آیا واقعا در دست تعمیر هستش یا رفتیم تو تحــــریم؟!
مشكل از يك سري ISP هاست ربطي به تحريم و... نداره.

اقا دو هفته هست نمیتونم وارد استور بشم:|. اعصابمون بهم ریخته)x.حالا بری یخه کی رو بگیری?

کلا اینترنت و شبکه های تلفن همراه به مشکل خوردن حتی بانک ها هم خیلی از ساعات روز سیستم شتابشون مشکل داره
مشکل اصلی از اینترنت داخله و ISP ها هم به مشکل خوردن و تک و توک سرپا موندن

یه بلایی سر PSN اومده شایعه حمله سایبری و هک :|
Sony Warns of 'Irregular Activity' on PSN Accounts - IGN
Sony resetting account passwords as it warns users of 'irregular activity' | The Verge

میگه سونی به یه سری از کاربر ها ایمیل زده (به منم ایمیل داده :|) که Irregular Activity در اکانت شما مشاهده شده، رمزتون رو عوض کنید . معلوم نیست دقیقا واسه چیه !
وقتی پای هک و این کوفتا به جایی باز شه هر چیزی امکان پذیره!
البته من به دوستان هکی بی احترامی نمیکنم و بهشون حق هم میدم اما باید این رو هم قبول کرد که عواقبش کم نیست!!
من الان هر بازی انلاین بازی میکنم با هزار جور چیت و هک و بدبختی رو به رو میشم!!
حالا من نمی فهمم چرا سونی کاری نمیکنه الان خیلی وقته هکر ها ps3 رو هک کردن
کسی اطلاعی داره؟! سونی چیزی نگفته در این باره؟!

حالا من نمی فهمم چرا سونی کاری نمیکنه الان خیلی وقته هکر ها ps3 رو هک کردن
کسی اطلاعی داره؟! سونی چیزی نگفته در این باره؟!
نظر خودم اینه از یه سال پیش سونی خیلی به هک و اینا گیر نمیده تا فروش ps3 با ورود نسل جدید خیلی کم نشه و از الان تمام تمرکزشو بذاره رو ps4

امروز تونستم PSN Store رو اپدیت بکنم ولی باز هم همون Error رو میده و میگه در دست ساخت ! ببینم این سونی که فکر نمی کنه همه این هک ها زیر سر ما ایرانی هاست , نه ؟!

امروز تونستم PSN Store رو اپدیت بکنم ولی باز هم همون Error رو میده و میگه در دست ساخت ! ببینم این سونی که فکر نمی کنه همه این هک ها زیر سر ما ایرانی هاست , نه ؟!

فقط ایران نیست خیلی ها در سرتاسر جهان این مشکل مارو دارن.ولی در هر صورت اگر قرار باشه نتونیم Store بریم یعنی دیگه اصلا باید قید انلاین زدن رو با PS4 بزنیم:|

فقط ایران نیست خیلی ها در سرتاسر جهان این مشکل مارو دارن.ولی در هر صورت اگر قرار باشه نتونیم Store بریم یعنی دیگه اصلا باید قید انلاین زدن رو با PS4 بزنیم:|
اينجا چه ربطي به PS4 داره:d مشكلات انلاين PS4 به خاطر هجوم ملت هستش ، بعد مدتي درست ميشه.
روي PS3 كسي مشكل نداره ، مشكلات داخلي هستش. معلوم نيست دارن چيكار ميكنن. يك سري مثل من راحت وارد ميشن يك سري هم نه. فكر كنم مشكلات براي مخابرات باشه :d من شهراد دارم همه استور ها باز ميشه.
همين چند وقت پيش ORIGIN براي بعضي ها روي PC كار نميكرد.

اينجا چه ربطي به PS4 داره:d مشكلات انلاين PS4 به خاطر هجوم ملت هستش ، بعد مدتي درست ميشه.
روي PS3 كسي مشكل نداره ، مشكلات داخلي هستش. معلوم نيست دارن چيكار ميكنن. يك سري مثل من راحت وارد ميشن يك سري هم نه. فكر كنم مشكلات براي مخابرات باشه :d من شهراد دارم همه استور ها باز ميشه.
همين چند وقت پيش ORIGIN براي بعضي ها روي PC كار نميكرد.
صادق الان من یک هفتس که PS4 رو خریدم ولی هنوز نتونستم به PSN وصل بشم.گیرم شلوغی سرورها واسه هجوم ملت 1 روز تا نهایتا 2 یا 3 روز ولی بنظرت یک هفته عجیب نیستش!!:-/همش هم این ارور رو میده:
Cannot Connect To The Server
من هم اکانت رجین 1 ساختم و هم 2 بازم نرفت تازه از یکی از بچه ها هم اکانت رجین 3 گرفتم بدبختانه اونم نرفتش!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or