(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صادق الان من یک هفتس که PS4 رو خریدم ولی هنوز نتونستم به PSN وصل بشم.گیرم شلوغی سرورها واسه هجوم ملت 1 روز تا نهایتا 2 یا 3 روز ولی بنظرت یک هفته عجیب نیستش!!:-/همش هم این ارور رو میده:
Cannot Connect To The Server
من هم اکانت رجین 1 ساختم و هم 2 بازم نرفت تازه از یکی از بچه ها هم اکانت رجین 3 گرفتم بدبختانه اونم نرفتش!!:|
من PS4 ندارم كه:d نميدونم چجوريه.سرور هاي سوني شايد اماده اين همه User نبوده :d
بچه هاي اينجا وارد استور نميتونن بشن(PS3) البته بعضي مثل من راحت وارد ميشن ولي خارجي ها مشكلي ندارن. به خاطر همون گفتم داخليه.

بچه هاي اينجا وارد استور نميتونن بشن(PS3) البته بعضي مثل من راحت وارد ميشن ولي خارجي ها مشكلي ندارن. به خاطر همون گفتم داخليه.
اخه جالب تر اینجاست که بعضی تو همین سایت که PS4 دارن براحتی وصل میشن و یه عده ای هم مثل من نمیتونن وصل بشن.:|بحرحال امیدوارم هرچه زوتر حل بشه این مشکل!!:d

مشكلات انلاين PS4 به خاطر هجوم ملت هستش ، بعد مدتي درست ميشه.
نه قصد ترول دارم نه چیزی اما سوال شده برام هجوم ملت یعنی چی؟ الان حداکثر 2-3 میلیون نفر ps4 دارن! مگه چه فشاری میتونن به سرورا بیارن؟ یعنی سرورای سونی اینقدر ضعیفن که تحمل 2 میلیون کاربر رو نداره؟

من هم اول فکر میکردم اشکال شاید از داخل ایران باشه ولی در همین سوئد یکی همین مشکل آقا رضا را داره و هیچ پاسخی تا حالا دریافت نکرده
[LTR]
I can not log into Playstation Network on my PS4 but I can do it on the computer and on my PS3 with no problems. It says only: "Etg error occurred while communicating with the server." I have a stable internet connection and the latest 1:51 update. What should I do?[/LTR]
PSN problem - PlayStation Forum

صادق الان من یک هفتس که PS4 رو خریدم ولی هنوز نتونستم به PSN وصل بشم.گیرم شلوغی سرورها واسه هجوم ملت 1 روز تا نهایتا 2 یا 3 روز ولی بنظرت یک هفته عجیب نیستش!!:-/همش هم این ارور رو میده:
Cannot Connect To The Server
من هم اکانت رجین 1 ساختم و هم 2 بازم نرفت تازه از یکی از بچه ها هم اکانت رجین 3 گرفتم بدبختانه اونم نرفتش!!:|

داداش تویه ساعات خلوت تست کن مثلا صبح زور ساعت 5 یا 6

ببینید دوستان من بشخصه فکر میکنم که علل اصلی بوجود امدن این مشکل برای PS3 و مخصوصا PS4 لانج کنسول PS4 توی اروپا بوده چون دوستانی که قبل لانچ تو اروپا PS4 گرفتن براحتی توی PSN عضو و وارد شدن ولی از اون به بعد چه PS3 و چه PS4 به مشکل خوردن و فقط امیدوارم که سونی یفکری بحال این مشکل بکنه!!:)

با چیز پی ان راحت وارد می شه بچه ها مشکل از تحریم ایران هستش ماشاالله فقط همین یکی رو کم داشتیم اما خوب مثل استور اپل هستش بعضی اوقات درست می شه واسه بعضی از ایپی ها هم درسته پس الکی منتظر نشینین که مثل قبل شه یا فکر کنید مشکل از کنسوله!!

کلا ساختار بهم ریختن استور مشخص نیست روی چه اساسی پیاده شده (!) ، یکی خراب هست،یکی درست،یکی با ISP داخلی بدون مشکل داره وارد می شه،یکی نه،یکی اون ور مشکل داره،یکی این ور،دقیقا تکلیف مشخص نمی کنه،ولی تا بوده مشکلات کانکشن و هر چی مربوط به عدم اتصال و ناتوانی و ضعف و نقص و غیره هست بیشتر از سمت ISP های در پیت ما بوده و اصلا قابل انکار نیست.

این موضوع اخیر هم باز هم بیشتر می خوره از سمت ما باشه تا استور،به شکل احمقانه ای از طریق یک اتصال کانکشن ساده می شه وارد استور شد ولی به صورت مستقیم و بدون کانکشن (از هر نوعش) از ISP نمی شه وارد استور شد و ارور می ده.
همیشه مشکلات احمقانه و خرابی های پی در پی و نوسان از سمت ماست و هیچ وقت هم حل نشده فقط گاهی رد می کنه و ما پوستمون کلفت شده و یادمون می ره چقدر اینترنت هامون محدود و مزخرف و روی اعصاب هستن.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من نه با ویتا نه با ps3 نمیتونم اصلا کانکت بشم به psn چه برسه به استور شما چی این مشکل رو دارین؟

PSN مشکلی نداره و راحت کانکت می شه شکر خدا،ولی استور بعضی ها مشکل دارند و بعضی ها نه،ولی بیشتر می خوره مشکل از سمت ما باشه و استور سر جاش و رو به راه هست.

منم چند روز پيش راحت وصل شدم اما همين ديروز پريروز امتحان كردم كه نرفت ! اپديت داده بود اپديت كه كردم گفت تحت تعميره بعد ورداشتم پاك كردم دوباره دانلود كردم گفت بازم تحت تعميره
اميدوارم فقط اينجا هم نريم تو ليست تحريم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or