AMIN-3
کاربر سایت
منم همین الان این ارور رو دارم!قضیه این ارور 80710B23 چیه؟ مثل اینکه خیلی ها هم این مشکل رو دارن و نمی تونن به PSN وصل بشن.
منم همین الان این ارور رو دارم!قضیه این ارور 80710B23 چیه؟ مثل اینکه خیلی ها هم این مشکل رو دارن و نمی تونن به PSN وصل بشن.
صدار من هم با چند تا از دوستام توی شهرمون همین مشکل رو داریم از ساعت 9 صبح هست هرچی زور میزنم برم داخل psn همش ارور
YOU HAVE BEEN SIGNED OUT OF PLAYSTATION NETWORK میده اعصاب نذاشته برام
قضیه این ارور 80710B23 چیه؟ مثل اینکه خیلی ها هم این مشکل رو دارن و نمی تونن به PSN وصل بشن.
اگر دوستان به خاطر داشته باشند سال پیش هم این اتفاق افتاده بود. به خاطر بعضی از مسائل هست که نمیشه این جا مطرحش کرد. به احتمال زیاد تو همین روزا درست میشه. نگران نباشیدمنم همین الان این ارور رو دارم!
ببین وقتی انلاین شدی برو توی قسمت اکانت منیجمنت و یه جا هست که نوشته redeam cod اونجا کد رو وارد کنی معلوم میشه و یا اینکه برو توی store و یه چیزی رو مثلا بخر وقتی خواستی پولش رو بدی اگه حسابت خالی باشه ازت کد میخواد اونجا بهش کد رو بدهبابا من دیشب هر کاری کردم وصل نشدم ولی صبح ساعت 6 زدم وصل شدم ولی الان هر کاری میکنم نمیشه
دوستان من یه سوال دارم که من یه کارت 50 دلاری ریجن 1 گرفتم
سوالم اینه که کجا تو psn این رمز رو بزنم که ببینم تو حسابم 50$ دلار هست و این کد واقعا 50 دلار توش داره
با تشکر
چرا دقیقا همچین قابلیتی تو خود PS3 هست که می تونی تو بخش facebook بری و اون جا آیتم هایی که می خوای رو enable یا disable کنی. اگه بزاری PSN درست بشه منوی دقیقی که توش باید بری رو بهت می گم تا کارت رو انجام بدی.بچه ها هیچ راهی نداره که تروفی ها رو توی فیسبوک (از طریق PS3 ) گذاشت؟
میدونم برهان جان ولی مشکل من اینه که چون فیسبوک ***** هست نمیتونستم این کارو بکنم و ارور میداد.چرا دقیقا همچین قابلیتی تو خود PS3 هست که می تونی تو بخش facebook بری و اون جا آیتم هایی که می خوای رو enable یا disable کنی. اگه بزاری PSN درست بشه منوی دقیقی که توش باید بری رو بهت می گم تا کارت رو انجام بدی.
چند تا احتمال وجود داره. دستگاه در زمانی که دانلود میکرده ناگهان خاموش شده مثل قطعی برق، خاموش کردن از پشت و چیزهایی از این دست. احتمال بعدی اینه که به دفعات Pause کردی و دوباره Resume کردی که این باعث خراب شدن قسمت هایی از فایل میشه.2 گیگ مفت و مجانی پرید!!!!!
2 گیگ و 2 مگ من از ps store یه دمو دانلود کردم...دانلود که تموم شد... واسه نصب تا 14 درصد که میرفت یه ارور میداد و نصب بازی قطع میشد و یه فایل خراب فقط نصب میشد)x
مشکل از چیه؟؟!
خیلی زورم گرفته:d
اگه یک فرصت بدی تا این قضیه وصل شدن به PSN درست بشه حتما برات چک می کنم و خبرش رو بهت میدم. چون خودم این کار رو انجام ندادم ولی برات چک می کنم.میدونم برهان جان ولی مشکل من اینه که چون فیسبوک ***** هست نمیتونستم این کارو بکنم و ارور میداد.
من میخوام یه PSN card بگیرم یه چند تا سؤال داشتم:
1.اول این که من اگه یه اکانت دیگه بسازم و DLC ها و بازی هایی که تو اون اکانت دانلود کردم، میتونم با یه اکانت دیگه بازی کنم؟
2.امارات برا ریجن دو هست دیگه؟من میرم تو PSN store برای امارات قیمت ها رو به دلار میزنه
کلا نمیشه به خاطر همین جیز بودن چیز بوک ، مگه اینکه با PN/\ وصل بشی PSN ...میدونم برهان جان ولی مشکل من اینه که چون فیسبوک ***** هست نمیتونستم این کارو بکنم و ارور میداد.
دوست عزیز قبل از این که پست بدید یکم بگردید. تو همین صفحه و صفحه قبل علت این مشکل گفته شده. بیشتر دقت کنیدسلام
من میدونم psn ام چشه وصل نمیشه بعد که میشه friend هامو نشون نمیده میرم ps store نمیره توش ارور میده چیکا کنم درست شه؟
یا وصل میشه زود میفتم بیرون با 2 تا اکانت تست کردم همین بود