(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
این کارت رو باید با اکانت روسیه Redeem کنی.
پس باید یه یوزر جدید بسازی و اکانت آنلاین رو روسیه بسازی، هر چی میخوای بخر، با یوزر های دیگه هم میتونی استفاده کنی از چیزی که خریدی.
لالن میخوام مپ های cod mw2 رو بخرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

لالن میخوام مپ های cod mw2 رو بخرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
DLC باید با ریجن بازی یکی باشه. مثلا اگه بازی شما ریجن 2 یا پال باشه، باید DLC از Store ِ کشور هایی که توی ریجن پال هستن خریداری بشه، در غیر این صورت نمی تونید از DLC استفاده کنید.
شنیدم بعضی DLC ها Free-Region هستن.

DLC باید با ریجن بازی یکی باشه. مثلا اگه بازی شما ریجن 2 یا پال باشه، باید DLC از Store ِ کشور هایی که توی ریجن پال هستن خریداری بشه، در غیر این صورت نمی تونید از DLC استفاده کنید.
آیا روسیه توی منطقه پاله؟؟؟؟ در ضمن ریجین بازی پال هسته.

حالا شما دوستان میگید من چیکار کنم یه کارت 30 دلاری روسی دارم یه دستگاه پال ویه codmw2 پال ؟؟؟؟؟
میتونی باهاش بازی یا تم یا آواتار بخری.
دوست من این مپ پک های codmw2 آیا ریجین فری هسته یا نه؟؟؟
نمیدونم.

آخرین ویرایش:
دوست من این مپ پک های codmw2 آیا ریجین فری هسته یا نه؟؟؟

من دستگاهم رو به اینترنت وصل کردم ، باهاش Update Firmware 3.41 رو هم گرفتم ولی وقتی می خوام باهاش یک آیدی جدید بسازم و یا روی What's New کلیک می کنم ارور میده !

من دستگاهم رو به اینترنت وصل کردم ، باهاش Update Firmware 3.41 رو هم گرفتم ولی وقتی می خوام باهاش یک آیدی جدید بسازم و یا روی What's New کلیک می کنم ارور میده !
امروز 30 آگوست تحت تعمیرات قرار داره شبکه، برای همین ارور میده. این مشکل ممکنه تا چند ساعت دیگه یا حتی چند روز دیگه هم وجود داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or