(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من الان یک مشکلی برام به وجود اومده، خواستم برم توی PSN با هر اکانتی که میرم میزنه که اکانت شما از PSN sign out شده و از اون ور وقتی خواستم برم تست connection بگیرم همه چی ok بود و سر PSN می گفت که failed شده. حالا مشکل کار از کجا هست؟ چیکار کنم درست بشه؟

پ.ن: IP Obtain و بقیه چیزها ok بود و تنها مشکل سر خود PSN بود.

ویرایش: الان از تو سایت خود سونی امتحان کردم و می تونم تو اکانت برم. چیکار باید کرد که از خود PS3 هم ok بشه؟

ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان من الان یک مشکلی برام به وجود اومده، خواستم برم توی PSN با هر اکانتی که میرم میزنه که اکانت شما از PSN sign out شده و از اون ور وقتی خواستم برم تست connection بگیرم همه چی ok بود و سر PSN می گفت که failed شده. حالا مشکل کار از کجا هست؟ چیکار کنم درست بشه؟

پ.ن: IP Obtain و بقیه چیزها ok بود و تنها مشکل سر خود PSN بود.

ممنون
احتمالا یا Firmware جدید اومده یا Firmware شما قدیمیه

احتمالا یا Firmware جدید اومده یا Firmware شما قدیمیه
نه تا ساعت 3 توی PSN بودم و داشتم بازی می کردم. الان هم رفتم زدم روی Update ولی میگه شما آخرین Update رو دارید و چیز جدیدی برای گرفتن نیست.

این شماره خطایی هست که میده و توضیحش رو هم تو پست قبلی گفتم. 80710092

نه تا ساعت 3 توی PSN بودم و داشتم بازی می کردم. الان هم رفتم زدم روی Update ولی میگه شما آخرین Update رو دارید و چیز جدیدی برای گرفتن نیست.

این شماره خطایی هست که میده و توضیحش رو هم تو پست قبلی گفتم. 80710092
بنده الان رفتم تو گوگل این مشکل شما رو سرچ کردم گفته بودند که اگه این طوری شد مدمتو خاموش کن بعد از چند لحظه روشن کن یا برو از تو Media server یه بار Disable شو بعد از چند لحظه دوباره enable شو ببین حل میشه؟

بنده الان رفتم تو گوگل این مشکل شما رو سرچ کردم گفته بودند که اگه این طوری شد مدمتو خاموش کن بعد از چند لحظه روشن کن یا برو از تو Media server یه بار Disable شو بعد از چند لحظه دوباره enable شو ببین حل میشه؟
آره خودم الان این کار رو کردم و یک فیلم هم توی Youtube دیدم. مودم رو هنوز روشن خاموش نکردم اما اونکی رو انجام دادم و بازم نشد. الان یک دور روشن خاموش می کنم بهت خبر میدم. مرسی

ویرایش: آقا اون کار رو هم کردم و نشد. الان اومدم برم Connection test بگیرم اون بالا سمت راست صفحه نوشته بود که شما از Media Server Disconnect شدید. قضیه این چی هست؟

ویرایش: آقا اون کار رو هم کردم و نشد. الان اومدم برم Connection test بگیرم اون بالا سمت راست صفحه نوشته بود که شما از Media Server Disconnect شدید. قضیه این چی هست؟
خوب مگه enable نکردی مدیا سرورو؟یه کار دیگه هم هست که اینترنت کانکشنت رواز رو PS3 حذف کنی یکی دیگه بسازی حالا یه بار دیگه مدم رو خاموش کن بعد از 1 دقیقه روشن کن برا بیشتر کاربرا این جواب داده

خوب مگه enable نکردی مدیا سرورو؟یه کار دیگه هم هست که اینترنت کانکشنت رواز رو PS3 حذف کنی یکی دیگه بسازی حالا یه بار دیگه مدم رو خاموش کن بعد از 1 دقیقه روشن کن برا بیشتر کاربرا این جواب داده
چرا یک بار این کار و کردم و دوباره Enable کردم اما نشد. این کار رو هم می کنم. خدا کنه که جواب بده. مرسی;)

میشه راهنماییم کننین که چجوری میتونم وقتی مودمم در حالت bridge هست همزمان با کامپیوتر و ps3 به اینترنت متصل بشم. ممنون میشم کمکم کنید
زماني كه مودم رو bridge ميذاري به صورت همزمان فقط يه دستگاه ميتونه به اينترنت وصل باشه.

نمیدونم جای سوال درسته یا نه ولی من امروز یه کارت 50 دلاری خریدم حالا نمیدونم بازی چی بخرم:d
البته battlefield 1943 رو خریدم ولی دیگه نمیدونم چی بخرم البته من زیاد مخ بازی ندارم و بیشتر دنبال بازیهای آرکید هستم اگه میشه یه چندتا بازی پیشنهاد بدید البته فلو فلاور فت پرنس و این چیزها مخم نمیکشونه:d
این بازیها چطورن:
nfl arcade
3 on 3 nhl
joe danger

نمیدونم جای سوال درسته یا نه ولی من امروز یه کارت 50 دلاری خریدم حالا نمیدونم بازی چی بخرم:d
البته battlefield 1943 رو خریدم ولی دیگه نمیدونم چی بخرم البته من زیاد مخ بازی ندارم و بیشتر دنبال بازیهای آرکید هستم اگه میشه یه چندتا بازی پیشنهاد بدید البته فلو فلاور فت پرنس و این چیزها مخم نمیکشونه:d
این بازیها چطورن:
nfl arcade
3 on 3 nhl
joe danger
این بازی هم خوبه البته ببخشید اگر علط املایی دارم
Super StarDust HD
تازه هم میتوانی چهار نفر هم بازی کنی

دانلود بازیهای Playstation Store

با سلام و احترام
دوستان سوالی داشتم که مطمئن نیستم جای طرحش اینجا باشه !!! همون طور که میدونید بعضی از بازیها فقط از طریق آنلاین بعد از پرداخت پول از Playstation Store قابل دانلود هستند از اون جمله بازی های Tekken 5 Dark Resurrection و TMNT Turtles In Time Re-Shelled هستش که خودم دنبالشونم سوالم اینه که میشه این بازیها رو بطور رایگان از جایی برای PC دانلود کرد و بعد روی PS3 منتقل و بعد نصب و اجرا کرد.(البته منظورم Full Game هستش نه دموی قابل بازی) ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

با تشکر.

سلام دوستان
یکی از دوستام که روسیه بوده واسم یه COD MW2 ریجین پال و یه psn cart 1000 روبلی معادل 30-31 دلاری واسم آوارده در حالی که اکانت دستگاهم انگلستان ثبت شده و ریجین دستگاه هم پال میباشد.
شما دوستان چه پیشنهادی میکنید آیا این کارت که کامل به زبان روسی است (حتی روش نوشته 1000p نه 30 دلار و عکس پرچمه روسیه روشه) رو با اکانت اصلیم انگلستان ثبت بدم یا نه؟؟؟ آیا مشکلی پیش میاد؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
1359531112.jpg

سلام دوستان
یکی از دوستام که روسیه بوده واسم یه COD MW2 ریجین پال و یه psn cart 1000 روبلی معادل 30-31 دلاری واسم آوارده در حالی که اکانت دستگاهم انگلستان ثبت شده و ریجین دستگاه هم پال میباشد.
شما دوستان چه پیشنهادی میکنید آیا این کارت که کامل به زبان روسی است (حتی روش نوشته 1000p نه 30 دلار و عکس پرچمه روسیه روشه) رو با اکانت اصلیم انگلستان ثبت بدم یا نه؟؟؟ آیا مشکلی پیش میاد؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
1359531112.jpg
سلام
این کارت رو باید با اکانت روسیه Redeem کنی.
پس باید یه یوزر جدید بسازی و اکانت آنلاین رو روسیه بسازی، هر چی میخوای بخر، با یوزر های دیگه هم میتونی استفاده کنی از چیزی که خریدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or