(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
;)
omid0nline
تو یاهو ادش کن کارتو را میندازه US نداره :( ولی UK داره:(
این دوستمون همونی نیست که با هک کردن اکانت شارژ میکنه؟ اگه آره که خودم آشنای این جوری دارم. برای اکانت خودم می خوام Plus بخرم ولی UK پیدا نمیکنم. این هک شده ها رو هم بگیری ممکنه اکانتت بن بشه. حالا این دوستمون همون هست یا من دارم اشتباه می کنم؟

مرسی برهان جان.
فقط این که میگی باید دوباره بریزی یعنی چی؟میشه کامل توضیح بدی؟
خواهش می کنم.
یعنی اینکه بری تو Download list خودت و دوباره از اون جا بزن دانلود بشه

این دوستمون همونی نیست که با هک کردن اکانت شارژ میکنه؟ اگه آره که خودم آشنای این جوری دارم. برای اکانت خودم می خوام Plus بخرم ولی UK پیدا نمیکنم. این هک شده ها رو هم بگیری ممکنه اکانتت بن بشه. حالا این دوستمون همون هست یا من دارم اشتباه می کنم؟
من ازش پرسیدم شارژ PSN US داری گفت نه من فقط کارت PSN UK دارم حالا نمیدونم منظورش از کارت psn شارژه یا نه؟:-/
حالا خودت کسیو سراغ داری که US شارژ کنه؟:d

باو همین الان اگه با PC دانلود کنم سرعت 150e !!! ولی با PS3 که دانلود میکنم سرعت حدود 10 12 KB هست !

برای خوده من هم همین جوریه. با IDM سرعت دانلود 120 هست. توی PS3 با 15 دانلود می کنه

من ازش پرسیدم شارژ PSN US داری گفت نه من فقط کارت PSN UK دارم حالا نمیدونم منظورش از کارت psn شارژه یا نه؟:-/
حالا خودت کسیو سراغ داری که US شارژ کنه؟:d
خوب باید ازش بپرسم چون اگه هک شده باشه به درد من نمیخوره.
آره برای US کسی رو سراغ دارم البته هک شده. اگه می خوای بگو;)

برای خوده من هم همین جوریه. با IDM سرعت دانلود 120 هست. توی PS3 با 15 دانلود می کنه
آقا بیخودی مشکل رو تفصیر PSN نندازید من تو این دو روز نزدیک به 4گیگ چیزی از PSN دانلود کردم با سرعت بالا و خوب:d

خوب باید ازش بپرسم چون اگه هک شده باشه به درد من نمیخوره.
آره برای US کسی رو سراغ دارم البته هک شده. اگه می خوای بگو;)
اره US هک شده میخوام
پ.خ کن دمت گرم>:d<
به این یارو ام گفتم (omid0nline) گفت بهت redeem code میدم:|:|

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز.من میخوام یه psn card اروپا بگیرم.میخوام بدونم اگر الان من برم یه اکانت اروپا بسازم و بعد با این psn card اروپا dlc بازی mw2 رو دانلود کنم دیگه مشکلی نیست؟
و سوال دوم اینکه اکانت اروپا رو برای چه کشوری بسازم بهتره.لطفا به صورت کامل راهنمائی کنید که این دفعه پولم به کجک نره.:d

دوستانی که plus رو ماه قبل خریدن دو تا سوال داشتم ازشون یا افرادی که اطلاعاتی در مورد این سیستم دارن.

1- این بازی های mini که تاریخ انقضاش رو 1 سال دیگه زده اگه plus رو باز هم تمدید کنیم باز هم از بین میره و میسوزه؟ چون تو سایت خود sony ندیدم که اشاره ای بهش شده باشه برا همین فکر کنم میسوزه.

2- این Automatic Download که گذاشتن، من فعالش کردم و الان یک صفحه اومده و نوشته که این سیستم فعال شده و سر ساعت مشخص خاموش میشه و اگه دکمه دایره رو بزنید به صفحه اصلی هدایت میشید. حالا یک سوال داشتم برای این ماه Mafia 2 و pixel junk shooter دموهاشون قرار گرفته و الان تو این وضعیت داره دانلود میشه؟ بعد که دانلود تموم میشه کجا میره؟ از کجا میشه حجمش رو فهمید؟

مرسی

دوستان عزیز.من میخوام یه psn card اروپا بگیرم.میخوام بدونم اگر الان من برم یه اکانت اروپا بسازم و بعد با این psn card اروپا dlc بازی mw2 رو دانلود کنم دیگه مشکلی نیست؟
و سوال دوم اینکه اکانت اروپا رو برای چه کشوری بسازم بهتره.لطفا به صورت کامل راهنمائی کنید که این دفعه پولم به کجک نره.:d

نه مشکلی نیستش چون ریجن بازی و add-on یکی هستش.
هر کشوری میسازی بساز به جز انگلیس چون پولشون نسبت به پول ما گرون تر هست و باید بیشتر خرج کنی. پوند از یورو گرون تر هست و الان هم هر کشوری رو بزنی که تو اتحادیه اروپا باشه تو Store با یورو خرید میکنی. البته توصیه من اینه که ریجن 1 پیدا کنی چون خریدن PSN Card ریجن 2 خودش یک دردسری هست.

آخرین ویرایش:
دوستانی که plus رو ماه قبل خریدن دو تا سوال داشتم ازشون یا افرادی که اطلاعاتی در مورد این سیستم دارن.

1- این بازی های mini که تاریخ انقضاش رو 1 سال دیگه زده اگه plus رو باز هم تمدید کنیم باز هم از بین میره و میسوزه؟ چون تو سایت خود sony ندیدم که اشاره ای بهش شده باشه برا همین فکر کنم میسوزه.

2- این Automatic Download که گذاشتن، من فعالش کردم و الان یک صفحه اومده و نوشته که این سیستم فعال شده و سر ساعت مشخص خاموش میشه و اگه دکمه دایره رو بزنید به صفحه اصلی هدایت میشید. حالا یک سوال داشتم برای این ماه Mafia 2 و pixel junk shooter دموهاشون قرار گرفته و الان تو این وضعیت داره دانلود میشه؟ بعد که دانلود تموم میشه کجا میره؟ از کجا میشه حمش رو فهمید؟

مرسی

نه مشکلی نیستش چون ریجن بازی و add-on یکی هستش.
هر کشوری میسازی بساز به جز انگلیس چون پولشون نسبت به پول ما گرون تر هست و باید بیشتر خرج کنی. پوند از یورو گرون تر هست و الان هم هر کشوری رو بزنی که تو اتحادیه اروپا باشه تو Store با یورو خرید میکنی. البته توصیه من اینه که ریجن 1 پیدا کنی چون خریدن PSN Card ریجن 2 خودش یک دردسری هست.
مرسی از لطفتت برهان جان.خیلی آقایی.خوب توصیه میکنی چه کشوری بسازم.آلمان مثلا خوبه؟
بعدشم الان من psn ارپا تونستم پیدا کنم.
مرسی از راهنمائیت.

مرسی از لطفتت برهان جان.خیلی آقایی.خوب توصیه میکنی چه کشوری بسازم.آلمان مثلا خوبه؟
بعدشم الان من psn ارپا تونستم پیدا کنم.
مرسی از راهنمائیت.
آره پیدا کردنش که میشه پیدا کرد فقط مشکل سر قیمتش هست که من خدا رو شکر پوند رو با قیمت خوب پیدا کردم. آره آلمان خوبه ولی برای اطمینان کامل یک سری به سایت بخش اروپا هم بزن. فکر نکنم مشکلی داشت باشه. وقتی اکانت رو ساختی برو تو Store ببین Euro هست یا نه، از این طریق هم می تونی چک کنی.
خواهش می کنم.

پ.ن: دوستان مطلع جواب من یادتون نره:d

البته برهان جان اینم راه خوبیه برای بازیهای ریجن 2 :
یک اکانت امارات بسازن و کارت PSN امارات را بگیرن که به دلار هست و کاملآ به ریجن 2 میخوره
اینجوری بهتره و ارزونتره
این راه را خودم امتحان کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or