من واقعا مشکل دارم با حالت آنلاین بازی modern warfare 2.مودمم DSL-2640 U .فقط باید رو
BRIDGE بزارم تو بازی بره.اینجوریم که یا باید یا کامپیوتر روشن باشه یا PS3.امروز کابل خریدم با کابل هم زدم بازم نشد.فقط باید رو روتر باشه کسی هست بتونه مشکله منو حل کنه.ممنون میشم
من دقيقا مشکل شما را نميدونم چيه يعني دقيقا مشکلت از کجاستکسی نیست جواب مارو بده ؟؟
فکر کنم بشه چون اينم مثله مستر کارت و گريت کارت هستسلام به همه
یه سوال
با PayPAl میشه تو PSN خرید کرد ؟!
اره دقیقا همون جا مینویسند اگر قبول کرد که خیلی عالی میشه براط خوشبحالت:dتوی PSN اونجایی که نوشته add to card همونجا میشه تعیین کرد که با چی میخوای بخری ، اونجا مینویسه نه ؟!
نداره که PayPalاره دقیقا همون جا مینویسند اگر قبول کرد که خیلی عالی میشه براط خوشبحالت:d
حدس زده بودم که نداره اخي چه زده حالي خوردي من درکت ميکنمنداره که PayPal
اینا رو داره فقط !
American Express
Master Card
Visa Card
نخند دهنت بو میده نمیشه حالا کاریش کرد ؟حدس زده بودم که نداره اخي چه زده حالي خوردي من درکت ميکنم
نه باید بازیت ریجن 1 باشهدوستان اکانت من ریجن 1 هستش
بازی ریجن 3 باشه DLC ها میخورن بهش؟؟
نه باید بازیت ریجن 1 باشه
:d:d:-*:-*نه تنها کار اينه که با اون کارتت بري يک کارت psn بخري هميننخند دهنت بو میده نمیشه حالا کاریش کرد ؟
این American Express چیه ؟!
عجب خيلي عجيب شايد اين بازي اين طوري بوده يا شايدم دوستت اشتباه ميکنهولی یکی از دوستام ریجن 3 داره و اکانتش ریجن 1 _ و تو بازی RED DEAD اولین DLC رو گرفته و مشکلی نداره
بعضی بازیا ممکن هست dlcـشون فری ریجن باشه مثل همینی که مثال زدی و بعضی ریجن لاک داشته باشن!ولی یکی از دوستام ریجن 3 داره و اکانتش ریجن 1 _ و تو بازی RED DEAD اولین DLC رو گرفته و مشکلی نداره