(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من ديشب بروفايل درست كردم ووارد playstation store شدم اما امروز هرچي ميخوام وارد بشم بااين ارور رو برو ميشم this servise is not availabel in your country/region مشكل از كجاشت!؟:confused:

بفرما

سلام من ديشب بروفايل درست كردم ووارد playstation store شدم اما امروز هرچي ميخوام وارد بشم بااين ارور رو برو ميشم this servise is not availabel in your country/region مشكل از كجاشت!؟:confused:
پسرم میشه بگی چه کشوری رو زدی:biggrin1::love::sick::-"
من امروز ساختم بعضی کشور را رو از ساپورت در آورده بود و همین ارور رو میداد .
بهتره از تایپیکای دیگه کمک بگیریو از آمریکا بسازی(از بشکه ی عمانی)(این هایی که گفتم فوشه)
درست میشه

بر و بچز یه اتفاقی افتاده ....
من الان اومدم تو اکانت اماراتم که تروفی هام هم مال اونه ساین کنم که این پیغام اومد
To sIgn in , you must accept the Term of Service/User Agreement and privacy policy again
کسی میدونه چرا از من می خواد دوباره این رو اکسپت رو انجام بدم ؟؟؟ میگم مشکلی پیش نیاد بعد از اکسپت دوباره ؟؟؟
راستی برای اکانت آمریکا و ژاپنم مشکلی به وجود نیومده ...

بر و بچز یه اتفاقی افتاده ....
من الان اومدم تو اکانت اماراتم که تروفی هام هم مال اونه ساین کنم که این پیغام اومد
To sIgn in , you must accept the Term of Service/User Agreement and privacy policy again
کسی میدونه چرا از من می خواد دوباره این رو اکسپت رو انجام بدم ؟؟؟ میگم مشکلی پیش نیاد بعد از اکسپت دوباره ؟؟؟
راستی برای اکانت آمریکا و ژاپنم مشکلی به وجود نیومده ...

من هم همین دیروز پریروز اومدم لاگین شم همینو داد . مشکلی نیست accpet کن

سلام بچه ها ... شرمنده نمی دونستم سئوالم رو کجا بپرسم ...
من تازه 3 ماه هستش که ps3 خریدم و همین دیروز هم adsl ام رو وصل کردن ... اما سئوال من اینه که وقتی می خواستم بخرم از مرده پرسیدم که این خرابیش مثل 360 نیست ؟ گفت نه اما هیچ وقت به لایو وصل نشو ... چون موقع آپدیت یه دفعه یه صفحه ی قرمز میاد و بعد ...
من از یکی از دوستام هم پرسیده بودم ... از همین مشکل می گفت ...
حالا به نظرتون اتفاقی نمیفته ؟؟؟؟ ( من کلاً همین ps3 رو دارم ... )

من تازه 3 ماه هستش که ps3 خریدم و همین دیروز هم adsl ام رو وصل کردن ... اما سئوال من اینه که وقتی می خواستم بخرم از مرده پرسیدم که این خرابیش مثل 360 نیست ؟ گفت نه اما هیچ وقت به لایو وصل نشو ... چون موقع آپدیت یه دفعه یه صفحه ی قرمز میاد و بعد ...
نه اقا حرفه مفت زده واقعا ملت چه چیزای میگنا #:-s

سلام
نه عزیزم ...
فروشنده ها از دار دنیا یه جنس دارن و یه زبون دراز ...(قصدم توهین به فروشنده نیست)
من شنیدم که اگر آپدیت ناقص نصب بشه این اتفاق میفته(به این دلیل که قبل از نصب FW جدید FW قدیمی پاک میشه) و موقعی آپدیت ناقص نصب میشه که موقع دانلود و نصب مشکلی پیش بیاد یا به هر دلیلی دستگاه خاموش بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or