من میخوام ADSL بگیریم با سرعت 256 میشه از PSN و بازیهای آنلاین PS3 خوب استفاده کرد؟؟!!
پسرم میشه بگی چه کشوری رو زدی:biggrin1:سلام من ديشب بروفايل درست كردم ووارد playstation store شدم اما امروز هرچي ميخوام وارد بشم بااين ارور رو برو ميشم this servise is not availabel in your country/region مشكل از كجاشت!؟:confused:
اینجا کامل توضیح داده.سلام من یک ۶۰ ps3 گیگ دارم و انترنت اونو فعال کردم و فقط در ساخت اکنت مشکل دارم میشه به من کمک کنید.
میری تو Account Management اونجا یه گزینه برا آواتار داره از همونجا میشه عوضش کرد !سلام دوستان چجوری میشه عکس اواتار عوض کرد؟
بر و بچز یه اتفاقی افتاده ....
من الان اومدم تو اکانت اماراتم که تروفی هام هم مال اونه ساین کنم که این پیغام اومد
To sIgn in , you must accept the Term of Service/User Agreement and privacy policy again
کسی میدونه چرا از من می خواد دوباره این رو اکسپت رو انجام بدم ؟؟؟ میگم مشکلی پیش نیاد بعد از اکسپت دوباره ؟؟؟
راستی برای اکانت آمریکا و ژاپنم مشکلی به وجود نیومده ...
نه اقا حرفه مفت زده واقعا ملت چه چیزای میگنا #سلام بچه ها ... شرمنده نمی دونستم سئوالم رو کجا بپرسم ...
من تازه 3 ماه هستش که ps3 خریدم و همین دیروز هم adsl ام رو وصل کردن ... اما سئوال من اینه که وقتی می خواستم بخرم از مرده پرسیدم که این خرابیش مثل 360 نیست ؟ گفت نه اما هیچ وقت به لایو وصل نشو ... چون موقع آپدیت یه دفعه یه صفحه ی قرمز میاد و بعد ...
من از یکی از دوستام هم پرسیده بودم ... از همین مشکل می گفت ...
حالا به نظرتون اتفاقی نمیفته ؟؟؟؟ ( من کلاً همین ps3 رو دارم ... )
پس خیالم راحت باشه ؟؟؟؟؟نه اقا حرفه مفت زده واقعا ملت چه چیزای میگنا #
سلامسلام بچه ها ... شرمنده نمی دونستم سئوالم رو کجا بپرسم ...
من تازه 3 ماه هستش که ps3 خریدم و همین دیروز هم adsl ام رو وصل کردن ... اما سئوال من اینه که وقتی می خواستم بخرم از مرده پرسیدم که این خرابیش مثل 360 نیست ؟ گفت نه اما هیچ وقت به لایو وصل نشو ... چون موقع آپدیت یه دفعه یه صفحه ی قرمز میاد و بعد ...
من از یکی از دوستام هم پرسیده بودم ... از همین مشکل می گفت ...
حالا به نظرتون اتفاقی نمیفته ؟؟؟؟ ( من کلاً همین ps3 رو دارم ... )