همچین چیزی امکان پذیر نیست.چطور میشه اسم آیدی رو تعویض کرد؟(یعنی به فرض الان اسم آیدی من shepard هست میخوام بکنمش چیز دیگه...فرض)
بلهدوستان برای اکانت امارات هر نوع psn cart ریجن 2 بهش میخوره؟
اخه شنیدم برای ریجن 2،دو نوع کارت داریم یکی برای اروپا و یکی هم برای امارات
بعد اگر اشتباهی psn cart امریکا رو روی اکانت اروپا بزنیم مقدار اعتبار کارت سوخت میشه یا میتونیم دوباره روی ریجن درست ازش استفاده کنیم؟
دوستان 2 روزه برای بازی آنلاین مشکل دارم!
اول فکر میکردم ایراد از سرورهای ModNation هستش ولی وقتی با فیفا و Battelfield هم تست کردم همین مشکل رو دارم!
قبلا خیلی راحت بازی میکردم و مشکلی نبود!
ولی الان بعد از کانکت شدن به سرور بازی مثلا EA یا همین Modnation وقتی که میخوام وارد بازی بشم بعد از 1 دقیقه میندازه بیرون و میگه Connection To server Lost
پینگ و سرعتم مثل قبل هستش یعنی موقعی که مشکلی نداشتم!!
کسی میتونه کمک کنه؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27208
دقیقاً منم همین مشکل را دارم.سلام .
الان چند روزی است که در هنگام بازی online در فیفا بعد از چند دقیقه بازی (که سرعتش هم خوبه) ناگهان بازی قطع میشه . این در حالیه که من از EA بیرون نمی آیم و همچنان online هستم.
نمیدونم شرکت ADSL تغییری داده یا کلا این چند روزه اوضاع اینطوری است.
خیلی setting ها را هم جابجا کردم ولی حتی یک بازی را نتونستم به پایان برسونم.
کسی راهنمایی در این زمینه داره؟
متشکرم
ردست
کلا Fifa 10 از نظر شبکه یکم ضعیف تر شده از طرف دیگر هم اینترنت های ما کمی با با سرور های EA مشکل داره .دقیقاً منم همین مشکل را دارم.
سلام .
الان چند روزی است که در هنگام بازی online در فیفا بعد از چند دقیقه بازی (که سرعتش هم خوبه) ناگهان بازی قطع میشه . این در حالیه که من از EA بیرون نمی آیم و همچنان online هستم.
نمیدونم شرکت ADSL تغییری داده یا کلا این چند روزه اوضاع اینطوری است.
خیلی setting ها را هم جابجا کردم ولی حتی یک بازی را نتونستم به پایان برسونم.
کسی راهنمایی در این زمینه داره؟
متشکرم
ردست
دقیقاً منم همین مشکل را دارم.
مودمت چیه ؟ با برنامه هست ؟ USB هست یا اترنت ؟
ممنون ... قیمت مجله رو میگی ؟ ( البته لطفاً تو پیام خصوصی بگو که offtopic نشه. )
کافه 12 ساعت تعطیل ِگویا PSN رفته زیر بیل و کلنگ . وصل نمیشه به علت مشکل فنی .