(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برهان جان یه سوال خیلی مهم.اگر من psn امارات بخرم و یه اکانت امارات بسازم و این dlc بازی mw2 رو دانلود کنم میتونم با همین بازیم که ریجن 2 هست بازی کنم.یعنی روش کار میکنه.

آقا من همین راهو امتحان کردم و کاملآ درسته
اکانت و PSN امارات بهترین و ارزونترین است
یعنی خیالم راحت باشه.یعنی خودت امتحانش کردی؟یعنی بازیه من که ریجن 2 هست اگر از store امارات دانلود کنم dlcهاشو جواب میده؟؟؟؟؟؟
راستی واحد پول این اکانت چیه؟یعنی یورو هست یا دلار؟؟؟؟؟

البته برهان جان اینم راه خوبیه برای بازیهای ریجن 2 :
یک اکانت امارات بسازن و کارت PSN امارات را بگیرن که به دلار هست و کاملآ به ریجن 2 میخوره
اینجوری بهتره و ارزونتره
این راه را خودم امتحان کردم
خوب من این راه رو بلد نبودم و اگه تو میگی امتحان کردی و شده پس چیز بهتری هست و برای همه ارزون تر در میاد;) در ضمن این قدر پست دادی اون سوال مهم من موند تو صفحه قبلی:d

مهم
دوستانی که plus رو ماه قبل خریدن دو تا سوال داشتم ازشون یا افرادی که اطلاعاتی در مورد این سیستم دارن.

1- این بازی های mini که تاریخ انقضاش رو 1 سال دیگه زده اگه plus رو باز هم تمدید کنیم باز هم از بین میره و میسوزه؟ چون تو سایت خود sony ندیدم که اشاره ای بهش شده باشه برا همین فکر کنم میسوزه.

2- این Automatic Download که گذاشتن، من فعالش کردم و الان یک صفحه اومده و نوشته که این سیستم فعال شده و سر ساعت مشخص خاموش میشه و اگه دکمه دایره رو بزنید به صفحه اصلی هدایت میشید. حالا یک سوال داشتم برای این ماه Mafia 2 و pixel junk shooter دموهاشون قرار گرفته و الان تو این وضعیت داره دانلود میشه؟ بعد که دانلود تموم میشه کجا میره؟ از کجا میشه حجمش رو فهمید؟

مرسی

برهان جان یه سوال خیلی مهم.اگر من psn امارات بخرم و یه اکانت امارات بسازم و این dlc بازی mw2 رو دانلود کنم میتونم با همین بازیم که ریجن 2 هست بازی کنم.یعنی روش کار میکنه.

PSN Card که خریدی مال کدوم کشوره؟ باید اکانت با آدرس همون کشور رو بسازی تا redeem بشه. همینجوری الکی نیست هر کشوری خواستی بسازی.

2- این Automatic Download که گذاشتن، من فعالش کردم و الان یک صفحه اومده و نوشته که این سیستم فعال شده و سر ساعت مشخص خاموش میشه و اگه دکمه دایره رو بزنید به صفحه اصلی هدایت میشید. حالا یک سوال داشتم برای این ماه Mafia 2 و pixel junk shooter دموهاشون قرار گرفته و الان تو این وضعیت داره دانلود میشه؟ بعد که دانلود تموم میشه کجا میره؟ از کجا میشه حجمش رو فهمید؟

خوب دوستان جواب سوال بالا رو فهمیدم چون همین الان دانلودش تموم شد. البته Mafia 2 هنوز نیومده بود و فقط اسمش تو لیست هست و برای دانلود هنوز قرارش ندادن.

این سیستم باعث میشه که هر چیزی که احتیاج به دانلود داره و باید آپدیت بشه رو سیستم شما انجام بشه. به عنوان مثال من یکی از بازی هام برای آپدیت جدید اومده بود و آپدیت Home به همراه PixelJunk Shooter رو دانلود کرد و بلافاصله دستگاه هم خاموش شد.

وقتی دوباره روشنش می کنید لیست کارهایی که کرده رو به صورت کامل براتون نشون میده و حتی اگه بازی یا demo در حال دانلود بوده به صورت کامل هم نصب میشه و آماده اجرا میشه. به همین منظور هیچ مشکلی ندارید و واقعا کار عالی هست.

PSN Card که خریدی مال کدوم کشوره؟ باید اکانت با آدرس همون کشور رو بسازی تا redeem بشه. همینجوری الکی نیست هر کشوری خواستی بسازی.
مرسی از شما کیوان جان.آره کشور گذاشتم امارات.psn امارات رو خریدم.dlc رو دانلود کردم و درست شد.از برهان و persian creed هم سپاسگزارم.

دوستان کسی نمی دونه چرا هنوز دمو Mafia 2 روی Store قرار نگرفته؟ برای این ماه یکی از چیزهایی بود که زودتر در اختیار plusـیها(:d) قرار میگرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or