امیر این ارور فکر می کنم مربوط به dns باشه. قبل شماره چی می نویسه؟برای من یک اروری میده که فکر کنم باید 80020317 باشه .
از دوستان کسی این مشکل رو داره ؟
امیر این ارور فکر می کنم مربوط به dns باشه. قبل شماره چی می نویسه؟برای من یک اروری میده که فکر کنم باید 80020317 باشه .
از دوستان کسی این مشکل رو داره ؟
امیر این ارور فکر می کنم مربوط به dns باشه. قبل شماره چی می نویسه؟
این که میگه میگه فقط اتفاق افتاده. ادامه نداره؟ همیشه داشت آخه:dThis Error Has An Occured .
Internet Connection Test رو میزنم هر دو مورد درست عمل می کنن .
نه مشکلی نیستش. این جمله یعنی همین که به خاطر اون تعمیرات تو کشور و ریجن شما قابل دسترس نیست. وگرنه ما که ایران نزدیم تحریم بشیم:d نگران نباشسلام
دوستان امروز قراره که pss به دلیل تمیرات قپدر دسترس نباشه دیگه؟؟!
من روش زدم ببینم چه اروری میده
بعد نوشت this system is not available in your country
بعد ترسیدم همین اروره که باسه تعمیراته یا اینکه تحریممون کردن؟؟!!!
سلام...من میخوام Wimax بگیرم,..به نظرتون Wimax برای بازی خوبه؟...اگه خوبه ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
خوب این نکته رو هم باید در تکمیل حرف دوست خوبمون بگم که معمولا پینگ wireless و wimax زیاد هست. من خودم یک سالی داشتم و پینگش در بهترین حالت 300 بود. اگه امکانش رو داری ADSL بگیر چون من هم به اجبار این سیستم رو راه انداختم و راضی هم نبودم.
دوستان من الان هر کاری ميکنم وارد PSN نميتونم بشم ببينيد شمام اين مشکلو داريد!
صدار من هم با چند تا از دوستام توی شهرمون همین مشکل رو داریم از ساعت 9 صبح هست هرچی زور میزنم برم داخل psn همش اروردوستان من الان هر کاری ميکنم وارد PSN نميتونم بشم ببينيد شمام اين مشکلو داريد!