PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنظرم باید بازی های بهتری رو تو پلاس قرار میدادن مخصوصاً با توجه به اینکه تعطیلات آخر سال هم داره شروع میشه و بهترین زمان برای ترغیب مصرف کننده برای خرید و یا تمدید اشتراک هست.
این بازی ها خوبه ولی بیشتر بدرد اپیک گیم میخوره که بازی های رایگان قرار میده.

اینا همش تو ورژن پلاس هست رفتی بازی ای رو که داری دوباره خریدی. دقت کن موقع خرید کردن ولی خب اینکه دوتا ورژن از بازی هست بعضی هارو به اشتباه میندازه.
آخه دیگه هیچی برای خریدن نیست 😅 گفتم این عزیز رو بگیرم برای خودم داشته باشمش، ولی چرا داره دوباره دانلودش میکنه؟؟؟

• Like
Reactions: R O N I N
آخه دیگه هیچی برای خریدن نیست 😅 گفتم این عزیز رو بگیرم برای خودم داشته باشمش، ولی چرا داره دوباره دانلودش میکنه؟؟؟
حتما دیتا های این دو ورژن یه تفاوتی داره دیگه برا همین دوباره دانلود میکنه.

چه وعده ها یه عده بعد از گرون شدن شدن پلاس و همسان سازی قیمت تو ترکیه بهمون میدادن.
ما هم منتظر چه بازی هایی بودیم...😊
ولی دم اونایی که هنوز با این بازی ها شاد میشن گرم، خوش به حالشون.

View attachment 285661-831acc5703c6df6fb425d6b19cc43327.mp4

خدایی کسی از بین شما هست مثلا کنسول رو بخاطر شبیه ساز کارواش روشن کنه و دلش بخواد بازی رو پلی کنه :|
این جور بازی‌ها شبیه سیاه‌چاله است. یه طوریه که از دور جذابیت نداره و یه دایره سیاه با یه حلقه روشن پیرامونیه. اما اگر کشیده بشی داخل، دیگه نمی‌تونی دربیایی:دی. یعنی نه تنها کنسول رو به خاطر کارواش روشن می‌کنی، بلکه از کار و زندگی می‌زنی که بیای کنسول رو به خاطر کارواش روشن کنی.

دوستان عزیز من یه راهنمایی میخواستم
من از یه بنده خدایی پلاس استنشیال یک ساله گرفتم که اومد در حق بنده لطف کرد جای ظرفیت ۲ پلاس هکی به من داد منم فقط انلاین بازی میکنم بازی های پلاس زیاد برام مهم نیست حالا خواستم بدونم اگر از پلاس هکی استفاده کنم مشکلی برام پیش نمیاد و اینکه ایا بیخیال پولم و این پلاس بشم و یکی دیگه بگیرم یا از همین استفاده کنم

دوستان عزیز من یه راهنمایی میخواستم
من از یه بنده خدایی پلاس استنشیال یک ساله گرفتم که اومد در حق بنده لطف کرد جای ظرفیت ۲ پلاس هکی به من داد منم فقط انلاین بازی میکنم بازی های پلاس زیاد برام مهم نیست حالا خواستم بدونم اگر از پلاس هکی استفاده کنم مشکلی برام پیش نمیاد و اینکه ایا بیخیال پولم و این پلاس بشم و یکی دیگه بگیرم یا از همین استفاده کنم
پلاس هکی یعنی دور ریختن پول از اونجا که ماهیت پلاس انلاین بازی کردنم هست قطعا طرف متوجه هک شدنش میشه و رمز و عوض میکنه و عملا از دسترس شما خارج میشه قانونی بگیر با خیال راحت استفاده کن

قبلا یه سری دوستان میگفتن پلاس واسه کسایی که چندسال از گیم دور بودن خوبه چون بازیهای قدیمی تر AAA رو داره...
ولی به نظرم واسه اون افراد هم با این قیمت جدید مناسب نیست....چون میتونن بازیهای قدیمی تر رو ظرفیتی ۲۰۰ ۳۰۰ تومن بدن بگیرن بعد تموم هم کردن بفروشن...
من که قبل افزایش قیمت تمدید کردم ولی تموم بشه به هیچ وجه دیگه تمدید نمیکنم

این جور بازی‌ها شبیه سیاه‌چاله است. یه طوریه که از دور جذابیت نداره و یه دایره سیاه با یه حلقه روشن پیرامونیه. اما اگر کشیده بشی داخل، دیگه نمی‌تونی دربیایی:دی. یعنی نه تنها کنسول رو به خاطر کارواش روشن می‌کنی، بلکه از کار و زندگی می‌زنی که بیای کنسول رو به خاطر کارواش روشن کنی.
دانلودش میکنم حالا که اینقدر تعریف شنیدم :D

هم شما گفتی هم آریا، اگه خوشم بیاد برای سر سلامتی سونی 50 هزارتومان به ایتام کمک میکنم تا گناه های فحشی که دادم بهشون رو بشوره ببره

• Cool
  • Like
Reactions: m.a.t and MR.MARIO
اخه یه سری از دوستان هستن که انگار روزاشون 48 ساعته همه چیو بازی میکنن، واقعا غبطه میخورم بهشون، از یه سری عناوین یجوری تعریف و تمجید میکنن و لایه های مختلفشو بررسی میکنن که خود سازندش شک میکنه میگه جدا قصد ما این نبود.
اون دوستان با همه چی خوشحال میشن، بعد میگم خوب مشکل از منه که وقتم کم شده برای گیم و منتظر عناوین AAA هستم بعد میرم تو سطح اینترنت میبینم نه اکثریت مثل من هستن. خلاصه که از نظر من 3 تای این ماه، حتی لیاقت Add to Library هم ندارن.

آخرین ویرایش:
بقول دوستمون این نوع بازیا مثل ساه چاله هست.
دقیقا عین coaster planet که تا به خودم میومدم 4 ساعت نشسته بودم coaster میساختم .
البته باید فن اینجور بازیا باشی و من بشخصه علاقه خاصی به بازیای مدیریتی دارم

• Like
Reactions: m.a.t
اخه یه سری از دوستان هستن که انگار روزاشون 48 ساعته همه چیو بازی میکنن، واقعا غبطه میخورم بهشون، از یه سری عناوین یجوری تعریف و تمجید میکنن و لایه های مختلفشو بررسی میکنن که خود سازندش شک میکنه میگه جدا قصد ما این نبود.
اون دوستان با همه چی خوشحال میشن، بعد میگم خوب مشکل از منه که وقتم کم شده برای گیم و منتظر عناوین AAA هستم بعد میرم تو سطح اینترنت میبینم نه اکثریت مثل من هستن. خلاصه که از نظر من 3 تای این ماه، حتی لیاقت Add to Library هم ندارن.

خب شما اد نکن خیلی راحت. منتظر بشین واسه بازیای بعدی. نیازی نیست واسه بقیه نسخه بپیچی که چجوری زندگی میکنن و سر خوشن و مشکلی ندارن و در عوض شما خیلی سختی میکشی و داستان داری و وقت بازی پیدا نمیکنی.
من نمیفهمم این همه ننه من غریبم بازی تو اینجور مواقع چیه؟ ازین بازیا بدتر هم طرفدارای خودشونو داشتن و حتی تو استیم هم امتیازای بالای گرفتن مثل همین پاور واش. من خودم تو همین تاپیک به بازیای ۲ماه اخیر توپیدم و حتی دانلودم نکردمشون. حالا این ماه چند نفر تو این تاپیک بدشون نیمده ازین ۳تا بازی و به قول شما "خوشحال شدن"، شما چرا ناراحتی از خوشحال اینا؟ اتفاقا تو این طویله‌ای که زندگی میکنیم، به شخصه دنبال کوچکترین چیزیم که بتونم خودمو خوشحال کنم و ازین فضای شخمی دور شم. اینکه عادت کردید فقط بازی AAA با متای بالا ۹۰ بازی کنید واقعا مشکل بقیه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or