MR.MARIO
کاربر سایت
قدرت بازی PowerWash Simulator در معتاد کردن گیمر > توانایی تریاک مرغوب در این زمینه
البته من که تریاک مصرف نکردم و فقط مثال بود، ولی به طرز فجیعی اعتیادآوره این بازی! در نگاه اول ممکنه از نظر خیلیها مسخره باشه که آدم وقتش رو صرف بازیای کنه که یه آبپاش دستت میگیری و خونه و کف زمین و ماشین و... رو میشوری! یعنی واقعاً از نظرشون مفهومی نداره که آدم این همه بازی جذاب رو ول کنه و بشینه در و دیوار پاک کنه، ولی کافیه یه ذره درگیرش بشی تا دیگه نتونی ولش کنی و یه دفعه میبینی دو ساعت پشت سر هم در حال آبپاشی و شستن پنجره و سقف و دیوار خونهها هستی!
بعضی وقتها هم حس میکنی داره وقتت تلف میشه و از اونجایی که زندگی نامحدود نیست و باید یه جوری زمان رو تنظیم کرد که به کارهای بهتری نسبت به آبپاشی رسید، هی میگی الآن از بازی میام بیرون و بیشتر از این حمالی نمیکنم ولی... نمیشه! انقدر اعتیادش عجیبه که میگی حالا اون دو متر کثافت روی دیوار سمت راستی رو هم تمیز میکنم و بعدش میام بیرون. اون رو تمیز میکنی و میگی حالا اون نیمکت هم گناه داره و بذار یه حالی هم به اون بدیم و بعدش خداحافظی کنیم. ولی بعد از نیمکت میبینی یه پنجرهای داره مظلومانه بهت نگاه میکنه و میگه بیا لکههای من رو هم پاک کن و... انقدر تیکه تیکه پاک میکنی که آخرش میبینی یه ساعت پیش قرار بوده از بازی خارج بشی و هنوز نشدی!
اگه فکر میکنین همه اینا رو برای شوخی گفتم و بازی چیز خاصی نیست، یه سر به نظرات ملت توی استیم بزنین و با عبارت Overwhelmingly Positive در بخش امتیازها مواجه بشین تا حساب کار دستتون بیاد!
خلاصه که بازی روی گیمپس موجوده و به نظرم بد نیست امتحانش کنین و شاید مشتری بشین! خیلی هم به درد وضعیتی میخوره که ذهن آدم نیاز به یه چیزی برای درگیر شدن و بیرون اومدن از بدبختیها و مشکلات داره و باعث میشه یه آرامش عجیبی رو تجربه کنین و بعد از ۱۰۰٪ کردن مرحله، قشنگ به فیض برسین!
در مورد سلیقه، زدی به هدف!
اگرم انداختن بازی نکن، اینقدر مزخرفه که تا ۶ ماه نمیتونی گیم بزنی بعد از بازی کردنشاون فورسپوکن عن رو نمیخوان بندازن تو پلاس؟ کسی پول میده جا اون زباله؟
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟ پشم های ما ریخته هادوستان من به یه نکته عجیب بر خوردم، من قبلاً ghost of Tsushima رو از پلاس ادد و دانلود کرده بودم، دیروز توی تخفیفاتی که خورده بود به واسطه داشتن یه سری محتوا گفتم بخرمش، حالا الان توی کالکشن هام ۲تا شده، جالب اینجاس با اینکه نسخه پلاس رو قبلا دانلود کرده بودم و آماده بازی بود، اومده داره اونی که خریدم رو دوباره از اول دانلود میکنه، چرا واقعا ؟؟؟؟
View attachment 320087
اینا همش تو ورژن پلاس هست رفتی بازی ای رو که داری دوباره خریدی. دقت کن موقع خرید کردن ولی خب اینکه دوتا ورژن از بازی هست بعضی هارو به اشتباه میندازه.
واقعا قسمت گیم بد = تا ۶ ماه بازی نکردن درست گفتیاگرم انداختن بازی نکن، اینقدر مزخرفه که تا ۶ ماه نمیتونی گیم بزنی بعد از بازی کردنش
آخه دیگه هیچی برای خریدن نیست گفتم این عزیز رو بگیرم برای خودم داشته باشمش، ولی چرا داره دوباره دانلودش میکنه؟؟؟اینا همش تو ورژن پلاس هست رفتی بازی ای رو که داری دوباره خریدی. دقت کن موقع خرید کردن ولی خب اینکه دوتا ورژن از بازی هست بعضی هارو به اشتباه میندازه.
حتما دیتا های این دو ورژن یه تفاوتی داره دیگه برا همین دوباره دانلود میکنه.آخه دیگه هیچی برای خریدن نیست گفتم این عزیز رو بگیرم برای خودم داشته باشمش، ولی چرا داره دوباره دانلودش میکنه؟؟؟