PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه وعده ها یه عده بعد از گرون شدن شدن پلاس و همسان سازی قیمت تو ترکیه بهمون میدادن.
ما هم منتظر چه بازی هایی بودیم...😊
ولی دم اونایی که هنوز با این بازی ها شاد میشن گرم، خوش به حالشون.

View attachment 285661-831acc5703c6df6fb425d6b19cc43327.mp4

خدایی کسی از بین شما هست مثلا کنسول رو بخاطر شبیه ساز کارواش روشن کنه و دلش بخواد بازی رو پلی کنه :|
این جور بازی‌ها شبیه سیاه‌چاله است. یه طوریه که از دور جذابیت نداره و یه دایره سیاه با یه حلقه روشن پیرامونیه. اما اگر کشیده بشی داخل، دیگه نمی‌تونی دربیایی:دی. یعنی نه تنها کنسول رو به خاطر کارواش روشن می‌کنی، بلکه از کار و زندگی می‌زنی که بیای کنسول رو به خاطر کارواش روشن کنی.

دوستان عزیز من یه راهنمایی میخواستم
من از یه بنده خدایی پلاس استنشیال یک ساله گرفتم که اومد در حق بنده لطف کرد جای ظرفیت ۲ پلاس هکی به من داد منم فقط انلاین بازی میکنم بازی های پلاس زیاد برام مهم نیست حالا خواستم بدونم اگر از پلاس هکی استفاده کنم مشکلی برام پیش نمیاد و اینکه ایا بیخیال پولم و این پلاس بشم و یکی دیگه بگیرم یا از همین استفاده کنم

دوستان عزیز من یه راهنمایی میخواستم
من از یه بنده خدایی پلاس استنشیال یک ساله گرفتم که اومد در حق بنده لطف کرد جای ظرفیت ۲ پلاس هکی به من داد منم فقط انلاین بازی میکنم بازی های پلاس زیاد برام مهم نیست حالا خواستم بدونم اگر از پلاس هکی استفاده کنم مشکلی برام پیش نمیاد و اینکه ایا بیخیال پولم و این پلاس بشم و یکی دیگه بگیرم یا از همین استفاده کنم
پلاس هکی یعنی دور ریختن پول از اونجا که ماهیت پلاس انلاین بازی کردنم هست قطعا طرف متوجه هک شدنش میشه و رمز و عوض میکنه و عملا از دسترس شما خارج میشه قانونی بگیر با خیال راحت استفاده کن

قبلا یه سری دوستان میگفتن پلاس واسه کسایی که چندسال از گیم دور بودن خوبه چون بازیهای قدیمی تر AAA رو داره...
ولی به نظرم واسه اون افراد هم با این قیمت جدید مناسب نیست....چون میتونن بازیهای قدیمی تر رو ظرفیتی ۲۰۰ ۳۰۰ تومن بدن بگیرن بعد تموم هم کردن بفروشن...
من که قبل افزایش قیمت تمدید کردم ولی تموم بشه به هیچ وجه دیگه تمدید نمیکنم

این جور بازی‌ها شبیه سیاه‌چاله است. یه طوریه که از دور جذابیت نداره و یه دایره سیاه با یه حلقه روشن پیرامونیه. اما اگر کشیده بشی داخل، دیگه نمی‌تونی دربیایی:دی. یعنی نه تنها کنسول رو به خاطر کارواش روشن می‌کنی، بلکه از کار و زندگی می‌زنی که بیای کنسول رو به خاطر کارواش روشن کنی.
دانلودش میکنم حالا که اینقدر تعریف شنیدم :D

هم شما گفتی هم آریا، اگه خوشم بیاد برای سر سلامتی سونی 50 هزارتومان به ایتام کمک میکنم تا گناه های فحشی که دادم بهشون رو بشوره ببره

• Cool
  • Like
Reactions: m.a.t and MR.MARIO
اخه یه سری از دوستان هستن که انگار روزاشون 48 ساعته همه چیو بازی میکنن، واقعا غبطه میخورم بهشون، از یه سری عناوین یجوری تعریف و تمجید میکنن و لایه های مختلفشو بررسی میکنن که خود سازندش شک میکنه میگه جدا قصد ما این نبود.
اون دوستان با همه چی خوشحال میشن، بعد میگم خوب مشکل از منه که وقتم کم شده برای گیم و منتظر عناوین AAA هستم بعد میرم تو سطح اینترنت میبینم نه اکثریت مثل من هستن. خلاصه که از نظر من 3 تای این ماه، حتی لیاقت Add to Library هم ندارن.

آخرین ویرایش:
بقول دوستمون این نوع بازیا مثل ساه چاله هست.
دقیقا عین coaster planet که تا به خودم میومدم 4 ساعت نشسته بودم coaster میساختم .
البته باید فن اینجور بازیا باشی و من بشخصه علاقه خاصی به بازیای مدیریتی دارم

• Like
Reactions: m.a.t
اخه یه سری از دوستان هستن که انگار روزاشون 48 ساعته همه چیو بازی میکنن، واقعا غبطه میخورم بهشون، از یه سری عناوین یجوری تعریف و تمجید میکنن و لایه های مختلفشو بررسی میکنن که خود سازندش شک میکنه میگه جدا قصد ما این نبود.
اون دوستان با همه چی خوشحال میشن، بعد میگم خوب مشکل از منه که وقتم کم شده برای گیم و منتظر عناوین AAA هستم بعد میرم تو سطح اینترنت میبینم نه اکثریت مثل من هستن. خلاصه که از نظر من 3 تای این ماه، حتی لیاقت Add to Library هم ندارن.

خب شما اد نکن خیلی راحت. منتظر بشین واسه بازیای بعدی. نیازی نیست واسه بقیه نسخه بپیچی که چجوری زندگی میکنن و سر خوشن و مشکلی ندارن و در عوض شما خیلی سختی میکشی و داستان داری و وقت بازی پیدا نمیکنی.
من نمیفهمم این همه ننه من غریبم بازی تو اینجور مواقع چیه؟ ازین بازیا بدتر هم طرفدارای خودشونو داشتن و حتی تو استیم هم امتیازای بالای گرفتن مثل همین پاور واش. من خودم تو همین تاپیک به بازیای ۲ماه اخیر توپیدم و حتی دانلودم نکردمشون. حالا این ماه چند نفر تو این تاپیک بدشون نیمده ازین ۳تا بازی و به قول شما "خوشحال شدن"، شما چرا ناراحتی از خوشحال اینا؟ اتفاقا تو این طویله‌ای که زندگی میکنیم، به شخصه دنبال کوچکترین چیزیم که بتونم خودمو خوشحال کنم و ازین فضای شخمی دور شم. اینکه عادت کردید فقط بازی AAA با متای بالا ۹۰ بازی کنید واقعا مشکل بقیه نیست.

خب شما اد نکن خیلی راحت. منتظر بشین واسه بازیای بعدی. نیازی نیست واسه بقیه نسخه بپیچی که چجوری زندگی میکنن و سر خوشن و مشکلی ندارن و در عوض شما خیلی سختی میکشی و داستان داری و وقت بازی پیدا نمیکنی.
من نمیفهمم این همه ننه من غریبم بازی تو اینجور مواقع چیه؟ ازین بازیا بدتر هم طرفدارای خودشونو داشتن و حتی تو استیم هم امتیازای بالای گرفتن مثل همین پاور واش. من خودم تو همین تاپیک به بازیای ۲ماه اخیر توپیدم و حتی دانلودم نکردمشون. حالا این ماه چند نفر تو این تاپیک بدشون نیمده ازین ۳تا بازی و به قول شما "خوشحال شدن"، شما چرا ناراحتی از خوشحال اینا؟ اتفاقا تو این طویله‌ای که زندگی میکنیم، به شخصه دنبال کوچکترین چیزیم که بتونم خودمو خوشحال کنم و ازین فضای شخمی دور شم. اینکه عادت کردید فقط بازی AAA با متای بالا ۹۰ بازی کنید واقعا مشکل بقیه نیست.
باور کن فارسی نوشتم، فقط نظرمو گفتم بدون اینکه دندونامو نشون بدم، مگر من از خوشحالی بقیه ناراحت شدم؟ اینکه یسری آدما وقت کمتری دارن بازی کنن یعنی دارن سختی میکشن یعنی از زندگی خودشون گفتن؟ همون نظری که من مودبانه دادمو شما با ادب نداشته ات دادی، خیلی راحت گفتی کجا زندگی میکنیو ناراحت بودی 2 ماه پیش الان خوشحالیو...من مشکلی با نظراتت ندارم فقط لطفا برای بقیه نسخه نپیچ جایی که زندگی میکنی به همه تعمیم نده.

باور کن فارسی نوشتم، فقط نظرمو گفتم بدون اینکه دندونامو نشون بدم، مگر من از خوشحالی بقیه ناراحت شدم؟ اینکه یسری آدما وقت کمتری دارن بازی کنن یعنی دارن سختی میکشن یعنی از زندگی خودشون گفتن؟ همون نظری که من مودبانه دادمو شما با ادب نداشته ات دادی، خیلی راحت گفتی کجا زندگی میکنیو ناراحت بودی 2 ماه پیش الان خوشحالیو...من مشکلی با نظراتت ندارم فقط لطفا برای بقیه نسخه نپیچ جایی که زندگی میکنی به همه تعمیم نده.

کاملا مشخص بود مشکل داری با اینکه چند نفر پیگیر ۳تا بازی این ماه بودن و دارن لایه‌های مختلفش رو بررسی میکنن. پستتم همچین مودبانه نبود وقتی لایه‌های مختلفش رو بررسی کنیم. منظورت کاملا واضح بود و نیازی نیست توجیهش کنی. شما سعی کن واسه بقیه نسخه نپیچی تا واست نسخه نپیچن.

@James Sunderland
@NaViiDii
چون با هر دوی شما یه کم آشنایی دارم،میخوام آشتیتون بدم.
آقا ایمان پسر مودبیه و یه روز وقت گذاشت نشستیم پای آنلاین دارک سولز 3
با آقا نوید هم یه بحثی داشتم راجع به دیز گان.با حرارت صحبت میکنه و احساسش رو در جا و صریح میگه.ولی اهل توهین نیست .خیلی بدش میومد از بازی.بهش گفتم باید به سبک ماتریکس جا خالی بدم گلوله هات نخوره بهم. :D
من 4 تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردم.قدر همین گفتگوهایی که با هم داریم رو باید بدونیم.شرایط جامعه طوریه که سخت بشه کسی رو پیدا کرد واسه 4 کلمه حرف حساب.چه برسه گیمر هم باشه.کامیونیتی باحالی هست خلاصه.مخالفت رو هم طوری بگیم که باعث رنجیده خاطر شدن نشه.

View attachment Ashti d.mp4

@James Sunderland
@NaViiDii
چون با هر دوی شما یه کم آشنایی دارم،میخوام آشتیتون بدم.
آقا ایمان پسر مودبیه و یه روز وقت گذاشت نشستیم پای آنلاین دارک سولز 3
با آقا نوید هم یه بحثی داشتم راجع به دیز گان.با حرارت صحبت میکنه و احساسش رو در جا و صریح میگه.ولی اهل توهین نیست .خیلی بدش میومد از بازی.بهش گفتم باید به سبک ماتریکس جا خالی بدم گلوله هات نخوره بهم. :D
من 4 تا پیرهن بیشتر از شما پاره کردم.قدر همین گفتگوهایی که با هم داریم رو باید بدونیم.شرایط جامعه طوریه که سخت بشه کسی رو پیدا کرد واسه 4 کلمه حرف حساب.چه برسه گیمر هم باشه.کامیونیتی باحالی هست خلاصه.مخالفت رو هم طوری بگیم که باعث رنجیده خاطر شدن نشه.

View attachment 320144

نه بابا قهری در کار نبود که بخوایم آشتی کنیم :D
بحث پیش میاد دیگه. یه وقتایی عادی پیش میره و یه وقتایی هم آتیشی میشه. فروم همینه.
من صرفا خواستم بگم که روز من ۴۸ ساعت نیست یا بیکار و سرخوش نیستم. اینکه آدما از یه بازی که ما خوشمون نمیاد خوششون میاد، چیز عجیبی نیست و طرف مشکلی نداره. نمونه‌ی بارز این داستان رو تو تاپیک کالیستو پروتکل میشه دید. سلیقه حرف اول و آخر رو میزنه تو این صنعت.
به هر حال امیدوارم دوستمون ناراحت نشده باشه. اگرم شده که معذرت میخوام.

دوستان کسی نظری نداره؟؟؟ پشم های ما ریخته ها
منم این مشکل برام تو بازی it takes two اتفاق افتاده، الان دوتا it takes two دارم تو کنسول (هر دو هم ورژن ps5). تروفی هاش با هم حساب میشه، ولی وارد خرکدوم که میشی سیو متفاوتی دارن
البته بگم مال من یکی رجین ترکیست یکی امریکا
احتمالا پلاس شما و اون اکانتی که باهاش بازی خریدی رجین های متفاوتی دارن

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: DedSec88

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or