James Sunderland
کاربر سایت
باور کن فارسی نوشتم، فقط نظرمو گفتم بدون اینکه دندونامو نشون بدم، مگر من از خوشحالی بقیه ناراحت شدم؟ اینکه یسری آدما وقت کمتری دارن بازی کنن یعنی دارن سختی میکشن یعنی از زندگی خودشون گفتن؟ همون نظری که من مودبانه دادمو شما با ادب نداشته ات دادی، خیلی راحت گفتی کجا زندگی میکنیو ناراحت بودی 2 ماه پیش الان خوشحالیو...من مشکلی با نظراتت ندارم فقط لطفا برای بقیه نسخه نپیچ جایی که زندگی میکنی به همه تعمیم نده.خب شما اد نکن خیلی راحت. منتظر بشین واسه بازیای بعدی. نیازی نیست واسه بقیه نسخه بپیچی که چجوری زندگی میکنن و سر خوشن و مشکلی ندارن و در عوض شما خیلی سختی میکشی و داستان داری و وقت بازی پیدا نمیکنی.
من نمیفهمم این همه ننه من غریبم بازی تو اینجور مواقع چیه؟ ازین بازیا بدتر هم طرفدارای خودشونو داشتن و حتی تو استیم هم امتیازای بالای گرفتن مثل همین پاور واش. من خودم تو همین تاپیک به بازیای ۲ماه اخیر توپیدم و حتی دانلودم نکردمشون. حالا این ماه چند نفر تو این تاپیک بدشون نیمده ازین ۳تا بازی و به قول شما "خوشحال شدن"، شما چرا ناراحتی از خوشحال اینا؟ اتفاقا تو این طویلهای که زندگی میکنیم، به شخصه دنبال کوچکترین چیزیم که بتونم خودمو خوشحال کنم و ازین فضای شخمی دور شم. اینکه عادت کردید فقط بازی AAA با متای بالا ۹۰ بازی کنید واقعا مشکل بقیه نیست.