MR.MARIO
کاربر سایت
خب شما اد نکن خیلی راحت. منتظر بشین واسه بازیای بعدی. نیازی نیست واسه بقیه نسخه بپیچی که چجوری زندگی میکنن و سر خوشن و مشکلی ندارن و در عوض شما خیلی سختی میکشی و داستان داری و وقت بازی پیدا نمیکنی.
من نمیفهمم این همه ننه من غریبم بازی تو اینجور مواقع چیه؟ ازین بازیا بدتر هم طرفدارای خودشونو داشتن و حتی تو استیم هم امتیازای بالای گرفتن مثل همین پاور واش. من خودم تو همین تاپیک به بازیای ۲ماه اخیر توپیدم و حتی دانلودم نکردمشون. حالا این ماه چند نفر تو این تاپیک بدشون نیمده ازین ۳تا بازی و به قول شما "خوشحال شدن"، شما چرا ناراحتی از خوشحال اینا؟ اتفاقا تو این طویلهای که زندگی میکنیم، به شخصه دنبال کوچکترین چیزیم که بتونم خودمو خوشحال کنم و ازین فضای شخمی دور شم. اینکه عادت کردید فقط بازی AAA با متای بالا ۹۰ بازی کنید واقعا مشکل بقیه نیست.
موافقم گیم ها کاملا سلیقه ای و نسبی هستن تو سبک ولی در مورد گیم پلی بازیا عموما یه اجماعی وجود داره در مورد بد بودنش یا خوب بودنش چون مکانیکی هست و نه صرفا حسینه بابا قهری در کار نبود که بخوایم آشتی کنیم
بحث پیش میاد دیگه. یه وقتایی عادی پیش میره و یه وقتایی هم آتیشی میشه. فروم همینه.
من صرفا خواستم بگم که روز من ۴۸ ساعت نیست یا بیکار و سرخوش نیستم. اینکه آدما از یه بازی که ما خوشمون نمیاد خوششون میاد، چیز عجیبی نیست و طرف مشکلی نداره. نمونهی بارز این داستان رو تو تاپیک کالیستو پروتکل میشه دید. سلیقه حرف اول و آخر رو میزنه تو این صنعت.
به هر حال امیدوارم دوستمون ناراحت نشده باشه. اگرم شده که معذرت میخوام.