PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب شما اد نکن خیلی راحت. منتظر بشین واسه بازیای بعدی. نیازی نیست واسه بقیه نسخه بپیچی که چجوری زندگی میکنن و سر خوشن و مشکلی ندارن و در عوض شما خیلی سختی میکشی و داستان داری و وقت بازی پیدا نمیکنی.
من نمیفهمم این همه ننه من غریبم بازی تو اینجور مواقع چیه؟ ازین بازیا بدتر هم طرفدارای خودشونو داشتن و حتی تو استیم هم امتیازای بالای گرفتن مثل همین پاور واش. من خودم تو همین تاپیک به بازیای ۲ماه اخیر توپیدم و حتی دانلودم نکردمشون. حالا این ماه چند نفر تو این تاپیک بدشون نیمده ازین ۳تا بازی و به قول شما "خوشحال شدن"، شما چرا ناراحتی از خوشحال اینا؟ اتفاقا تو این طویله‌ای که زندگی میکنیم، به شخصه دنبال کوچکترین چیزیم که بتونم خودمو خوشحال کنم و ازین فضای شخمی دور شم. اینکه عادت کردید فقط بازی AAA با متای بالا ۹۰ بازی کنید واقعا مشکل بقیه نیست.
نه بابا قهری در کار نبود که بخوایم آشتی کنیم :D
بحث پیش میاد دیگه. یه وقتایی عادی پیش میره و یه وقتایی هم آتیشی میشه. فروم همینه.
من صرفا خواستم بگم که روز من ۴۸ ساعت نیست یا بیکار و سرخوش نیستم. اینکه آدما از یه بازی که ما خوشمون نمیاد خوششون میاد، چیز عجیبی نیست و طرف مشکلی نداره. نمونه‌ی بارز این داستان رو تو تاپیک کالیستو پروتکل میشه دید. سلیقه حرف اول و آخر رو میزنه تو این صنعت.
به هر حال امیدوارم دوستمون ناراحت نشده باشه. اگرم شده که معذرت میخوام.
موافقم گیم ها کاملا سلیقه ای و نسبی هستن تو سبک ولی در مورد گیم پلی بازیا عموما یه اجماعی وجود داره در مورد بد بودنش یا خوب بودنش چون مکانیکی هست و نه صرفا حسی

حالا این چند ماه واقعا تعریفی نداره و طبیعتا میتونست بهتر باشه، اما به شخصه در مجموع بیشتر دوست دارم پلاس (اسنشال مخصوصا) رو بازی های کمتر شناخته شده مانور بده، اون وسطا اما اره یه چهار تا بازی با ابعاد بزرگ هم باید داشته باشه، که قطعا داره، قبلا هم بوده نسل قبل که چند ماه گند میزد، بعد یهو جبران میکرد، شاید بسته به قرارداد ها و داستان های خاص خودش باشه، نمیدونم...

اما در مجموع بر اساس سابقه، میشه نتیجه گرفت از این به بعد احتمالا بازی های اکسترا، به مرور در ماه های بعد برای اسنشال هم بیاد، پس اگه در اینده تکرار شد، نباید تعجب کرد،، و در ادامه وقتی نسخه اول یک بازی چند گانه یا تریلوژی، رو سرویس اومد، احتمالا نسخه های بعدیشم در ماه های اینده میاد (مافیا 1-2 برای مثال، که هم از اکسترا اومدن رو اسنشال، هم نسخه 1 و 2 در فاصله چند ماهه اومدن، و در ادامه میشه نتیجه گرفت مافیا 3 هم در راهه، اگه نسل قبل نیومده باشه، یادم نیست)

یه جورایی پلاس میخواد ارشیو رو تکمیل کنه، از اون ورم انصافا اکسترا به اندازه کافی همین الان بازی کوچیک و بزرگ درست حسابی داره، فقطم که پلاس نیست، این همه بازی در طول سال منتشر میشه اونارم حساب کنید که حتما همه کم و بیش میریم سمتشون (مثلا سالی مثل امسال) در نهایت به نظرم خدایی جایی برای ایراد گیری در حد بنز باقی نمیمونه :D

در نهایت با توجه به ماهیت پلاس، به نظرم بهتره دید بلند مدت و "مکمل" نسبت بهش داشته باشیم تا یکی دو ماه باعث نشه تو ذوقمون بخوره، مثلا در بازه های سالانه حساب کنید هم اکسترا و هم اسنشال، به اندازه کافی بازی خفن به ارشیو اضافه میکنند، والا برای خیلیا همین ها هم کاملا کافیه و "مکمل" نیست لزوما، اصل کاریه...

*48 ساعت که خوبه، من اگه روزی 72 ساعت هم داشتم، باز نمیرسیدم همه بازی های مورد علاقه ام رو بزنم :D مخصوصا که شاهکار هارو معمولا هیچ وقت بیخیال نمیشم و سال ها ( +10 15 سال حتی و بیشتر) تو پلی لیستم میمونند... و زیاد پیش میاد که بازی های خفن و سلیقه ام رو تکرار کنم...

حالا این چند ماه واقعا تعریفی نداره و طبیعتا میتونست بهتر باشه، اما به شخصه در مجموع بیشتر دوست دارم پلاس (اسنشال مخصوصا) رو بازی های کمتر شناخته شده مانور بده، اون وسطا اما اره یه چهار تا بازی با ابعاد بزرگ هم باید داشته باشه، که قطعا داره، قبلا هم بوده نسل قبل که چند ماه گند میزد، بعد یهو جبران میکرد، شاید بسته به قرارداد ها و داستان های خاص خودش باشه، نمیدونم...

اما در مجموع بر اساس سابقه، میشه نتیجه گرفت از این به بعد احتمالا بازی های اکسترا، به مرور در ماه های بعد برای اسنشال هم بیاد، پس اگه در اینده تکرار شد، نباید تعجب کرد،، و در ادامه وقتی نسخه اول یک بازی چند گانه یا تریلوژی، رو سرویس اومد، احتمالا نسخه های بعدیشم در ماه های اینده میاد (مافیا 1-2 برای مثال، که هم از اکسترا اومدن رو اسنشال، هم نسخه 1 و 2 در فاصله چند ماهه اومدن، و در ادامه میشه نتیجه گرفت مافیا 3 هم در راهه، اگه نسل قبل نیومده باشه، یادم نیست)

یه جورایی پلاس میخواد ارشیو رو تکمیل کنه، از اون ورم انصافا اکسترا به اندازه کافی همین الان بازی کوچیک و بزرگ درست حسابی داره، فقطم که پلاس نیست، این همه بازی در طول سال منتشر میشه اونارم حساب کنید که حتما همه کم و بیش میریم سمتشون (مثلا سالی مثل امسال) در نهایت به نظرم خدایی جایی برای ایراد گیری در حد بنز باقی نمیمونه :D

در نهایت با توجه به ماهیت پلاس، به نظرم بهتره دید بلند مدت و "مکمل" نسبت بهش داشته باشیم تا یکی دو ماه باعث نشه تو ذوقمون بخوره، مثلا در بازه های سالانه حساب کنید هم اکسترا و هم اسنشال، به اندازه کافی بازی خفن به ارشیو اضافه میکنند، والا برای خیلیا همین ها هم کاملا کافیه و "مکمل" نیست لزوما، اصل کاریه...

*48 ساعت که خوبه، من اگه روزی 72 ساعت هم داشتم، باز نمیرسیدم همه بازی های مورد علاقه ام رو بزنم :D مخصوصا که شاهکار هارو معمولا هیچ وقت بیخیال نمیشم و سال ها ( +10 15 سال حتی و بیشتر) تو پلی لیستم میمونند... و زیاد پیش میاد که بازی های خفن و سلیقه ام رو تکرار کنم...
دوست عزیز ماله نکش عملکرد پلاس این چندماه فاجعه بوده مخصوصا که افزایش قیمت داشت و مدیرانش وعده بهتر شدن کیفیت هم دادن که ماشالا با کله رفت ته چاه
دید بلند مدت مگه بورسه 🤣شما پول داری میدی برای اشتراک ۱ساله هرچی بازی بهتر بیاد به نفع شماست اگه اشغال بریزه به نفع سونیه
خدایش این تحلیلاتونو بزارید تو اسپولر

بی نا...وس دقیقا بعد بلک فرآیدی حرکت ناجوانمردانه ای زد.اگه ورود ماکروفنا به این تاپیک ممنوع بود چندتا فوحش آبدار نثار سونی میکردم :)
آقا یه سرویس پلاس خشک و خالی بدون بازی ماهانه،با نصف قیمت بزاره برا منی که نمیخام یکی دیگه برام بازی مجانی به انتخاب خودش بده

منم این مشکل برام تو بازی it takes two اتفاق افتاده، الان دوتا it takes two دارم تو کنسول (هر دو هم ورژن ps5). تروفی هاش با هم حساب میشه، ولی وارد خرکدوم که میشی سیو متفاوتی دارن
البته بگم مال من یکی رجین ترکیست یکی امریکا
احتمالا پلاس شما و اون اکانتی که باهاش بازی خریدی رجین های متفاوتی دارن

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
بعد از دانلود و نصب شدنه نسخه خریداری شده، رفتم توی your collection اونی که کنارش علامت پلاس داشت رو دلیت کردم، کامل حذف شد.

واقعا خجالت اوره نسبت به پارسال سرویس پلاس خیلی افت کرده عجیبه که افزایش قیمت هم داشته با این بازی های افتضاح منکه کلا بیخیال بازی های پلاس شدم فقط برای انلاین بازی کردن باید روش حساب باز کرد همین و بس

یکی از سایتها زده بود برای اکسترا در ماه دسامبر میخوان رکنارک بدن درسته ؟
بد نیست اگه بیاد همه این چند ماه رو بشوره ببره

انسان به امید زندس به هر حال. شاید اونجا جبران کردن :D
ولی ازونجایی که فوربیدن وست هم خیلی زود وارد اکسترا شد، بعید نیست رگناروک رو هم ببینیم به همین زودی. به هر حال امیدوارم این ۳ماه اخیر رو توی اکسترای دسامبر جبران کنن. این تکن ۳ و هرکول و پپسی‌من هم واسه پرمیوم بدن :D

• Like
Reactions: ehsan M

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or