PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قبل از حذف از پلاس چی اگه افلاین بشه
این رو نمیدونم تجربه ای که داشتم وقتی پلاسم میخواست تموم شه یه روز قبلش آفلاین شده بودم داشتم بازی می‌کردم پیام اومد 15 دقیقه دیگه پلاست تموم میشه بعدش از بازی میاد بیرون

قبلا زمان ps now تا جایی که یادمه میشد. آفلاین میشدی میتونستی یکی دو هفته بزنی. من وسطهای Yakuza 7 ام. بعیده برسم تا 19 تمومش کنم. میخام آفلاین بشم تمومش کنم.

من چند روز پیش Superliminal رو پلات کردم الانم دارم Humanity رو بازی میکنم، حقیقتا جفتشون جز یونیک ترین و جالب ترین بازی هایی بوده که این چند وقت بازی کردم. :D

درسته که بازی های AAA هم باید تو سرویس باشه اما من شدیداً از وجود ایندی های با کیفیت رو پلاس استقبال میکنم چون شاید تو حالت عادی آدم سراغشون نره یا حتی اسمشون رو هم نشنوه!

من چند روز پیش Superliminal رو پلات کردم الانم دارم Humanity رو بازی میکنم، حقیقتا جفتشون جز یونیک ترین و جالب ترین بازی هایی بوده که این چند وقت بازی کردم. :D

درسته که بازی های AAA هم باید تو سرویس باشه اما من شدیداً از وجود ایندی های با کیفیت رو پلاس استقبال میکنم چون شاید تو حالت عادی آدم سراغشون نره یا حتی اسمشون رو هم نشنوه!
Humanity نیاز به vr نداره؟

IMG_20231208_203818_955.jpg

۴۰ ۵۰ روزی وقت دارید برای اینا
It takes two که نیازی به تعریف نداره. یه کواپ جذاب و خوش ساخت.
Omno رو از دست ندید. یه ایندی جمعو جور و قشنگ. ۴ ۵ ساعتی ریلکس کنید و لذت ببرید.
DMC5 که تکلیفش مشخصه. اگه بازی نکردید، از دستش ندید.
بک۴بلاد خیلی خیلی خووبه. با آپدیتا بازی رو خیلی بهتر کردن و به شخصه خیلی لذت بردم. در حدی که سیزن‌پسش رو توی آف خریدم. کواپ بازی کردنش داستان داره اما خود هوش مصنوعی همراهاتون خووبه و مشکلی نداره. تازه تیرشونم بینهایته و هر چی پیدا کنید مال خودتونه!
Snow Runner هم که اگه سبکش رو دوس داشته باشید سرگرم کنندس.
اون سمت راست پایین اسمش رو یادم رفته ولی یه بازی ۲۰۰ مگی هستش که جالبه. ازین HnS قدیمی و فسیلیه :D
اسنو رانر و جت و یکی ۲تا بازی دیگه خیلی زود دارن حذف میشن! میترسم بخوان طی ۲ ۳ماه آینده اینارو اسنشال کنن :D

یه سری عکس جالبم بذارم واستون صفا کنید :D
بازیای اسنشال طی ۴ سال اخیر

IMG_20231208_203905_796.jpg

IMG_20231208_203905_684.jpg

IMG_20231208_203906_009.jpg

IMG_20231208_203905_960.jpg

View attachment 321519

Omno رو از دست ندید. یه ایندی جمعو جور و قشنگ. ۴ ۵ ساعتی ریلکس کنید و لذت ببرید.
بک۴بلاد خیلی خیلی خووبه. با آپدیتا بازی رو خیلی بهتر کردن و به شخصه خیلی لذت بردم. در حدی که سیزن‌پسش رو توی آف خریدم. کواپ بازی کردنش داستان داره اما خود هوش مصنوعی همراهاتون خووبه و مشکلی نداره. تازه تیرشونم بینهایته و هر چی پیدا کنید مال خودتونه!
اون سمت راست پایین اسمش رو یادم رفته ولی یه بازی ۲۰۰ مگی هستش که جالبه. ازین HnS قدیمی و فسیلیه :D
اسنو رانر و جت و یکی ۲تا بازی دیگه خیلی زود دارن حذف میشن! میترسم بخوان طی ۲ ۳ماه آینده اینارو اسنشال کنن :D

View attachment 321520

View attachment 321521

View attachment 321523

View attachment 321522
یکم خروج بازی ها سریع نیست؟ It takes two مگه همین چند وقت پیش نیومده بود؟ :| من دقت کردم این چند ماه اخیر بازی هایی که خارج شدن جذاب تر از اونایی بودن که وارد شدن!

View attachment 321519

View attachment 321520

View attachment 321521

View attachment 321523

View attachment 321522
تا 2022 بد نبودا
ولی از روزی که گرون شد متاسفانه خیلی ضعیف عمل کرده البته هر ماه من این قول رو به خودم میدم که بابا گرون کردن حتما میخوان بترکونن و این آرامش قبل طوفانه ولی هر ماه سر ماه هواشناسی میگه هوا خشک و گرمه نه خبری از بارون هست نه طوفان :D

از dmc ها حداقل یکیش رو میزاشت بمونه.
یعنی الان 4 تا بازی خوب دارن خارج میشن .
پس حداقل 4 تا بازی خوب باید بیارن و من انتظار gow دارم (که البته بخاطر dlc که دارن میدن بعید میدونم)
اما forspoken یا hogwarts یا p یا elden ring
البته dying light 2 هم فروش خاصی نکرد انتظار اونم هست.
خلاصه که به این آخر سالی میخوام امیدوار بشم .

اقایان
چنتا بازی کوواپ خوب که الان رو اکسترا هست معرفی میکنید؟ میخوام با همسرم بریم
Overcooked all you can eat میخواستم برم که گویا حذف شده
بلاشک اولینش it takes two که خیلی حال میده البته قراره از سرویس برداشته بشه .
لاکپشت نینجا هم حال میده دو نفره کواپ تازه 6 نفره هم میشه اگه هم دستشو داشته باشی هم نفرشو :D

اقایان
چنتا بازی کوواپ خوب که الان رو اکسترا هست معرفی میکنید؟ میخوام با همسرم بریم
Overcooked all you can eat میخواستم برم که گویا حذف شده
من تو بازی هایی که باهاش بازی کردم It Takes Two بیشتر بهمون چسبید . لاکپشت های نینجا هم خوب بود .
Overcook رو بعد از 10 دقیقه پاک کردیم . Sackboy هم دان کردیم یکم رفتیم ولی چون هیجانی نداره دراپ کردیم .
Rayman legends هم اگه نرفتید خوبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or