این رو نمیدونم تجربه ای که داشتم وقتی پلاسم میخواست تموم شه یه روز قبلش آفلاین شده بودم داشتم بازی میکردم پیام اومد 15 دقیقه دیگه پلاست تموم میشه بعدش از بازی میاد بیرونقبل از حذف از پلاس چی اگه افلاین بشه
Humanity نیاز به vr نداره؟من چند روز پیش Superliminal رو پلات کردم الانم دارم Humanity رو بازی میکنم، حقیقتا جفتشون جز یونیک ترین و جالب ترین بازی هایی بوده که این چند وقت بازی کردم.
درسته که بازی های AAA هم باید تو سرویس باشه اما من شدیداً از وجود ایندی های با کیفیت رو پلاس استقبال میکنم چون شاید تو حالت عادی آدم سراغشون نره یا حتی اسمشون رو هم نشنوه!
نه، بدون VR هم میشه بازی کرد.Humanity نیاز به vr نداره؟
یکم خروج بازی ها سریع نیست؟ It takes two مگه همین چند وقت پیش نیومده بود؟ من دقت کردم این چند ماه اخیر بازی هایی که خارج شدن جذاب تر از اونایی بودن که وارد شدن!View attachment 321519
۴۰ ۵۰ روزی وقت دارید برای اینا
It takes two که نیازی به تعریف نداره. یه کواپ جذاب و خوش ساخت.
Omno رو از دست ندید. یه ایندی جمعو جور و قشنگ. ۴ ۵ ساعتی ریلکس کنید و لذت ببرید.
DMC5 که تکلیفش مشخصه. اگه بازی نکردید، از دستش ندید.
بک۴بلاد خیلی خیلی خووبه. با آپدیتا بازی رو خیلی بهتر کردن و به شخصه خیلی لذت بردم. در حدی که سیزنپسش رو توی آف خریدم. کواپ بازی کردنش داستان داره اما خود هوش مصنوعی همراهاتون خووبه و مشکلی نداره. تازه تیرشونم بینهایته و هر چی پیدا کنید مال خودتونه!
Snow Runner هم که اگه سبکش رو دوس داشته باشید سرگرم کنندس.
اون سمت راست پایین اسمش رو یادم رفته ولی یه بازی ۲۰۰ مگی هستش که جالبه. ازین HnS قدیمی و فسیلیه
اسنو رانر و جت و یکی ۲تا بازی دیگه خیلی زود دارن حذف میشن! میترسم بخوان طی ۲ ۳ماه آینده اینارو اسنشال کنن
یه سری عکس جالبم بذارم واستون صفا کنید
بازیای اسنشال طی ۴ سال اخیر
View attachment 321520
View attachment 321521
View attachment 321523
View attachment 321522
تا 2022 بد نبوداView attachment 321519
۴۰ ۵۰ روزی وقت دارید برای اینا
It takes two که نیازی به تعریف نداره. یه کواپ جذاب و خوش ساخت.
Omno رو از دست ندید. یه ایندی جمعو جور و قشنگ. ۴ ۵ ساعتی ریلکس کنید و لذت ببرید.
DMC5 که تکلیفش مشخصه. اگه بازی نکردید، از دستش ندید.
بک۴بلاد خیلی خیلی خووبه. با آپدیتا بازی رو خیلی بهتر کردن و به شخصه خیلی لذت بردم. در حدی که سیزنپسش رو توی آف خریدم. کواپ بازی کردنش داستان داره اما خود هوش مصنوعی همراهاتون خووبه و مشکلی نداره. تازه تیرشونم بینهایته و هر چی پیدا کنید مال خودتونه!
Snow Runner هم که اگه سبکش رو دوس داشته باشید سرگرم کنندس.
اون سمت راست پایین اسمش رو یادم رفته ولی یه بازی ۲۰۰ مگی هستش که جالبه. ازین HnS قدیمی و فسیلیه
اسنو رانر و جت و یکی ۲تا بازی دیگه خیلی زود دارن حذف میشن! میترسم بخوان طی ۲ ۳ماه آینده اینارو اسنشال کنن
یه سری عکس جالبم بذارم واستون صفا کنید
بازیای اسنشال طی ۴ سال اخیر
View attachment 321520
View attachment 321521
View attachment 321523
View attachment 321522
هنوز معلوم نیست چه بازیایی تو ماه دسامبر اضافه میشن به اکسترا؟؟
بلاشک اولینش it takes two که خیلی حال میده البته قراره از سرویس برداشته بشه .اقایان
چنتا بازی کوواپ خوب که الان رو اکسترا هست معرفی میکنید؟ میخوام با همسرم بریم
Overcooked all you can eat میخواستم برم که گویا حذف شده
من تو بازی هایی که باهاش بازی کردم It Takes Two بیشتر بهمون چسبید . لاکپشت های نینجا هم خوب بود .اقایان
چنتا بازی کوواپ خوب که الان رو اکسترا هست معرفی میکنید؟ میخوام با همسرم بریم
Overcooked all you can eat میخواستم برم که گویا حذف شده