چقدر خوب که ایشون هم اضافه شد
بعد از بازی Toy Stoy 2: Buzz Lightyear to the Rescue که اقتباسی مستقیم از توی استوری 2 بود و هم برای توی استوری بودن، هم کلا برای اینکه پلتفرمر به شدت خفنی بود (استودیو و سازنده های خفنی داره)، بسیار پرطرفدار هم بود و خیلیا مثل من عاشقش بودن و هستن، (هیچ وقت از پلی لیستم خارج نشد، کلا هم یک حالت کلون کرش بندیکوت وارپد داره)
بعد از توی استوری 2، این بازی تا حدی کمبود یک نسخه دیگه از توی استوری (بازی) رو جبران میکرد، در واقع ایشونم اقتباسه اما از یک سری انیمیشن اسپین اف در دنیای توی استوری یعنی Buzz Lightyear of Star Command ساخته شده که خودش ادامه ای بر فیلم انیمیشن اسپین اف در دنیای توی استوری یعنی Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins هست،
ایشونم همون موقع ها رو پی اس وان ترکونده بودم، اما مثل توی استوری 2 بعد ها زیا دسمتش نرفتم، و خیلی خوشحالم که به پلتفرم های جدید هم اورده شد... خلاصه، یک شوتر باحال و ارکید و شاد پی اس وانی و نوستالژیک
چقدر خوبه که کم کم اینا به استور ها اضافه میشه و یه طورایی احیا میشن، من حقیقتا به شدت طرفدار احیای تک تک و تمام بازی های قدیمی هستم، چه اشکالی داره همه بازی ها از قدیمی ترین نسل ها، همیشه زنده و قابل دسترس باقی بمونند؟ حداقل در همین حد پی اس وان کلاسیک ها بهبود پیدا کنند و احیا شند؟ حداقل اون هایی که پرطرفدار بودن و هنوزم مخاطب دارن، کلا "زنده" موندن بازی ها به شدت به نظرم اتفاق خوبیه، جدا از این، این بازی ها قدیمی، یک حس خیلی خفنی دارن، انگار داری تو یک محیط باستانی یا حتی کلاسیک قرن بیستمی کاوش میکنی
مثل فیلم و موسیقی کلاسیک...
انصافا چقدر بازی خفن از اون دوره ها هست که تو استور ها و پلتفرم های نسل جدید حضور ندارن و راهی جز امولاتور براشون نیست؟ حالا حتما کلی بحث لایسنس و این جور چیزا هم مطرحه و داستان میشه، اما کلا، از لجندری های خیلی خفن و معروف تا کمتر شناخته شده ها؟ از درایور 1 2 و هری پاتر ها تا وی ای پی و مدال اف هانر ها، تا بازی های سگا جنسیس.. (نینتندو که عمرا اجازه بده بازی های قدیمی حتی، مولتی شن
) اگر موجود شن دقیقا جای کی یا چی تنگ میشه؟
جز اینکه ارشیو و لایبرری تکمیل میشه؟ به امید این که روز به روز بیشتر شن،
از اون ور هم GTA V عالیه، نسخه نسل 9 باید باشه دیگه؟ البته یادمه اوایل انتشارش تحت شرایطی برای PS5 دارها فری شده بود و خیلیا گرفتن، ولی خلاصه، ماه خوبیه، Metal HellSinger هم عالیه و از اوناست که دنبالش بودم.. (البته من که الان فعلا این ورم، پلاس و دسترسی ندارم، اما شماها بزنید حال کنید
)