PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ایندی های خوبی داره این ماه

Moonscars سولزونیاست استایل و تم دارکش عالیه

Metal: Hellsinger شوتر ریتمیک با آهنگای متال

Prodeus هم بومر شوتر برای طرفدارای دووم با آهنگ های بنگر

Stranger هم که تیم نینجاس خوبه

و آندرریتدترین گیم دنیا اتومبیل‌دزدی بزرگ وی :D

من با دختر 8 سالم بازی رو دو بار تموم کردیم، حتی تروفیهاش رو گرفتیم و پلات کردیم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
منم با خواهر زاده ی 6 سالم تمومش کردم,البته دهنم سرویس شد :D
چند تا بازی این شکلی کواپ که بشه با بچه ها هم بازی کرد معرفی کنی ممنونم میشم
کواپم نبود عیبی نداره فقط بتونن با این سن بازی کنن
سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
یکی بود خیلی بد بود. من فکر میکردم همین ۱۱ باشه :D اون ۹ بود یا ۱۰؟ فاجعه عجیبی بود.
نوید شاید Mighty No 9 رو منظورته؟ :Dبرای استودیوی کیجی اینافونه (از اصل کاری‌های Mega Man) بود و قرار بود جانشین معنوی خفنی برای Mega Man بشه، ولی بدجوری منهدم شد رفت! :D

Buzz_Lightyear_of_Star_Command_UK_PS1_Cover.jpeg

چقدر خوب که ایشون هم اضافه شد :D

بعد از بازی Toy Stoy 2: Buzz Lightyear to the Rescue که اقتباسی مستقیم از توی استوری 2 بود و هم برای توی استوری بودن، هم کلا برای اینکه پلتفرمر به شدت خفنی بود (استودیو و سازنده های خفنی داره)، بسیار پرطرفدار هم بود و خیلیا مثل من عاشقش بودن و هستن، (هیچ وقت از پلی لیستم خارج نشد، کلا هم یک حالت کلون کرش بندیکوت وارپد داره)

بعد از توی استوری 2، این بازی تا حدی کمبود یک نسخه دیگه از توی استوری (بازی) رو جبران میکرد، در واقع ایشونم اقتباسه اما از یک سری انیمیشن اسپین اف در دنیای توی استوری یعنی Buzz Lightyear of Star Command ساخته شده که خودش ادامه ای بر فیلم انیمیشن اسپین اف در دنیای توی استوری یعنی Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins هست،

ایشونم همون موقع ها رو پی اس وان ترکونده بودم، اما مثل توی استوری 2 بعد ها زیا دسمتش نرفتم، و خیلی خوشحالم که به پلتفرم های جدید هم اورده شد... خلاصه، یک شوتر باحال و ارکید و شاد پی اس وانی و نوستالژیک :D چقدر خوبه که کم کم اینا به استور ها اضافه میشه و یه طورایی احیا میشن، من حقیقتا به شدت طرفدار احیای تک تک و تمام بازی های قدیمی هستم، چه اشکالی داره همه بازی ها از قدیمی ترین نسل ها، همیشه زنده و قابل دسترس باقی بمونند؟ حداقل در همین حد پی اس وان کلاسیک ها بهبود پیدا کنند و احیا شند؟ حداقل اون هایی که پرطرفدار بودن و هنوزم مخاطب دارن، کلا "زنده" موندن بازی ها به شدت به نظرم اتفاق خوبیه، جدا از این، این بازی ها قدیمی، یک حس خیلی خفنی دارن، انگار داری تو یک محیط باستانی یا حتی کلاسیک قرن بیستمی کاوش میکنی :D مثل فیلم و موسیقی کلاسیک...

انصافا چقدر بازی خفن از اون دوره ها هست که تو استور ها و پلتفرم های نسل جدید حضور ندارن و راهی جز امولاتور براشون نیست؟ حالا حتما کلی بحث لایسنس و این جور چیزا هم مطرحه و داستان میشه، اما کلا، از لجندری های خیلی خفن و معروف تا کمتر شناخته شده ها؟ از درایور 1 2 و هری پاتر ها تا وی ای پی و مدال اف هانر ها، تا بازی های سگا جنسیس.. (نینتندو که عمرا اجازه بده بازی های قدیمی حتی، مولتی شن :D) اگر موجود شن دقیقا جای کی یا چی تنگ میشه؟:D جز اینکه ارشیو و لایبرری تکمیل میشه؟ به امید این که روز به روز بیشتر شن،

از اون ور هم GTA V عالیه، نسخه نسل 9 باید باشه دیگه؟ البته یادمه اوایل انتشارش تحت شرایطی برای PS5 دارها فری شده بود و خیلیا گرفتن، ولی خلاصه، ماه خوبیه، Metal HellSinger هم عالیه و از اوناست که دنبالش بودم.. (البته من که الان فعلا این ورم، پلاس و دسترسی ندارم، اما شماها بزنید حال کنید :D)

آخرین ویرایش:
از دو سه ماه اخیر بهتره چنتا ایندی خوب که تو ویش لیستم بود میاد مثل moonscars grime tinykin

فاینال اورجینم قبلا بازی کرده بودم خیلی حال داد نگاه به متاش نندازید تیم نینجا بازی بد نمیسازه.
Salt and sacrifice هم بازی کردم به قشنگی sanctuary نسخه اول نیست ولی ارزش تست کردن داره
این اوریجینز درجه سختیش چطوریه ؟ یادمه قبلا دمو رو که بازی کردم در حد سولز بورن سخت بود
این sanctuary واقعا شاهکار بود فقط به خاطر یه تروفی نتونستم بازی رو پلات کنم
در کل این ماه بهشت ایندی باز هاست من که واقعا راضیم

این اوریجینز درجه سختیش چطوریه ؟ یادمه قبلا دمو رو که بازی کردم در حد سولز بورن سخت بود

اوریجین که درجه سختی داره میتونی انتخاب کنی با هر کدوم راحت بودی بازی کنی.

• Like
Reactions: ezio252
بسیار اسونه اگه بیلد درست ببندی و خوب لوت کنی البته همونجور که نوید گفت درجه سختی داره ولی اگه ذهنم یاری کنه برای پلات کردن باید کل بازی یا یه سری مراحلو روی اخرین درجه سختی میرفتی که اونم کاری نداشت یادم نمیاد برلی پلات کردنش سختی زیادی کشیده باشم

بسیار اسونه اگه بیلد درست ببندی و خوب لوت کنی البته همونجور که نوید گفت درجه سختی داره ولی اگه ذهنم یاری کنه برای پلات کردن باید کل بازی یا یه سری مراحلو روی اخرین درجه سختی میرفتی که اونم کاری نداشت یادم نمیاد برلی پلات کردنش سختی زیادی کشیده باشم
درجه سختی داره
ولی برا پلات کردن فقط یکی از مراحل رو باید با اخرین درجه سختی تموم کرد
البته چند تا تروفی وقت گیر داره که باید فارم زیاد کنین
بازی خیلی خوبیه از لحاظ گیمپلی ( استاد تیم نینجا ساخته) ، اون موقع که من بازیش کردم تنها مشکل اساسی بازی گرافیکش بود

درجه سختی داره
ولی برا پلات کردن فقط یکی از مراحل رو باید با اخرین درجه سختی تموم کرد
البته چند تا تروفی وقت گیر داره که باید فارم زیاد کنین
بازی خیلی خوبیه از لحاظ گیمپلی ( استاد تیم نینجا ساخته) ، اون موقع که من بازیش کردم تنها مشکل اساسی بازی گرافیکش بود

تو نسخه نهایی مشکل نورپردازی و رنگاشو درست کردن؟ من توی دومین دمویی که دادن، یه محیط جنگلی داشت عملا چشمام درد گرفت از بس شُخمی بود مجبور شدم ول کنم بازی رو :D یعنی تو این بازی دیگه زیادی تمرکز رو گذاشتن روی گیم‌پلی و باقی چیزارو کلا بیخیال شدن. امیدوارم ورژن نهایی بهتر شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or