آقایون SIFU ارزش داره بگیرمش؟بازی فانی هست؟
اشتراک پرمیوم اسفند تموم میشه من دیگه پلاس رو تمدید نمیکنم با این قیمتها ارزش نداره البته شاید اسنشنال بگیرم . بدم نمیاد این آخره کار با یه بازی خفن ازش خدافظی کنم .انسان به امید زندس به هر حال. شاید اونجا جبران کردن
ولی ازونجایی که فوربیدن وست هم خیلی زود وارد اکسترا شد، بعید نیست رگناروک رو هم ببینیم به همین زودی. به هر حال امیدوارم این ۳ماه اخیر رو توی اکسترای دسامبر جبران کنن. این تکن ۳ و هرکول و پپسیمن هم واسه پرمیوم بدن
استفاده از هر اکانت هکی ای روی هر پلتفرمی تا زمانی اوکیه که کنسولت آفلاین باشه اگه آنلاین بشه احتمال بن شدن وجود دارهدوستان اهل فن من یه سوال دارم در صورت استفاده از پلاس هکی ممکنه کنسول بن بشه یا اینکه مشکلی پیش نمیاد و نهایت اکانت که پلاس هکی روشه میپره
گفتم پلاس هکی نه اکانت هکی که خوب قاعدتا کنسول باید انلاین باشه که از پلاس استفاده کنی من چنتا فروم ایرانی و خارجی زیرورو کردم ولی مطلبی ندیدم که کسی به مشکل خورده باشهاستفاده از هر اکانت هکی ای روی هر پلتفرمی تا زمانی اوکیه که کنسولت آفلاین باشه اگه آنلاین بشه احتمال بن شدن وجود داره
نه.دوستان اهل فن من یه سوال دارم در صورت استفاده از پلاس هکی ممکنه کنسول بن بشه یا اینکه مشکلی پیش نمیاد و نهایت اکانت که پلاس هکی روشه میپره
اینی که به من داده اکانت بازی نداره فقط خود پلاس هستش که اونم من فقط برای انلاین بازی کردن گرفتم کاری به بازی های پلاس اینا ندارم همون مهم برام این بود که یموقع خدایی نکرده کنسولم بن نشه وگرنه که خود اکانت پلاس برام اهمیتی نداره بحرحال متشکر بابت جواب دادننه.
کنسول بن نمیشه .
پلاس هکی همون اکانت هکی هست که روش اشتراک پلاس فقط داره
اما معمولا اکانت هایی که پلاس دارن صاحبش بازی میکنه و ممکنه بازیاش قفل بشن اما اینکه پلاسش هم برات فقل بشه نمیدونم.
آخه دقیقاً چه امیدیانسان به امید زندس به هر حال. شاید اونجا جبران کردن
فکر کنم دو هفته اگه کنسول آفلاین باشه میشه بازیش کرد. حالا ممکنه اشتباه کنم بقیه دوستان هم لطفا بگندوستان بعد حذف بازی از پلاس اکسترا اگه آفلاین بشیم میتونیم بازی کنیم تا یک مدت؟
یه دقیقه هم نمیتونیدوستان بعد حذف بازی از پلاس اکسترا اگه آفلاین بشیم میتونیم بازی کنیم تا یک مدت؟