PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون SIFU ارزش داره بگیرمش؟بازی فانی هست؟

سیفو عالیه. فان هم هست اما طول میکشه به بخش فانش برسی. اول باید قشنگ کتک بخوری تا بازی دستت بیاد :D البته گیم‌پلی بازی واقعا عالی و جذابه ولی خب اوایلش سخته و باید واسش وقت بذاری تا قشنگ دستت بیاد و حسابی لذت ببری. اگه پلاس داشته باشی فکر کنم نسخه Trial واسش داده باشن. بگیر یه تستی بزن بعد تصمیم بگیر. ارزش تکرار بازی هم بالاس. برای دیدن پایان‌های مختلف و تموم کردن چلنج‌ها و بخش هورد مود و ...

انسان به امید زندس به هر حال. شاید اونجا جبران کردن :D
ولی ازونجایی که فوربیدن وست هم خیلی زود وارد اکسترا شد، بعید نیست رگناروک رو هم ببینیم به همین زودی. به هر حال امیدوارم این ۳ماه اخیر رو توی اکسترای دسامبر جبران کنن. این تکن ۳ و هرکول و پپسی‌من هم واسه پرمیوم بدن :D
اشتراک پرمیوم اسفند تموم میشه من دیگه پلاس رو تمدید نمیکنم با این قیمتها ارزش نداره البته شاید اسنشنال بگیرم . بدم نمیاد این آخره کار با یه بازی خفن ازش خدافظی کنم .

آخرین ویرایش:
قضیه پلاس شده عین وضعیت داخل،اینجا هم گرون میکنن بعد یکم ارزون میکنن میگن ببین ارزون کردیم،سونی هم همینه چندماه خزعبلات میزاره تو پلاس بعد میاد یه لستی چیزی میده باز از ماه بعد همین آش و همین کاسه و این لوپ همینجوری ادامه داره :D

دوستان اهل فن من یه سوال دارم در صورت استفاده از پلاس هکی ممکنه کنسول بن بشه یا اینکه مشکلی پیش نمیاد و نهایت اکانت که پلاس هکی روشه میپره

دوستان اهل فن من یه سوال دارم در صورت استفاده از پلاس هکی ممکنه کنسول بن بشه یا اینکه مشکلی پیش نمیاد و نهایت اکانت که پلاس هکی روشه میپره
استفاده از هر اکانت هکی ای روی هر پلتفرمی تا زمانی اوکیه که کنسولت آفلاین باشه اگه آنلاین بشه احتمال بن شدن وجود داره

استفاده از هر اکانت هکی ای روی هر پلتفرمی تا زمانی اوکیه که کنسولت آفلاین باشه اگه آنلاین بشه احتمال بن شدن وجود داره
گفتم پلاس هکی نه اکانت هکی که خوب قاعدتا کنسول باید انلاین باشه که از پلاس استفاده کنی من چنتا فروم ایرانی و خارجی زیرورو کردم ولی مطلبی ندیدم که کسی به مشکل خورده باشه

نه.
کنسول بن نمیشه .
پلاس هکی همون اکانت هکی هست که روش اشتراک پلاس فقط داره
اما معمولا اکانت هایی که پلاس دارن صاحبش بازی میکنه و ممکنه بازیاش قفل بشن اما اینکه پلاسش هم برات فقل بشه نمیدونم.

• Like
Reactions: гадюка
نه.
کنسول بن نمیشه .
پلاس هکی همون اکانت هکی هست که روش اشتراک پلاس فقط داره
اما معمولا اکانت هایی که پلاس دارن صاحبش بازی میکنه و ممکنه بازیاش قفل بشن اما اینکه پلاسش هم برات فقل بشه نمیدونم.
اینی که به من داده اکانت بازی نداره فقط خود پلاس هستش که اونم من فقط برای انلاین بازی کردن گرفتم کاری به بازی های پلاس اینا ندارم همون مهم برام این بود که یموقع خدایی نکرده کنسولم بن نشه وگرنه که خود اکانت پلاس برام اهمیتی نداره بحرحال متشکر بابت جواب دادن

انسان به امید زندس به هر حال. شاید اونجا جبران کردن :D
آخه دقیقاً چه امیدی
اومدن رکناروک روی پلاس تقریباً میشه گفت هیچ سودی برای هیچ کدوم از ما نداره
یکساله بازی رلیز شده و طرفدار واقعی به هر شکلی شده این بازی رو دیده و تمومش کرده

پلاس منطقش باید این باشه که یا یکسری بازی مثل همون stray یا see of stars یا tear down رو بیاد و day one بده دست مشترکین. یا هم یکسری AAA و AA رو با تاخیر بیاره روی سرویس، الزامی هم نیست که اینها حتماً انحصاری ها و بازی های first choise و must play ها باشن

- فرضاً اومدن GOW: Ragnarok و TLOU2 و حتی یه چیزی مثل SM2 خیلی منطقی نیست بنظر من، چون خیلی ها اینا رو بازی می کنن همون روز اول و ماه اول.
+ ولی بطور مثال ff16 منطقیه، چون خیلی ها سر خریدش شک داشتن و بین ff16 و یکسری بازی تاپ تر، انتخابش نکردن. اومدن lie of p منطقیه، چون این هم می تونه انتخاب اول خیلی ها نبوده باشه و میس شده باشه. remnant 2 هم شرایط مشابهی داره. کلی بازی دیگه هم هستن که ماها منتظریم روی پلاس بیان، چون ارزش اون ۵۰ یا ۶۰ یا ۷۰ دلار رو نداشتن.
در کل تموم بازیهایی که توی ۳ ماه اول پس از ارائه میرن توی لیست تخفیف، نشون میده که فروش اون چیزی که باید نبوده که داره تخفیف می خوره روی قیمتشون. و اینها بهترین گزینه ها برای ارائه توی سرویس های اشتراکی هستن.
من توقعم از پلاس با توجه به شرایط سونی و علم به اینکه هیچ وقت قرار نیست انحصاری رو day one بدن روی سرویس، هیچ وقت این نبوده و نیست که بیاد و مثل گیم پس عمل کنه، ولی دیگه درست هم نیست که در ازای سالی ۷۰-۱۶۰ دلار هزینه اشتراک، بیاد و شبیه ساز کارواش رو بیاره روی سرویسِ کنسولِ ۱۱ ترافلاپسی...

حالا توی ردیت میچرخیدم و یه عکسی دیدم که خیلی جالب بود :D

IMG_20231203_130348_648.jpg

یعنی یه نفر بخواد خیلیییییی سخت بگیره میتونه بگه امسال کلا پلاس اسنشال تو دیوار بوده، نه فقط ۳ماه اخیر. ازین لیست من فقط کُد وین رو بازی کردم که خیلی هم چسبید بهم. اولی‌اولی رو تا یه جاهایی رفتم ولی تموم نکردم. سک‌بوی هم همینطور ولی بعدا برمیگردم سراغش. Tails of Iron بازی خیلی خیلی خوبی بود و لذتشو بردم. Death's Door رو قبلا خریده بودم و اونم عالی بود به عنوان پلاس اسنشال. کالیستو هم بازی کردم که مفصل نوشتم تو تاپییکش و Aliens Fireteam Elite هم بعد ۲ساعت بیخیالش شدم. جدای رو هم قبلا بازی کرده بودم. الن ویک هم که همون نسل ۷ لذتشو بردم. بقیه رو حتی دانلودم نکردم! ولی همونطور که توی عکس مشخصه، ۴ماه اخیر به شکل عجیبی اسنشال داغون شده و از وضعیت اکسترا هم که خبر داریم! دقیقا مصادف هستش با افرایش قیمت پلاس :D قطعا تمام این بازیا میتونن برای عده‌ای سرگرم کننده و خوب باشن. مثلا Saints Row رو دانلود کنی و بگی با آپدیتاش بهتر شده و خوش اومد ولی خب به صورتی کلی این وضعیت هیچ جای دفاعی نداره خصوصا با افزایش قیمتی که داشتیم. یعنی عکس رو نگا میکنی انگار که قیمت رو آوردن پایین بعد ازونور تلافی کردن و بازیارو بدتر کردن :D

یکی تو ردیت نوشته بود من هیچ توقعی از بازیهای این ماه نداشتم ولی بازم نا امید شدم وقتی لیست بازی ها رو دیدم
دقیقا این شبیه وضعیت منه خیلی توقعی نداشتم ولی تهش وقتی دیدم چیا دادن دپرس شدم.
البته وضعیت اکسترا هم خیلی مهمه این ماه AAA زیاد دارن خارج می کنن برای جبرانش باید ببینیم چی کار می کنن.
بازی هایی که فکر می کنم ظرف شیش هفت ماهه آینده میان پلاس:
Last of us
star wars jedi survivor
یا elden ring
یا sekiro
از لیست بالا حتما سه تاش میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or